https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/AUTOSAHKOTYOT-ilmastointi-korjaus-autokorjaamon-palvelut-sivu-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

Luotettavat AUTON SÄHKÖTYÖT - MAGPAL AUTOKORJAAMO

Miksi valita MagPal autokorjaamo auton sähkötöiden tarpeisiin

Autosi sähköjärjestelmän huolto ja korjaus ovat tärkeä osa sen ylläpitoa, ja siksi tarvitset luotettavan kumppanin näihin töihin. MagPal autokorjaamo on juuri tällainen kumppani, joka tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista palvelua kaikille automerkkeille.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan kattavat palvelut kaikille autotyypeille. Palveluihimme kuuluu kaikkea, aina vianhausta ja sähkövikojen korjauksista moninaisten sähkökomponenttien huoltoon ja koodaukseen.

Meille on tärkeää, että autosi on turvallinen ja luotettava ajaa. Siksi korjaamme ja huollamme sähköjärjestelmän huolellisesti, jotta voit luottaa siihen, että autosi toimii, kun sitä tarvitset. Valitsemalla MagPal autokorjaamon, valitset asiantuntijat, jotka pitävät autosi parhaassa mahdollisessa kunnossa.
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/sahkotyot-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpeg
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/Mittaristojen-korjaukset-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

MITTARISTOJEN KORJAUKSET

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/sahkojohdot-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

KELLOJOUSI-YKSIKÖIDEN KORJAUKSET

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/NOX-anturien-vaihto-koodaus-ja-adaptointi-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

NOX-ANTURIEN VAIHTO

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Miksi autojen sähkötyöt ovat tärkeitä

Auton sähköjärjestelmän toimivuus on välttämätön osa nykyaikaista autoilua. Sähköjärjestelmän vikaantuminen voi johtaa auton käynnistymisongelmiin, vähentyneeseen suorituskykyyn tai jopa turvallisuusongelmiin. MagPal autokorjaamon asiantuntevat mekaanikot takaavat, että autosi sähköjärjestelmä toimii moitteettomasti.

Mitä auton sähkötyöt kattavat

Auton sähkötyöt voivat kattaa monia eri alueita auton sähköjärjestelmässä. Meidän autokorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien mittaristojen korjaukset, AdBlue- ja ABS-järjestelmien korjaukset, NOX-anturien vaihto, johtosarjojen korjaukset ja monia muita palveluita. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua pitämään autosi toimintakuntoisena.

Auton sähkötyöpalvelut

1. Vianhaku ja sähkövikojen korjaukset
2. Mittaristojen korjaukset
3. Kellojousi-yksiköiden korjaukset, koodaukset ja adaptoinnit
4. AdBlue järjestelmien korjaukset, koodaukset ja adaptoinnit
5. NOX-anturien vaihto, koodaus ja adaptointi
6. ABS järjestelmien korjaukset, koodaukset ja adaptoinnit
7. Käynnistyksen esto järjestelmien korjaukset, koodaukset ja adaptoinnit
8. Johtosarjojen korjaukset
9. Moottorin ohjainyksiköiden vaihto, korjaukset, koodaukset ja adaptoinnit
10. Erilaisten sähkökomponenttien korjaukset ja koodaukset, kuten kaasuläpät ja imusarjan läpät
Tekivät nopeasti sen mitä lupasivat ja tekivät samalla toisen asian minkä pyysin heitä tekemään. Todella ystävällistä sekä osaavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos teille kun on yksi huolenaihe vähemmän
Tekivät nopeasti sen mitä lupasivat ja tekivät samalla toisen asian minkä pyysin heitä tekemään. Todella ystävällistä sekä osaavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos teille kun on yksi huolenaihe vähemmän 🙂
Mercedes-Benz C
Sähkötyöt

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA AUTON SÄHKÖTÖITÄ

1000+
Sähkövikoja korjattu
600+
NOX-anturia vaihdettu
400+
Kellojousi-yksikköä korjattu
1000+
Mittaristoa korjattu

Onnistunutta sähkövianhakua

Onnistunutta sähkötyötä

Luotettava huolto

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Yleisimmät auton sähkövian merkit

Auton sähkövika voi ilmetä monilla eri tavoilla. Jotkut yleisimmistä merkeistä ovat ongelmat käynnistyksessä, mittariston häiriöt tai moottorin valon palaminen. Jos havaitset jonkin näistä merkeistä, suosittelemme ottamaan yhteyttä MagPal autokorjaamoon, jotta vika voidaan diagnosoida ja korjata mahdollisimman pian.

Miten auton sähkövian korjaus tapahtuu

Auton sähkövian korjaus alkaa aina vianmäärityksellä. Meidän autokorjaamon asiantuntijat käyttävät nykyaikaisia diagnostiikkavälineitä paikantaakseen vian nopeasti ja tarkasti. Korjaus voi olla yksinkertainen, kuten sulakkeen vaihto, tai vaatia monimutkaisempaa toimenpidettä, kuten ohjainyksikön vaihto tai järjestelmän koodaus. Riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni vika on, me huolehdimme siitä, että autosi palaa tielle mahdollisimman nopeasti.

Kuinka usein auton sähköjärjestelmän tarkastus tulisi tehdä

Suosittelemme, että auton sähköjärjestelmä tarkistetaan säännöllisesti, esimerkiksi osana vuosihuoltoa. Säännöllinen tarkastus auttaa havaitsemaan mahdolliset ongelmat ajoissa, mikä vähentää yllättävien vikojen riskiä.
Erittäin hyvä palvelu ja saimme auton työn alle heti, kuten toivoimme. Nopea työ ja kerralla kuntoon. Kiitoksemme, suosittelen!
Erittäin hyvä palvelu ja saimme auton työn alle heti, kuten toivoimme. Nopea työ ja kerralla kuntoon. Kiitoksemme, suosittelen!
Skoda Octavia
Sähkötyöt
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Auton akun vaihto: milloin ja miksi

Auton akku on yksi tärkeimmistä komponenteista sähköjärjestelmässä. Jos akku on heikko tai viallinen, se voi aiheuttaa käynnistysongelmia tai muita sähköjärjestelmän ongelmia.

Auton valojen korjaus ja huolto: mitä sinun tulee tietää

Valot ovat tärkeä osa auton turvallisuutta. Jos huomaat, että auton valot ovat himmeät tai eivät toimi ollenkaan, on aika tuoda auto MagPal autokorjaamoon tarkastettavaksi.

Auton sähkövikojen diagnosointi: miten se toimii

Diagnoosiprosessissa autokorjaamomme asiantuntijat käyttävät erikoistyökaluja ja -laitteita löytääkseen ja korjatakseen auton sähköjärjestelmän ongelmat.

Miten auton käynnistysongelmat ratkaistaan

Käynnistysongelmat voivat johtua monista eri syistä, kuten heikosta akusta, viallisesta käynnistyksenestojärjestelmästä tai muista sähkövikojen syistä. MagPal autokorjaamon asiantuntijat pystyvät diagnosoimaan ja korjaamaan nämä ongelmat, palauttaen autosi takaisin tielle turvallisesti.
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika