https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png
Autokorjaamon hinnasto

Laadukas - Nopea - EdullinenAUTOKORJAAMON PALVELUT VANTAALLA

Autokorjaamo Vantaa - Magpal on toiminut pitkään tarjoten laadukkaita autokorjaamopalveluita Vantaalla. Olemme ammattitaitoinen ja kokenut autokorjaamo, jolla on erinomaiset arvostelut Autojerry-sivustolla.

Asiakkaamme voivat tuoda meille erilaisia ajoneuvoja, kuten henkilö-, paketti- ja matkailuautoja. Erikoisosaamistamme ovat ilmastointihuollot, mutta suoriudumme myös kaikenlaisista pienistä huolloista ja vaativista autokorjauksista.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/magpal-OY-AUTOKORJAAMON-LOGO-P70.png
Magpal autokorjaamo on toiminut pitkään tarjoten laadukkaita autokorjaamopalveluita Vantaalla. Olemme ammattitaitoinen ja kokenut autokorjaamo, jolla on erinomaiset arvostelut Autojerry-sivustolla.

Asiakkaamme voivat tuoda meille erilaisia ajoneuvoja, kuten henkilö-, paketti- ja matkailuautoja. Erikoisosaamistamme ovat ilmastointihuollot, mutta suoriudumme myös kaikenlaisista pienistä huolloista ja vaativista autokorjauksista.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/magpal-OY-AUTOKORJAAMON-LOGO-P70.png

 

Luotettava autokorjaamo Vantaalla: Pienet huollot ja vaativat korjaukset

Olemme monitaitoisia autohuollon ammattilaisia ja pystymme huoltamaan sekä vanhemmat että uudet sähkö- ja hybridiautot tehokkaasti. Käytämme luotettavaa ja korkealaatuista huoltolaitteistoa, joka mahdollistaa ongelmitta myös haastavat työt. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme osallistumalla koulutuksiin ja seuraamalla alalla tapahtuvaa nopeaa kehitystä.

Autokorjaukset toteutetaan tiloissamme Vantaalla, ja meihin on helppo saapua niin Helsingistä, Espoosta kuin muualtakin Uudenmaan alueelta.

Alla voit tutustua tarkemmin tarjoamiimme autokorjaamopalveluihin.

AUTOSÄHKÖTYÖT

MagPal Oy Autokorjaamo auton sähkötöiden tarpeisiin. Löydämme autosi sähköviat nopeasti ja luotettavasti.

ILMASTOINTIHUOLTO JA KORJAUKSET

Luotettavan ja ammattitaitoisen tiimimme avulla tarjoamme korkealaatuista ilmastointihuolto- ja korjauspalvelua, joka takaa autosi ilmastointijärjestelmän optimaalisen suorituskyvyn ja matkustusmukavuuden.

JARRUHUOLTO JA -KORJAUKSET

Tarjoamme kattavaa ja ammattitaitoista jarruhuolto- ja korjauspalvelua, joka takaa turvallisen ja luotettavan jarrujärjestelmän toiminnan autollesi.
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-hero-1.png

WEBASTON HUOLTO JA KORJAUS

Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa Webaston huolto ja korjauspalvelua autosi lämmitys- ja lisälämmitysjärjestelmän toiminnan varmistamiseksi.

WEBASTON ASENNUS

Polttoainekäyttöisiä lisälämmittimiä kutsutaan yleisesti nimellä "Webasto", vaikka se onkin vain yksi niiden valmistajista. Meillä on kattava kokemus erilaisten lisälämmittimien asennuksesta, mukaan lukien Webaston, Eberspächerin ja Autotermin laitteiden asentaminen.

VIKAKOODIEN LUKU

Meidän autokorjaamomme on ammattitaitoinen toimija vikakoodien lukemisessa ja nollaamisessa Vantaalla. Tiimimme koostuu kokeneista mekaanikoista, jotka ovat erikoistuneet ajoneuvojen diagnostiikkaan ja huoltoon.

AUTON ALUSTAN HUOLTO JA KORJAUS

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista palvelua auton alustan kunnossapidossa ja korjauksissa, jotta varmistamme ajoneuvosi turvallisen ja sujuvan toiminnan tien päällä.
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-hero-1.png

MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT

Pidämme autosi kunnossa ja takaamme sen optimaalisen suorituskyvyn tarjoamalla laajaa valikoimaa ammattitaitoisia määräaikaishuoltopalveluita.

RENGASTYÖT

Renkastyöt - Asiantuntevaa ja kattavaa palvelua autosi renkaiden vaihdossa, tasapainotuksessa ja korjauksessa.

OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

Opetuspolkimen asennus - Tarjoamme ammattitaitoista palvelua opetuspolkimen asentamisessa, joka helpottaa ajonoppimista ja tarjoaa tukea erityistarpeita omaaville kuljettajille.

HITSAUSTYÖT

Ammattitaitoinen hitsauspalvelumme auttaa korjaamaan ja vahvistamaan autosi runkoa ja muita osia. Takaamme laadukkaan ja kestävän lopputuloksen, joka pitää ajoneuvosi turvallisena ja toimintakuntoisena.
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-hero-1.png

ABS YKSIKÖN VAIHTO

Jos tarvitset ABS-yksikön vaihtoa, meidän Vantaalla toimiva autokorjaamomme Magpal on sinua auttamassa. Meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus ABS-yksikön vaihtoon eri automerkeille ja -malleille.
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-hero-1.png

AsiakaspolkuPALVELUA NOPEASTI JA VAIVATTOMASTI

Teemme ajoneuvojen korjaus- ja huoltotyöt huolella

NOPEA AJANVARAUS

MagPal Oy:llä on nopea ja helppokäyttöinen ajanvarauslomake, joka helpottaa asiakkaiden elämää.

HELPOT KULKUYHTEYDET

Me sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja meillä on runsaasti pysäköintitilaa asiakkaidemme autoille.

HUIPPUOSAAVAT MEKAANIKOT

Meidän mekaanikkotiimimme koostuu alan ammattilaisista, joilla on vuosien kokemus autonhuollosta ja -korjauksesta.

ANNAMME TYÖLLE VUODEN TAKUUN

Me haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja luotettavaa palvelua, joka vastaa heidän odotuksiaan.
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika