https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/07/autokorjaamon-palvelut-vianhaku-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

Nopea ja edullinen autokorjauspalveluVIKAKOODIEN LUKU JA NOLLAUS VANTAALLA

Ammattitaitoinen palvelu

Meidän autokorjaamomme on ammattitaitoinen toimija vikakoodien lukemisessa ja nollaamisessa Vantaalla. Tiimimme koostuu kokeneista mekaanikoista, jotka ovat erikoistuneet ajoneuvojen diagnostiikkaan ja huoltoon. Meillä on syvällistä tietämystä eri automerkkien järjestelmistä ja pääsy uusimpiin diagnostisiin laitteisiin. Vikakoodien luku ja nollaus suoritetaan tarkasti ja ammattitaidolla varmistaen asiakkaidemme tyytyväisyys ja ajoneuvon parhaan mahdollisen suorituskyvyn palauttaminen.

Varaa aika jo nyt ja saa luotettavaa palvelua nopeasti ja edullisesti.

Vikakoodien luku - Tarkka diagnostiikka ja ongelmien paikantaminen

Vikakoodien luku on tärkeä osa ajoneuvojen diagnostiikkaa ja huoltoa. Ammattitaitoinen tiimimme meidän Vantaan autokorjaamolla suorittaa tarkan diagnostiikan käyttäen nykyaikaisia Bosch laitteita ja tekniikoita hintaan 25€. Myös meiltä löytyy runsaasti erilaisia merkkitestereitä (esim. VAG-konserni, Opel, Ford, MB jne). Vikakoodien luku auttaa paikantamaan ajoneuvossa esiintyvät ongelmat ja häiriöt, jotka voivat vaikuttaa auton suorituskykyyn ja polttoainetalouteen. Diagnostiikkamme avulla voimme nopeasti tunnistaa vikakoodit ja sen perusteella antaa tarjouksen tarvittavasta korjauksesta. Jos vikakoodien lukua ei riitä vian määrittämiseksi, jatketaan vianhaku manuaalisesti lisähinnalla.

Autokorjaamon hinnasto
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Без-имени-1.jpg

VIKAKOODIEN NOLLAUS KAIKEN MERKKISILLE AUTOILLE

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-kellojousen-vianhaku-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

VIKAKOODIEN LUKU KAIKEN MERKKISILLE AUTOILLE

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/Yrityksesta-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy-1280x1215.jpg

PALVELEMME VUODESTA 2008

Vikakoodien nollaus - Häiriöiden korjaaminen ja ongelmien ratkaiseminen

Vikakoodien nollaus on keskeinen vaihe, kun pyrimme korjaamaan ajoneuvon ongelmat. Meidän Vantaalla sijaitseva autokorjaamo Magpal tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa vikakoodien nollauspalvelua kaikille automerkeille ja -malleille. Nollausprosessi mahdollistaa vianratkaisun ja häiriöiden korjaamisen ajoneuvossa, mikä johtaa parempaan suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Olemme varustautuneet uusimmilla diagnostisilla työkaluilla ja osaamisella, jotta voimme tarjota tehokkaan vikakoodien nollausratkaisun kaikille asiakkaillemme.

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUA VIKAKOODIEN LUKUA JA NOLLAUSSTA

5500+
Vikakodien lukua
4000+
Auton korjauksia vikakodien lukemisen jälkeen
5500+
Vikakodien Nollausta
5500+
Nouvoja annettu

Onnistunutta vikakodin lukua

Onnistunutta vikakodin nollausta

Tyytyväistä asiakasta

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Autokorjaamo Magpla VantaallaNopea ja luotettava vikakoodien luku- ja nollaustekniikka

Magpal autokorjaamossa tarjoamme nopeaa ja luotettavaa vikakoodien luku- ja nollaustekniikkaa. Käytössämme olevat työkaluja ja menetelmät mahdollistavat nopean ja tarkan koodien lukemisen sekä niiden nollaamisen. Panostamme aina myös tehokkaaseen ja edulliseen palveluun, jotta voit saada ajoneuvosi takaisin liikenteeseen mahdollisimman pian.

Autokorjaamo Magpla VantaallaVantaan johtava viivakoodien luku- ja nollaushuolto

Autokorjaamo Magpal on Vantaan yksi johtavista vikakoodien luku- ja nollaushuolto. Ylpeänä tarjoamme laadukasta palvelua, joka perustuu vuosien kokemukseen ja asiantuntemukseen. Olemme saaneet mainetta luotettavasta, nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta asiakkailtamme Vantaalta, Helsingistä, Espoosta ja muilta paikkakunnilta. Kun valitset meidät vikakoodien luku- ja nollaushuollon, voit luottaa siihen, että ajoneuvosi on hyvissä käsissä ja saat parhaan mahdollisen palvelun.

Puhe oli pelkästä vikakoodien luvusta. Jaksoivat kuitenkin kaiken kiireen keskellä selvitellä webaston toimintaa pidemmälle ja sainkin tiedon missä kohtaa vika on. Hinta arvio oli 25€/vikakoodien luku mutta veloittivat vain 45€/30min työ sisältäen vikakoodien lukemisen, sisälokarin irrotuksen, webaston mittaamisen ja kaiken kasaan laittamisen. Voin suositella muillekin kellä on ongelmaa polttoainekäyttöisen lisälämmittimen kanssa.
Puhe oli pelkästä vikakoodien luvusta. Jaksoivat kuitenkin kaiken kiireen keskellä selvitellä webaston toimintaa pidemmälle ja sainkin tiedon missä kohtaa vika on. Hinta arvio oli 25€/vikakoodien luku mutta veloittivat vain 45€/30min työ sisältäen vikakoodien lukemisen, sisälokarin irrotuksen, webaston mittaamisen ja kaiken kasaan laittamisen. Voin suositella muillekin kellä on ongelmaa polttoainekäyttöisen lisälämmittimen kanssa.
BMW 3-Sarja
Huollot: Lisävarusteet
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika