https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
Autokorjaamon hinnasto

Nopea ja edullinen autokorjauspalveluMAGPAL ON LUOTETTAVA AUTOKORJAAMO VANTAALLA

Meidän autokorjaamomme on ylpeästi palvellut asiakkaita Vantaalla luotettavana ja ammattitaitoisena autokorjauspalvelujen tarjoajana. Olemme sitoutuneet tarjoamaan nopeaa, edullista ja laadukasta autokorjausta kaiken merkkisille autoille. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Varaa aika jo nyt ja saa luotettavaa palvelua nopeasti ja edullisesti.

Laaja palveluvalikoima - Ilmastointihuolto, jarruhuolto sähkötyöt ja paljon muuta

Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, joiden avulla voimme huoltaa ja korjata autojen eri osa-alueita. Ilmastointihuolto, Webaston asennus/korjaus, autosähkötyöt, jarruhuolto ja -korjaukset, kellojousien korjaukset, ilmastointihuolto tai korjaus, moottoriremontit, pyöränlaakereiden vaihto, määräaikaishuollot, kytkinremontit, polttimoiden ja umpioiden vaihto, rengastyöt sekä opetuspolkimen asennus ovat vain osa laajaa palveluvalikoimaamme.

Autokorjaamon hinnasto
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-vian-etsinta-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

HUOLLOT KAIKEN MERKKISILLE AUTOILLE

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/MOOTTORIREMONTIT-ilmastointi-korjaus-autokorjaamon-palvelut-sivu-Autokorjaamo-Magpal-Oy-8-e1683801311654-640x640.jpg

KORJAUKSET KAIKEN MERKKISILLE AUTOILLE

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/Yrityksesta-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy-1280x1215.jpg

PALVELEMME VUODESTA 2008

Autokorjaamo Magpla VantaallaMiksi valita meidän Vantaan autokorjaamo?

Asiakkaidemme tyytyväisyys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi olemme sertifioitu autokorjaamo AA-asiakasluokalla, mikä osoittaa sitoutumisemme korkeaan laatuun ja palveluun. Käytämme ainoastaan laadukkaita varaosia ja aineita sekä hyödynnämme nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä autosi korjauksessa ja huollossa.

Kun valitset meidät autokorjaamoksesi Vantaalla, saat paitsi luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun, myös nopean ja edullisen autokorjauksen. Me ymmärrämme, että autosi korjaus voi aiheuttaa hankaluuksia arjessa, ja siksi pyrimmekin suorittamaan työn mahdollisimman nopeasti ilman, että se vaikuttaa laatuun. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia korkeista hinnoista, sillä tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja ja selkeän hinnoittelun.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota laadukasta autokorjauspalvelua kaikille asiakkaillemme riippumatta paikkakunnasta. Riippumatta siitä, missä päin olet, Vantaalta, Espoosta Helsingistä tai muilta paikkakunnilta voit luottaa meidän nopeaan ja luotettavaan palveluun. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saat parasta mahdollista palvelua autokorjaamollamme Vantaalla.

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA HUOLTOJA JA KORJAUKSIA

18000+
Vianhakua
17300+
Erilaista autohuoltoa
15500+
Erilaista autokorjausta
20000+
Asiakasta

Onnistunutta Autokorjausta

Onnistunutta Autohuoltoa

Tyytyväistä asiakasta

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Autokorjaamo Magpla VantaallaAsiantunteva tiimi ja luotettava palvelu

Meidän tiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, jotka ovat erittäin päteviä korjaamaan erilaisia automalleja. Meidän mekaanikkomme eivät ainoastaan hallitse perusteellisesti eri autotyyppejä, vaan he myös jatkuvasti päivittävät tietämystään osallistumalla erilaisiin koulutuksiin ja ammattitaitoa kehittäviin kursseihin.

Meille on tärkeää, että mekaanikkomme ovat ajan tasalla uusimpien automallien, tekniikoiden ja korjausmenetelmien suhteen. Tämä takaa sen, että he voivat tarjota sinulle korkealaatuista palvelua ja tehokasta korjaustyötä. Voit luottaa siihen, että meidän asiantunteva tiimimme käsittelee autosi huolellisesti ja ammattitaidolla.

Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja pyrimme tarjoamaan luotettavaa palvelua, joka ylittää odotuksesi. Meidän tavoitteemme on korjata autosi nopeasti ja edullisesti, mutta samalla tarkasti, jotta voit palata turvallisesti tien päälle. Keskitymme tarjoamaan sinulle vaivatonta ja luotettavaa autokorjauspalvelua, joka tekee sinut tyytyväiseksi ja antaa sinulle mielenrauhan.

Tarkasti laadittu tarjous, nopea ja ystävällinen palvelu, ammattitaitoisesti ja huolellisesti tehty huolto. Palveluun sisällytettiin myös ilmaisia toimenpiteitä (mm. rengaspulttien kiristys 100km ajon jälkeen). Huollon jälkeen annettiin tarkka raportti tehdystä työstä sekä selkeät toimintaohjeet. Jopa videokuvaa otettu tietyistä toimenpiteistä. Joten erittäin lämmin suositus minulta.
Tarkasti laadittu tarjous, nopea ja ystävällinen palvelu, ammattitaitoisesti ja huolellisesti tehty huolto. Palveluun sisällytettiin myös ilmaisia toimenpiteitä (mm. rengaspulttien kiristys 100km ajon jälkeen). Huollon jälkeen annettiin tarkka raportti tehdystä työstä sekä selkeät toimintaohjeet. Jopa videokuvaa otettu tietyistä toimenpiteistä. Joten erittäin lämmin suositus minulta.
KIA Picanto
Huollot: Ilmastointi, Renkaat
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Autokorjaamo Magpla VantaallaKaikkien automerkkien huolto ja korjaukset

Meidän Vantaan autokorjaamomme on erikoistunut tarjoamaan huolto- ja korjauspalveluita kaikille automerkeille. Oli autosi sitten japanilainen, saksalainen, amerikkalainen tai minkä tahansa muun maan valmistama, voit luottaa meihin ammattitaitoisen ja luotettavan palvelun saamiseksi.

Tiimimme koostuu kokeneista mekaanikoista, joilla on syvällistä tietämystä eri automerkkien toiminnasta ja ominaisuuksista. Meillä on pääsy alan uusimpiin tietokantoihin, teknisiin tietoihin ja diagnostiikkatyökaluihin, joiden avulla pystymme suorittamaan tarkkoja ja tehokkaita huolto- ja korjaustoimenpiteitä kaikille automerkeille.

Olipa kyseessä säännöllinen määräaikaishuolto, moottorin vianmääritys, jarrujen korjaus, ilmastointihuolto tai mikä tahansa muu huolto- tai korjaustyö, meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit suoriutua tehtävästä. Käytämme laadukkaita varaosia, jotka vastaavat autosi alkuperäisiä osia, ja noudatamme aina valmistajien suosituksia ja ohjeita.

Meidän tavoitteemme on tarjota sinulle huippuluokan autokorjauspalvelua, joka ylittää odotuksesi. Haluamme varmistaa, että autosi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja että voit luottaa sen turvallisuuteen ja suorituskykyyn.

Olipa sinulla sitten henkilöauto, pakettiauto, hybridi- tai sähköauto, voit tuoda sen meille luottavaisin mielin. Meidän autokorjaamomme on valmis palvelemaan sinua ja huolehtimaan kaikkien automerkkien huollosta ja korjauksesta ammattitaidolla ja huolellisuudella.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Autokorjaamo Magpla VantaallaMeille on helppo saapua – olemme käden ulottuvilla

Meidän sijaintimme hyvien kulkuyhteyksien varrella tekee meistä helpon autokorjaamo vaihtoehdon, tulitpa mistä paikkakunnalta tahansa.  Autokorjaamomme sijaitsee osoitteessa Virkatie 5, 01510 Vantaa, aivan Kehä III:n ja Tuusulanväylän tuntumassa. Tämä tarkoittaa, että olemme erinomaisessa sijainnissa, olitpa sitten Helsingistä, Espoosta, Tuusulasta, Keravalta, Porvoosta tai muualta päin.

Tarjoamme asiakkaillemme runsaasti parkkipaikkoja, joten voit tulla autolla kätevästi korjaamollemme. Sinun ei tarvitse huolehtia parkkipaikan löytämisestä tai pysäköinnin vaikeudesta. Panostamme asiakkaidemme vaivattomaan saapumiseen ja korjaamopalveluidemme helposti saavutettavuuteen.

Olipa asuinpaikkasi sitten lähellä tai kaukana Vantaata, voit luottaa siihen, että pääset vaivatta autokorjaamolle. Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa autokorjauspalvelua kaikille asiakkaillemme riippumatta siitä, mistä päin tulet. Tervetuloa meille, ja anna meidän huolehtia autosi huollosta ja korjauksesta ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla.

Autokorjaamo - Mikä se on ja miksi se on tärkeä?

Autokorjaamo on erikoistunut paikka, jossa autot korjataan ja huolletaan ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta. Se on keskeinen osa autoilijoiden elämää, sillä autot vaativat säännöllistä huoltoa ja korjausta pitääkseen ne turvallisina ja hyvässä kunnossa.

Autokorjaamot tarjoavat laajan valikoiman palveluita, jotka vaihtelevat perushuolloista ja öljynvaihdoista aina monimutkaisempiin korjauksiin ja vianetsintään. Ne pystyvät diagnosoimaan ja korjaamaan erilaisia ongelmia, kuten moottorivikoja, jarru- ja sähköongelmia sekä paljon muuta.

Autokorjaamot ovat tärkeitä, koska ne auttavat pitämään autot turvallisina ja luotettavina. Säännöllinen huolto ja korjaus auttavat ehkäisemään mahdollisia vikoja ja vaurioita, jotka voisivat aiheuttaa vakavia onnettomuuksia tai suurempia korjauskustannuksia tulevaisuudessa.

Lisäksi autokorjaamot tarjoavat ammattitaitoisen henkilökunnan, joka osaa käsitellä erilaisia automerkkejä ja -malleja. Heillä on tarvittava tietotaito ja laitteet suorittaakseen monimutkaiset korjaukset ja huollot ammattitaidolla.

Kun valitset autokorjaamon, on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen toimija. Hyvä autokorjaamo tarjoaa laadukasta palvelua, käyttää korkealaatuisia varaosia ja tarjoaa kohtuulliset hinnat. Asiakaspalvelu ja läpinäkyvä viestintä ovat myös tärkeitä tekijöitä, jotta asiakkaat voivat luottaa korjaamon työhön.

Yhteenvetona voidaan todeta, että autokorjaamoilla on keskeinen rooli auton omistajille. Ne tarjoavat ammattitaitoista huoltoa ja korjausta, joka pitää autot turvallisina ja hyvässä kunnossa. Valitsemalla luotettavan autokorjaamon, voit varmistaa, että autosi on hyvissä käsissä ja voit nauttia turvallisesta ja luotettavasta ajokokemuksesta.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän huolehtia autosi korjauksesta ja huollosta. Meidän ammattitaitoinen tiimimme on valmiina auttamaan sinua ja varmistamaan, että autosi pysyy turvallisena ja hyvässä kunnossa.

Helppoa ja vaivatonta. Aamulla auto korjaamolle hyvissä ajoin, avain postiluukkuun. Iltapäivällä jakopääremontti tehtynä ja ei muuta kuin maksaminen ja auton nouto
Helppoa ja vaivatonta. Aamulla auto korjaamolle hyvissä ajoin, avain postiluukkuun. Iltapäivällä jakopääremontti tehtynä ja ei muuta kuin maksaminen ja auton nouto
Skoda Octavia
Huollot: Jakohihna
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika