https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/AUTOSAHKOTYOT-ilmastointi-korjaus-autokorjaamon-palvelut-sivu-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

Luotettavat ILMASTOINNIN KORJAUS

Autokorjaamo Magpal Oy: Vantaan kokenein auton ilmastointijärjestelmän korjaaja

Ammattitaitoinen ilmastoinnin vianhaku ja korjaus

Autokorjaamo Magpal Oy:ssa tarjoamme kattavan ja korkealaatuisen ilmastoinnin korjauspalvelun asiakkaillemme Vantaalta, Helsingistä ja Espoosta.

Meidän asiantunteva tiimimme on erikoistunut auton ilmastointijärjestelmän vianhakuun ja korjaukseen, hyödyntäen uusinta teknologiaa ja työkaluja. Teemme tarvittaessa tarkan typpitestin löytääksemme ilmastointijärjestelmän vuodot, ja korjaamme ne nopeasti ja tehokkaasti.

Jos ilmastointisi ei toimi kuten pitäisi, me Autokorjaamo Magpal Oy:ssa löydämme ongelman ja ratkaisemme sen.

Ilmastointijärjestelmän vianmääritys ja korjaus ovat yksi Autokorjaamomme Magpal Oy:n erikoisosaamisen alueista. Käytämme uusinta teknologiaa ja laitteita vianhakuun, joka takaa tarkat ja luotettavat tulokset. Meidän kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme tunnistaa kaikki yleiset ja harvinaiset ilmastointijärjestelmän viat.

Helsingissä ja Vantaalla ilmastointijärjestelmän korjaus voi olla kriittinen tekijä auton mukavuuden ja turvallisuuden kannalta, erityisesti kesän kuumina kuukausina. Me Autokorjaamo Magpal Oy:ssa ymmärrämme tämän, ja siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan nopean ja tehokkaan korjauspalvelun, jotta voit jatkaa matkaasi viileässä ja mukavassa autossa mahdollisimman pian. Luota ilmastointijärjestelmäsi korjaus meidän asiantunteviin käsiimme.

Varaa aika jo nyt ja saa luotettavaa palvelua nopeasti ja edullisesti.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-palvelu-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-taytto-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

ILMASTOINNIN TÄYTTÖ

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-korjaus-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

ILMASTOINTIHUOLTO TAI KORJAUS

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-vian-etsinta-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

ILMASTOINNIN VIANETSINTÄ

Typpitesti: tarkka menetelmä vuotojen vavaitsemiseen

Kun kyse on auton ilmastointijärjestelmän vuotojen havaitsemisesta, typpitesti on yksi tehokkaimmista menetelmistä. Autokorjaamomme tarjoaa tämän tarkan vuodonhakupalvelun aina asiakkailleen. Oletpa tulossa mistä paikkakunnalta tahansa me autamme ja palvelemme sinua ilomieleen.

Typpitesti on menetelmä, jossa ilmastointijärjestelmään syötetään paineistettua typpeä mahdollisten vuotojen löytämiseksi. Koska typpi on suurempi molekyyli kuin kylmäaine, se paljastaa pienimmätkin vuodot, jotka voivat jäädä huomaamatta perinteisillä menetelmillä.

Mikäli ilmastointijärjestelmästäsi löytyy vuotoja, meidän asiantunteva tiimimme korjaa ne nopeasti ja tehokkaasti, käyttäen laadukkaita osia ja uusinta teknologiaa. Typpitestin avulla voimme taata, että ilmastointijärjestelmäsi toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Käänny Autokorjaamomme Magpal Oy:n puoleen luotettavan ja ammattitaitoisen ilmastointijärjestelmän typpitestin tarpeessa.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

HuippuosaavaIlmastointiviat, joita muut autokorjaamot eivät löydä

Autokorjaamomme Magpal Oy on tunnettu Vantaalla ja Helsingissä erinomaisesta ilmastointikorjauspalvelustaan. Erikoisosaamisemme ja huippuluokan työkalujen ansiosta kykenemme löytämään ja korjaamaan ne ilmastointiongelmat, joita muut autokorjaamot eivät välttämättä löydä.

Meidän ammattitaitoinen tiimimme suhtautuu jokaiseen työhön sitoumuksella ja perinpohjaisella otteella, olipa kyseessä pieni vuoto tai monimutkainen järjestelmävika. Me pyrimme aina työssämme täydellisyyteen, minkä takaa, että teemme työmme huolellisesti ja yksityiskohtaisesti.

Luotamme vahvaan tekniseen osaamiseemme ja kokeneeseen tiimiimme, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen ilmastointikorjauspalvelun. Valitse Autokorjaamo Magpal Oy, kun tarvitset huippulaatuista ilmastointikorjausta, jota muut autokorjaamot eivät pysty tarjoamaan.

Ilmastointijärjestelmän täyttö kylmäaineella R134A tai R1234YF

Autokorjaamomme Magpal Oy:ssa olemme sitoutuneet varmistamaan, että autosi ilmastointijärjestelmä toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän vuoksi tarjoamme asiakkaillemme Vantaalta, Helsingistä ja Espoosta kattavan ilmastointijärjestelmän täyttöpalvelun käyttäen laadukkaita kylmäaineitä R134A tai R1234YF.

Kylmäaineen täyttö on olennainen osa ilmastointikorjausta ja -huoltoa. Se auttaa pitämään autosi ilmastointijärjestelmän toiminnassa ja tehokkaana. Käytämme R134A tai R1234YF kylmäainetta sen mukaan, mikä sopii parhaiten autosi ilmastointijärjestelmään ja täyttää valmistajan suositukset.

Autokorjaamo Magpal Oy:n asiantunteva tiimi suorittaa kylmäaineen täytön nopeasti ja tehokkaasti, jotta voit jatkaa matkaasi viileässä ja mukavassa autossa. Kun tarvitset ilmastointijärjestelmän täyttöpalvelua Helsingissä tai Vantaalla, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Erittäin hyvä palvelu ja saimme auton työn alle heti, kuten toivoimme. Nopea työ ja kerralla kuntoon. Kiitoksemme, suosittelen!
Tekivät nopeasti sen mitä lupasivat ja tekivät samalla toisen asian minkä pyysin heitä tekemään. Todella ystävällistä sekä osaavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos teille kun on yksi huolenaihe vähemmän 🙂
Skoda Octavia

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA AUTON ILMASTOINTIHUOLTOJA

800+
Ilmastointivikoja löydetty
1500+
Ilmastoinnin huoltoja
1000+
Ilmastoinnin korjauksia
1700+
Ilmastoinnin täyttöjä

Onnistunutta ilmastoinnin korjausta

Onnistunutta ilmastoinnin huoltoa

Tyytyväistä asiakasta

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Luotettava ja kustannustehokas ilmastoinnin korjauspalvelu

Luotettavuus ja kustannustehokkuus ovat kaksi tärkeää arvoa, jotka ohjaavat toimintaamme Autokorjaamo Magpal Oy:ssä. Tarjoamme korkealaatuista ja luotettavaa ilmastointikorjauspalvelua, joka ei tee kompromisseja laadun suhteen, mutta joka myös ymmärtää budjetin merkityksen asiakkaillemme.

Meidän tiimimme on koulutettu ja pätevä suorittamaan kaikki ilmastointikorjaukset, olipa kyse pienestä huollosta tai suuremmasta korjauksesta. Käytämme aina korkealaatuisia osia ja työkaluja, jotka takaavat parhaan lopputuloksen ja pitkäikäisen toiminnan.

Autokorjaamossamme Magpal Oy:ssa uskomme, että korkea laatu ei tarkoita korkeita kustannuksia. Me olemme sitoutuneet tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat palveluillemme, ja annamme aina täydellisen ja läpinäkyvän hinta-arvion ennen työn aloittamista. Luota meihin, kun tarvitset luotettavaa ja kustannustehokasta ilmastointikorjausta Vantaalla.

Tekivät nopeasti sen mitä lupasivat ja tekivät samalla toisen asian minkä pyysin heitä tekemään. Todella ystävällistä sekä osaavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos teille kun on yksi huolenaihe vähemmän
Erittäin hyvä palvelu ja saimme auton työn alle heti, kuten toivoimme. Nopea työ ja kerralla kuntoon. Kiitoksemme, suosittelen!
Mercedes-Benz C
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Miksi Valita Autokorjaamo Magpal Oy:n IlmastointihuoltoAsiakastyytyväisyys on meidän prioriteettimme ilmastoinnin korjauksissa

Autokorjaamossamme Magpal Oy:ssa, asiakastyytyväisyys on keskiössä kaikessa, mitä teemme. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tyydyttämään asiakkaidemme tarpeet Vantaalta, Helsingistä, Espoosta ja tietysti myös muilta paikkakunnilta. Me ymmärrämme, kuinka tärkeä autosi ilmastointijärjestelmä on sinulle, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan huippuluokan ilmastointikorjauspalvelua.

Meidän kokeneet ja ammattitaitoiset mekaanikot käyttävät uusinta teknologiaa ja laadukkaita osia ilmastointikorjauksissa, jotta voimme taata huippuluokan tulokset. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset jokaisessa työssä, jonka suoritamme.

Arvostamme jokaista asiakastamme, ja tavoitteemme on, että jokainen asiakas lähtee korjaamoltamme tyytyväisenä. Luotamme ilmastointikorjauspalveluumme ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluamme asiakaspalautteen perusteella. Autokorjaamossamme asiakastyytyväisyys on aina etusijalla.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika