https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/JARRUHUOLTO-JA-KORJAUKSET-ilmastointi-korjaus-autokorjaamon-palvelut-sivu-Autokorjaamo-Magpal-Oy-8.jpg

Nopeat ja kokeneet mekaanikotAUTON JARRUHUOLTO JA -KORJAUKSET

Autokorjaamo Magpal Oy tarjoaa kattavan jarruhuolto ja -korjauspalvelun kaikille automerkeille ja -malleille Vantaalla.

Ymmärrämme, että jarrujärjestelmä on yksi tärkeimmistä osista autossasi, kun kyse on turvallisuudesta ja suorituskyvystä. Siksi panostamme laajaan osaamiseen eri automerkkien jarrujärjestelmistä ja tarjoamme räätälöityä huoltoa jokaiselle autolle.

Varaa aika jo nyt ja saa luotettavaa palvelua nopeasti ja edullisesti.

Huollamme jarrujärjestelmät tehokkaasti ja huolellisesti varmistaaksemme niiden optimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden. Asiantunteva tiimimme käyttää nykyaikaisia diagnoosityökaluja ja varaosia, jotta jarrusi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Suoritamme perusteellisen jarrujärjestelmän tarkastuksen, jossa arvioimme jarrulevyjen, -palojen, jarrusatuloiden ja jarruletkujen kunnon. Tarvittaessa suoritamme tarvittavat korjaukset, kuten levyjen ja palojen vaihdon, jarrunesteen vaihdon ja jarrujärjestelmän puhdistuksen.

Asiakkaidemme turvallisuus ja tyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tavoitteenamme on tarjota kattava ja luotettava jarruhuoltopalvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia. Huollamme jarrujärjestelmäsi ammattitaidolla ja pyrimme varmistamaan, että voit ajaa turvallisesti ja luottavaisin mielin kaikissa olosuhteissa.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/AUTON-JARRUHUOLTO-JA-KORJAUKSET-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-1280x1022.jpg
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/rengashuolto-hinta-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

JARRUPALOJEN VAIHTO

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/home_09_shop_01-1280x1200.png

JARRULEVYJEN VAIHTO

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/AUTON-JARRUHUOLTO-JA-KORJAUKSET-JARRNESTEEN-VAIHTO-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg.jpeg

JARRUNESTEEN VAIHTO

Työn yhteydessä kaikki liikkuvat osat puhdistetaan ja rasvataan. Jos on käytössä sähköinen käsijarru, se ajetaan auki tietokoneella työn ajaksi ja tehdään ohjelmallinen perussäätö työn jälkeen.

Palveluun sisältyy

 • Jarrujärjestelmän tarkastus
 • Jarrunesteen tarkastus
 • Jarrujärjestelmän osat: jarrupalat, jarrulevyt, jarruneste (veloitetaan erikseen)
 • Jarrutyöt (veloitetaan erikseen)

Olemme sertifioitu Brembo Expert -jarrukonseptikorjaamo.

NEUVOJA AUTOILIJOILLE

Kun jarrupalat ja jarrulevyt on vaihdettu, jarrujen sisäänajo on noin 200 km. Tänä aikana jarruja tulisi käyttää vain varovasti ja pehmeästi, jotta jarrupalat asettuisivat oikein jarrulevyn pintaan nähden. Liian voimakkaat jarrutukset saattavat johtaa, paitsi jarrupalojen kitkamateriaalin ylikuumenemiseen, myös itse jarrulevyn pinnan liialliseen kuumenemiseen. Tämä vaarantaisi lopulta jarrujen toimintakyvyn ja tehokkuuden.

 1. Jarruta ja myöskin ajaa aina kelin, tien ja liikenteen mukaan.
 2. Jarrutusmatkan pituus ei riipu vain jarrujesi tehokkuudesta, vaan myös renkaittesi ja jousituksesi kunnosta.
 3. Optimijarrutuksella saavutat parhaan mahdollisen hidastuvuuden, kun pyörät eivät lukkiudu; lukkiutuminen huonontaa suuntavakavuutta ja pidentää jarrutusmatkaa.
 4. Pitkissä alamäissä on viisainta hyödyntää moottorijarrutusta. Älä missään tapauksessa sammuta moottoria. Jos pidät hetken tauon, kokeile jarrujesi toiminta, kun lähdet uudelleen liikkeelle.
 5. Jos tilanne vaatii pitkää, yhtäjaksoista jarrutusta, hellitä jarrupoljinta kuitenkin aina hetkeksi silloin tällöin.
 6. Jos ajoneuvosi on ollut seisotettuna pitkään, tauko on vaikuttanut sen jarrujen käyttäytymiseen, samoin sää. Tarvitaan useita jarrutuksia, jotta jarrulevy ja jarrupalat alkaisivat toimia normaalilla tehollaan.
 7. Varmistu siitä, että kaikki jarrujärjestelmän osat toimivat oikein: jarrunestetaso, jarrupalojen ja -levyjen kuluneisuus, jarruvalot, seisontajarrun merkkivalo jne. Noudata valmistajan suosituksia jarrunesteen vaihdon suhteen (vaihtovälin pituus, suositus 2 vuotta, nestelaatu).
 8. Tarkasta silloin tällöin seisontajarrun tehokkuus yrittämällä lähteä liikkeelle seisontajarru kiristettynä.
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Kokeneet asiantuntijat Jarrujärjestelmien tarkastus ja huolto

Autokorjaamo Magpal Oy:n tiimi koostuu kokeneista asiantuntijoista, joilla on syvällistä tietämystä eri automerkkien jarrujärjestelmistä. Meillä on vankka kokemus jarrujärjestelmien tarkastuksesta ja huollosta, ja panostamme asiakkaidemme turvallisuuteen ja tyytyväisyyteen.

Kun tuot autosi meille jarrujärjestelmän tarkastusta tai huoltoa varten, voit luottaa siihen, että jarrujärjestelmäsi on ammattitaitoisten asiantuntijoiden käsissä. Kokeneet teknikkomme suorittavat perusteellisen tarkastuksen jarrujärjestelmästä, arvioiden jarrulevyjen, -palojen, jarrusatuloiden ja jarruletkujen kunnon. He hyödyntävät uusimpia diagnoosityökaluja ja menetelmiä varmistaakseen, että jokainen osa jarrujärjestelmästä toimii moitteettomasti.

Jos havaitsemme jotain huolestuttavaa tai viallista jarrujärjestelmässäsi, tiedät että asiantuntijamme pystyvät tekemään tarvittavat korjaukset ja huollot. Me käytämme korkealaatuisia varaosia ja nykyaikaisia työkaluja varmistaakseen, että jarrujärjestelmäsi palautuu turvalliseen ja toimivaan kuntoon.

Kokeneet asiantuntijamme eivät ainoastaan suorita jarrujärjestelmien tarkastusta ja huoltoa, vaan he myös tarjoavat sinulle arvokasta tietoa ja neuvoja jarrujärjestelmäsi ylläpidossa. Me jaamme mielellään parhaita käytäntöjä ja vinkkejä, joiden avulla voit pitää jarrut tehokkaina ja turvallisina pitkään.

A-sarjan mersun jarruremppa. Levyt ja palat eteen ja taakse. Kaikki toimi niin kuin pitikin, remontti hoitui nopeasti ja hinta oli se niin kuin luvattiin. Voin suositella muillekin.
A-sarjan mersun jarruremppa. Levyt ja palat eteen ja taakse. Kaikki toimi niin kuin pitikin, remontti hoitui nopeasti ja hinta oli se niin kuin luvattiin. Voin suositella muillekin.
Mercedes-Benz A
Huollot: Jarrut

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA JARRUJEN KORJAUKSIA

2800+
Jarruhuoltoa suoritettu
1570+
ABS anturia korjattu
5400+
Jarrulevyä vaihdettu
10000+
Jarrulpalaa vaihdettu

Onnistunutta jarruhuoltoa

Palaavia asiakkaita

Luotettava huolto

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Kokeneet asiantuntijat Säännöllisen jarruhuollon edut ja turvallinen ajokokemus

Säännöllinen jarruhuolto tarjoaa lukuisia etuja ja varmistaa turvallisen ajokokemuksen. Jarrut ovat yksi tärkeimmistä turvallisuusnäkökohdista ajoneuvossa, ja niiden toiminta vaikuttaa suoraan ajoturvallisuuteen. Säännöllinen huolto auttaa varmistamaan, että jarrujärjestelmäsi toimii optimaalisesti kaikissa tilanteissa.

Yksi suurimmista eduista säännölliselle jarruhuollolle on luotettava pysähtyminen. Huolletut jarrut tarjoavat hyvän jarrutustehon ja auttavat lyhentämään jarrutusmatkaa. Tämä on erityisen tärkeää hätätilanteissa, joissa nopea pysähtyminen voi estää onnettomuuden.

Säännöllinen jarruhuolto myös vähentää jarrujen kulumista. Huolto sisältää jarrulevyjen ja -palojen tarkastuksen ja tarvittaessa vaihdon. Tämä estää jarrupalojen liiallisen kulumisen ja varmistaa niiden tehokkaan toiminnan. Samalla jarrujärjestelmän puhdistus ja säätö auttavat optimoimaan sen suorituskyvyn ja vähentämään kitkaa, mikä lisää jarrujen kestävyyttä.

Säännöllisen jarruhuollon ansiosta voit nauttia turvallisesta ajokokemuksesta kaikissa olosuhteissa. Huolletut jarrut takaavat tasaisen ja luotettavan jarrutuksen, mikä parantaa ajoturvallisuutta ja antaa sinulle enemmän hallintaa ajoneuvosi yli.

Autokorjaamomme Vantaalla suosittelee säännöllistä jarruhuoltoa kaikille asiakkailleen. Takaamme ammattitaitoisen huollon ja varmistamme, että jarrujärjestelmäsi toimii moitteettomasti. Turvallisuutesi on meille ensisijainen huolenaihe, ja voit luottaa meihin tarjotessamme sinulle luotettavia jarruhuoltopalveluita.

Ota yhteyttä Autokorjaamo Magpal Oy:hyn ja varaa aika säännölliselle jarruhuollolle. Sijoitus ajoturvallisuuteen on aina kannattavaa, ja me olemme täällä tukemassa sinua matkallasi turvalliseen ajokokemukseen.

Asiallinen korjaamo. Hinta takajarrupalojen ja -levyjen vaihdolle oli ylivoimaisesti halvin. Hinta-arvio oli eurolleen oikea ja työ tehtiin sovitussa ajassa.
Asiallinen korjaamo. Hinta takajarrupalojen ja -levyjen vaihdolle oli ylivoimaisesti halvin. Hinta-arvio oli eurolleen oikea ja työ tehtiin sovitussa ajassa.
Skoda Octavia
Huollot: Jarrut
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika