https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-kellojousen-vaihtotai-korjaus-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-2.jpg

Luotettavat KELLOJOUSEN KORJAUS TAI VAIHTO

Autokorjaamo Magpal Oy:n ammattitaitoinen ja luotettava palvelu

Meidän autokorjaamomme pyrkii tarjoamaan ensiluokkaista palvelua kaikille asiakkaillemme. Erityisosaamistamme on kellojousen vaihto ja korjaus. Tiimimme koostuu ammattitaitoisista asiantuntijoista, jotka ovat koulutettuja havaitsemaan ja ratkaisemaan kaikki autosi airbag-järjestelmään liittyvät mahdolliset ongelmat.

Varaa aika jo nyt ja saa luotettavaa palvelua nopeasti ja edullisesti.

Kellojousen vianhaku ja diagnostiikka

Kellojousen ongelmien havaitseminen voi olla monimutkaista. Ilman oikeaa tietotaitoa ja työkaluja, ongelman juuren löytäminen voi olla haasteellista. Autokorjaamo Magpal Oy:ssa, olemme erikoistuneet kellojousen vianhakuun ja diagnostiikkaan, ja meillä on tarvittava asiantuntemus sekä työkalut ongelman ratkaisemiseen.

Meidän asiantuntijamme suorittavat perusteellisen diagnostiikan, jotta voisimme määrittää kellojousen ongelman ja suositella parasta ratkaisua. Olipa ongelma pieni tai suuri, voimme auttaa. Olemme sitoutuneet löytämään ja korjaamaan kellojousen ongelmat tehokkaasti ja luotettavasti, jotta voit jatkaa matkaasi turvallisesti.

Jos ajotietokoneessasi on näkynyt airbag-virhe tai olet havainnut muita ongelmia, jotka viittaavat mahdolliseen kellojousen vikaan, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme mielellämme kaikissa kellojousen liittyvissä ongelmissa.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-kellojousen-vaihto-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-1-1280x1280.jpg
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-kellojousin-vaihto-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-22.jpg

KELLOJOUSIESN VAIHTO

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-kellojousi-rikki-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-22-1.jpg

KELLOJOUSIESN VIENHAKU

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-kellojousin-korjaus-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-22.jpg

KELLOJOUSIESN KORJAUS

Korjauspalvelut kellojousen ongelmiin

Autokorjaamossamme kellojousen korjauspalveluissa yhdistyvät tekninen asiantuntemus, erinomainen asiakaspalvelu ja laadukkaat osat. Kellojousen ongelmat voivat vaihdella, mutta olemme kokeneita ratkaisemaan niitä monipuolisesti ja tehokkaasti.

Korjaamme kellojousen ongelmia, jotka ulottuvat pienistä säädöistä ja korjauksista aina vaihtoihin saakka. Suoritamme myös perusteellisen diagnostiikan varmistaaksemme, että tunnistamme ja korjaamme ongelman juurisyyn. Tämä minimoi mahdollisuuden, että sama ongelma toistuu tulevaisuudessa.

Me ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että autosi on tienpäällä luotettava. Tämän vuoksi pyrimme suorittamaan korjaukset mahdollisimman nopeasti, mutta samalla varmistamaan korkean työn laadun. Jos huomaat ongelmia kellonjousesi kanssa, ota yhteyttä meihin ja anna asiantuntijoidemme hoitaa korjaus tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA KELLOJOUSEN HUOLTOJA

500+
Kellojousen vikoja löydetty
1500+
Kellojousen vaihtoja
200+
Kellojousen korjauksia
600+
Kellojousen vikakoodia huolettu

Onnistunutta kellojousen huoltoa

Palaavia asiakkaita

Tyytyväistä asiakasta

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Kellojousen vaihto: ammattitaitoinen palvelu

Vaikka kellojousen korjaus on monissa tapauksissa mahdollinen, joissakin tilanteissa paras ja turvallisin ratkaisu on kellojousen vaihto. Autokorjaamomme Magpal Oy tarjoaa ammattitaitoista kellojousen vaihtopalvelua, jossa keskitymme korkealaatuiseen työhön ja asiakastyytyväisyyteen.

Kellojousen vaihto vaatii erityistä osaamista ja tarkkuutta, jotta se voidaan suorittaa turvallisesti ja tehokkaasti. Meidän koulutetut mekaanikkomme käyttävät parhaita työkaluja ja tekniikoita taatakseen onnistuneen vaihdon jokaisessa tilanteessa. Työskentelemme kaikentyyppisten ajoneuvojen kanssa, ja pystymme käsittelemään monimutkaisimmatkin kellojousen vaihtoon liittyvät tehtävät.

Korostamme avoimuutta kaikessa toiminnassamme. Selitämme mielellämme prosessin yksityiskohdat ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ennen työn aloittamista. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle mielenrauhan, jotta voit luottaa autoosi ja sen turvallisuuteen. Kellojousen vaihtopalvelumme on suunniteltu niin, että autosi palaa tielle mahdollisimman pian, toimivampana ja turvallisempana kuin koskaan.

Kun on tottunut VW-merkkihuollon "Joo, ensimmäinen vapaa aika viiden viikon päässä" ja tämän tapauksen lähes 1000 euron hinta-arvioon (ei korjausta, vaan koko kellojousi-osa vaihtoon) niin kun nyt sai ajanvarauksen 40 minuutin päähän soitosta ja korjaus tehtiin 1,5 tunnissa sentilleen tarjouksen (30% - 50% VW:n antamasta hinnasta) alimman hinnan mukaisena, ei voi kuin antaa kaikki mahdolliset pisteet! Lisäpinnat vielä siitä, että teknikko vielä näytti valokuvasta, miten osa oli rikkoutunut ja miksi (hiukset(!!) rikkoivat - kiitos Volkswagen lujasta laadusta...)
Kun on tottunut VW-merkkihuollon "Joo, ensimmäinen vapaa aika viiden viikon päässä" ja tämän tapauksen lähes 1000 euron hinta-arvioon (ei korjausta, vaan koko kellojousi-osa vaihtoon) niin kun nyt sai ajanvarauksen 40 minuutin päähän soitosta ja korjaus tehtiin 1,5 tunnissa sentilleen tarjouksen (30% - 50% VW:n antamasta hinnasta) alimman hinnan mukaisena, ei voi kuin antaa kaikki mahdolliset pisteet! Lisäpinnat vielä siitä, että teknikko vielä näytti valokuvasta, miten osa oli rikkoutunut ja miksi (hiukset(!!) rikkoivat - kiitos Volkswagen lujasta laadusta...)
Volkswagen Touran
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Erikoistunut palvelu, jonka harvat autokorjaamot tarjoavat

Täydellinen kellojousen vaihto voi olla välttämätön osa autosi kunnossapitoa, etenkin kun nykyisen kellojousen korjaaminen ei ole enää mahdollista tai kustannustehokasta. Autokorjaamo Magpal Oy:n asiantuntijat tarjoavat kokonaisvaltaista kellojousen vaihtopalvelua, jossa turvallisuus, laatu ja tarkkuus ovat etusijalla.

Kellojousen vaihtaminen on monimutkainen prosessi, joka vaatii sekä teknistä tietämystä että kokeneita käsipareja. Tiimimme ammattitaitoiset mekaanikot pystyvät suorittamaan kellojousen vaihdot tarkasti ja tehokkaasti, taaten näin autosi turvallisen ja sujuvan toiminnan.

Kun valitset meidät kellojousen vaihtoon, saat enemmän kuin vain laadukkaan palvelun. Saat kumppanin, joka ymmärtää autosi tarpeet ja kunnioittaa sitä huolella, jota ajoneuvosi ansaitsee. Suhtaudumme jokaiseen vaihtotyöhön yksilöllisesti, mukautuen autosi erityisvaatimuksiin ja varmistaen, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Autokorjaamo Magpal Oy:n ammattitaitoinen kellojousen vaihtopalvelu takaa, että matkasi jatkuu turvallisesti ja huolettomasti.

Kellojousen vaihto ja korjaus: asiakaskokemuksia

Monet asiakkaamme Vantaalla esittävät usein kysymyksiä ilmastointihuollosta. Tässä on vastaukset joitakin yleisimpiin kysymyksiin

Tyytyväiset asiakkaat ovat paras mittari palvelumme laadulle. Autokorjaamomme kellojousen vaihto- ja korjauspalvelut ovat saaneet paljon positiivista palautetta, ja me olemme ylpeitä voidessamme tarjota ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme.

Asiakkaidemme palautteiden mukaan erityisesti palvelumme nopeus, tarkkuus ja ammattitaito on herättänyt kiitosta. Monet asiakkaamme ovat kiitelleet meitä siitä, että olemme pystyneet tunnistamaan ja ratkaisemaan kellojousen ongelmat, jota muut korjaamot eivät ole huomanneet tai osanneet korjata.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme huoletonta ajokokemusta, ja uskomme, että tyytyväinen asiakas on paras mainos. Kuulemme mielellämme kokemuksistasi ja otamme vastaan palautetta, jotta voimme jatkuvasti parantaa ja mukauttaa palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kutsumme sinut liittymään satoihin tyytyväisiin asiakkaisiimme, jotka ovat kokeneet Autokorjaamo Magpal Oy:n kellojousen vaihto- ja korjauspalvelun laadun.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Ota yhteyttä kellojousen vaihtoon ja korjaukseen liittyvissä asioissa

Jos kohtaat ongelmia autosi kellojousen kanssa tai jos epäilet, että se saattaa vaatia korjausta tai vaihtoa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autokorjaamo Magpal Oy:n tiimi on täällä auttaakseen sinua ja tarjoamaan asiantuntevaa palvelua kellojousen korjaus- ja vaihtotarpeisiisi.

Tiimimme on omistautunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, ja haluamme, että kokemuksesi meidän kanssamme on saumaton ja miellyttävä. Olemme sitoutuneet kuuntelemaan asiakkaidemme tarpeita ja pyrkimään parhaisiin ratkaisuihin, jotka vastaavat kunkin auton erityisvaatimuksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä kellojousen vaihtoon tai korjaukseen liittyen, tai jos haluat varata ajan palveluun. Autokorjaamomme tarjoaa laadukasta palvelua ja asiakastyytyväisyyttä, ja odotamme innolla mahdollisuutta palvella sinua.

Volkkarin kellojousi korjattiin. Täydet pisteet hommasta. Mukava nähdä korjaamo, jolla on osaamista kirjaimellisesti korjata, sen sijaan että vaihdettaisiin vain uutta osaa tilalle.
Volkkarin kellojousi korjattiin. Täydet pisteet hommasta. Mukava nähdä korjaamo, jolla on osaamista kirjaimellisesti korjata, sen sijaan että vaihdettaisiin vain uutta osaa tilalle.
Volkswagen Touran
Kellojousen vianhaku
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika