https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/1446560434_new-therm-4.jpg

Luotettavat WEBASTON ASENNUS VANTAALLA

Autokorjaamo Magpal Oy:n ammattitaitoinen ja luotettava palvelu

Autokorjaamomme Magpal on ykkösvalintasi, kun tarvitset luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua Webaston lisälämmittimen tai muiden valmistajien kuten Eberspächer, Autoterm (aikaisemmin Binar 5S) tai muiden vesikierto- tai ilmalämmittimen asennukseen. Olemme tunnustettuja autoalan ammattilaisia, joilla on pitkä ja menestyksekäs historia Webaston lisälämmittimien asennuksista monenlaisiin ajoneuvoihin. Ymmärrämme, että jokainen auto on yksilöllinen, ja että jokainen asiakas ansaitsee huolellisesti räätälöidyn palvelun.

Autokorjaamo Magpal Oy VantaallaLuotettava valinta Webaston asennukseen

Asiakastyytyväisyys on ydinperiaateemme, johon pyrimme joka päivä. Ymmärrämme, että luottamuksesi ansaitseminen tarkoittaa sitä, että meidän on ylitettävä odotuksesi joka kerta. Tämä sitoumus näkyy kaikessa toiminnassamme, alkaen ensimmäisestä yhteydenotosta aina projektin valmistumiseen saakka.

Haluamme, että palvelumme on läpinäkyvää ja reilua. Selkeä hinnoittelumme takaa, että tiedät tarkalleen, mitä maksat. Ei piilotettuja kuluja, ei yllätyksiä – vain rehellistä, laadukasta palvelua.

Tiedämme myös että aika on arvokasta, joten tarjoamme joustavuutta aikataulutuksessa. Webaston asennus voidaan suunnitella sinulle parhaiten sopivaan aikaan, jotta autoilusi jatkuu mahdollisimman vähäisellä häiriöllä.

Valitse Autokorjaamo Magpal Oy, kun haluat parasta palvelua Webaston asennukseen Vantaalla. Ammattitaitomme, kokemuksemme ja sitoutumisemme asiakaspalveluun tekevät meistä luotettavan kumppanin autohuollossa ja -korjauksessa.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-webasto-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-2.jpg
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-Webaston-korjaus-2-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-2.jpg

WEBASTON HUOLTO

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-webaston-korjaus-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

WEBASTON VIANHAKU

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-Webaston-huolto-2-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-2-1280x1280.jpg

WEBASTON KORJAUS

Webaston lämmitinjärjestelmäMiksi tarvitset sitä autoosi?

Webasto on innovatiivinen lämmitinjärjestelmä, joka tarjoaa useita etuja auton omistajille erityisesti kylmässä ilmastossa, kuten Suomessa. Kylmänä talviaamuna ei ole mitään mukavampaa kuin astua lämpimään autoon, joka on lämmin ja valmis lähtemään.

Webaston avulla voit lämmittää autosi etukäteen, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kärsiä jäisestä tuulilasista tai jäätyneistä ovista. Tämä ei ole vain mukavuuskysymys, vaan se tekee ajosta turvallisempaa, koska hyvin lämmitetty auto tarjoaa paremman näkyvyyden ja renkaat toimivat paremmin, kun ne ovat lämpimät.

Webaston avulla autosi moottori käynnistyy helpommin, mikä vähentää moottorin kulumista ja pidentää sen käyttöikää. Tämä on erityisen tärkeää kylmissä oloissa, kun moottori voi olla alttiina äkilliselle lämpöshokille kylmäkäynnistyksen aikana.

Lisäksi, koska Webasto lämmittää auton moottorin ennen käynnistämistä, moottori saavuttaa optimaalisen käyttölämpötilan nopeammin. Tämä parantaa auton polttoainetehokkuutta, koska kylmä moottori kuluttaa enemmän polttoainetta kuin lämmin moottori.

Meidän Vantaalla sijaitseva Autokorjaamo Magpal on asentanut lukuisia Webastoja erilaisiin autoihin. Meillä on tarvittava asiantuntemus ja kokemus tämän monimutkaisen tehtävän suorittamiseen, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Uskomme, että Webaston asentaminen autoosi on investointi, joka maksaa itsensä takaisin lisääntyneenä mukavuutena, tehokkuutena ja moottorin käyttöiän pidentymisenä. Käänny puoleemme, jos tarvitset luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua Webaston asennukseen.

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA WEBASTON ASENNUKSIA

1250+
Diagnostiikka ennen asennusta
1000+
Webaston asennuksia
600+
Kellolaitteen tai kauko-ohjaimen asennuksia
250+
Muita lisälämmitimiä asennettu

Onnistunutta Webaston aennusta

Onnistunutta paikanvalinta asennukselle

Tyytyväistä asiakasta

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Webaston asennus VantaallaKuinka se toimii?

Webaston asennus on taitoa, teknistä osaamista ja huolellista suunnittelua vaativa prosessi. Tämä monivaiheinen prosessi alkaa sopivan Webaston mallin valitsemisesta. Jokainen auto on yksilöllinen ja tarvitsee Webaston, joka vastaa sen erityisvaatimuksia – olipa kyseessä sitten henkilöauto, pakettiauto tai jopa matkailuauto.

Kun oikea Webaston malli on valittu, asennusprosessi voi alkaa. Webasto-asennus on ammattilaisten työtä, ja se aloitetaan asentamalla lämmitin auton moottoritilaan. Tämä on tärkeä vaihe, koska lämmitin täytyy sijoittaa niin, että se ei häiritse auton muita osia ja on samalla suojattu mahdollisilta iskuilta ja kolhuilta.

Seuraavaksi Webasto kytketään auton polttoainejärjestelmään ja sähköjärjestelmään. Tämä on yksi prosessin tärkeimmistä osista, koska se vaikuttaa suoraan Webaston toimintaan. Huolimaton asennus voi aiheuttaa ongelmia tulevaisuudessa, mukaan lukien polttoainevuotoja ja sähkövikoja.

Kun Webasto on kytketty, on aika asentaa ohjauslaite. Tämä laite mahdollistaa Webaston ohjelmoinnin ja käytön. Auton omistaja voi esimerkiksi säätää, milloin Webasto käynnistyy ja kuinka kauan se toimii.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tehdään järjestelmän tarkastus ja testaus. Tämä vaihe on välttämätön varmistamaan, että kaikki on asennettu oikein ja toimii suunnitellusti.

Meidän Vantaalla sijaitseva Autokorjaamo Magpal Oy:n tiimimme käyttää vuosien kokemustaan ja asiantuntemustaan varmistaakseen, että jokainen Webaston asennus suoritetaan korkeimpien standardien mukaan. Jokainen asennus on meille erityinen projekti, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Kun on tottunut VW-merkkihuollon "Joo, ensimmäinen vapaa aika viiden viikon päässä" ja tämän tapauksen lähes 1000 euron hinta-arvioon (ei korjausta, vaan koko kellojousi-osa vaihtoon) niin kun nyt sai ajanvarauksen 40 minuutin päähän soitosta ja korjaus tehtiin 1,5 tunnissa sentilleen tarjouksen (30% - 50% VW:n antamasta hinnasta) alimman hinnan mukaisena, ei voi kuin antaa kaikki mahdolliset pisteet! Lisäpinnat vielä siitä, että teknikko vielä näytti valokuvasta, miten osa oli rikkoutunut ja miksi (hiukset(!!) rikkoivat - kiitos Volkswagen lujasta laadusta...)
Kun on tottunut VW-merkkihuollon "Joo, ensimmäinen vapaa aika viiden viikon päässä" ja tämän tapauksen lähes 1000 euron hinta-arvioon (ei korjausta, vaan koko kellojousi-osa vaihtoon) niin kun nyt sai ajanvarauksen 40 minuutin päähän soitosta ja korjaus tehtiin 1,5 tunnissa sentilleen tarjouksen (30% - 50% VW:n antamasta hinnasta) alimman hinnan mukaisena, ei voi kuin antaa kaikki mahdolliset pisteet! Lisäpinnat vielä siitä, että teknikko vielä näytti valokuvasta, miten osa oli rikkoutunut ja miksi (hiukset(!!) rikkoivat - kiitos Volkswagen lujasta laadusta...)
Volkswagen Touran
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika