https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/1446560434_new-therm-4.jpg

Luotettavat WEBASTON VIANHAKU JA HUOLTO VANTAALLA

Autokorjaamo Magpal Oy:n ammattitaitoinen ja luotettava palvelu

Meidän autokorjaamomme pyrkii tarjoamaan ensiluokkaista palvelua kaikille asiakkaillemme. Erityisosaamistamme on lisälämmittimien vianhaku ja huolto. Tiimimme koostuu ammattitaitoisista asiantuntijoista, jotka ovat koulutettuja havaitsemaan ja ratkaisemaan kaikki autosi lisälämmittimien (esim. Webaston) liittyvät mahdolliset ongelmat. Samalla meillä löytyy runsaasti varaosia suoraan hyllystä.

Varaa aika jo nyt ja saa luotettavaa palvelua nopeasti ja edullisesti.

Webaston vianhaku VantaallaNopea ja tarkka diagnostiikka

Webaston vianhaku on tärkeä osa huolellista ja kattavaa palvelua, jota tarjoamme meidän autokorjaamossamme Vantaalla. Vianmääritylsessä ei pelkästään luetaan vikakoodeja, vaan tarkastetaan toiminnan prosesseja reaaliajassa ja sillä perusteella annetaan tarjouksen tarvittavasta korjauksesta.

Ammattitaitoinen tiimimme suorittaa nopean ja tarkan diagnostiikan, jotta voimme paikantaa ja korjata Webaston toimintaan liittyvät ongelmat.

Käytämme nykyaikaisia vianetsintämenetelmiä ja -työkaluja varmistaaksemme, että löydämme ja ratkaisemme ongelmat tehokkaasti.

Luotettava ja ammattitaitoinen Webaston vianhaku on avain siihen, että saat jälleen täyden hyödyn Webasto-järjestelmästäsi.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-webasto-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-2.jpg
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-Webaston-korjaus-2-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-2.jpg

WEBASTON HUOLTO

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-webaston-korjaus-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

WEBASTON VIANHAKU

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/autokorjaamon-palvelut-Webaston-huolto-2-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa-2-1280x1280.jpg

WEBASTON KORJAUS

Webaston huolto VantaallaPidä webasto kunnossa ja tehokkaana

Webaston huolto on olennainen osa järjestelmän toimivuuden ylläpitämistä ja sen tehokkaan toiminnan varmistamista. Tarjoamme kattavan Webaston huoltopalvelun Vantaalla, joka kattaa kaikki tarpeesi.

Kokeneet mekaanikkomme suorittavat perusteellisen tarkastuksen ja huollon, joka sisältää muun muassa polttoainekomponenttien puhdistuksen, voitelun, lämpötilan ja paineen säädön, tarvittaessa osien vaihdon sekä järjestelmän testauksen.

Webaston huolto varmistaa, että järjestelmäsi toimii optimaalisesti ja tarjoaa sinulle mukavat ja luotettavat lämmitysominaisuudet.

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA WEBASTON HUOLTOJA

650+
Webasto vianhakua
300+
Vesipumpun vaihtoja
600+
Webaston huoltoa
350+
Poltoainepumpun vaihtoja

Onnistunutta Webaston huoltoa

Onnistunutta Webaston vianhakua

Tyytyväistä asiakasta

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Webaston huolto VantaallaSäännöllinen huolto, parempi suorituskyky

Webaston säännöllinen huolto on avain parempaan suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Säännöllinen huolto varmistaa, että Webasto toimii optimaalisesti ja tarjoaa sinulle mukavan ja tehokkaan lämmitysjärjestelmän autollesi ja pidentää sen eliniän.

Me suoritamme huollot aina huolellisesti ja tarkasti, noudattaen valmistajan suosituksia ja käyttäen korkealaatuisia varaosia ja tarvikkeita.

Webaston huolto meillä Vantaalla tarjoaa sinulle mielenrauhaa ja varmuutta siitä, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa olosuhteissa pitkään ajan.

Kun on tottunut VW-merkkihuollon "Joo, ensimmäinen vapaa aika viiden viikon päässä" ja tämän tapauksen lähes 1000 euron hinta-arvioon (ei korjausta, vaan koko kellojousi-osa vaihtoon) niin kun nyt sai ajanvarauksen 40 minuutin päähän soitosta ja korjaus tehtiin 1,5 tunnissa sentilleen tarjouksen (30% - 50% VW:n antamasta hinnasta) alimman hinnan mukaisena, ei voi kuin antaa kaikki mahdolliset pisteet! Lisäpinnat vielä siitä, että teknikko vielä näytti valokuvasta, miten osa oli rikkoutunut ja miksi (hiukset(!!) rikkoivat - kiitos Volkswagen lujasta laadusta...)
Kun on tottunut VW-merkkihuollon "Joo, ensimmäinen vapaa aika viiden viikon päässä" ja tämän tapauksen lähes 1000 euron hinta-arvioon (ei korjausta, vaan koko kellojousi-osa vaihtoon) niin kun nyt sai ajanvarauksen 40 minuutin päähän soitosta ja korjaus tehtiin 1,5 tunnissa sentilleen tarjouksen (30% - 50% VW:n antamasta hinnasta) alimman hinnan mukaisena, ei voi kuin antaa kaikki mahdolliset pisteet! Lisäpinnat vielä siitä, että teknikko vielä näytti valokuvasta, miten osa oli rikkoutunut ja miksi (hiukset(!!) rikkoivat - kiitos Volkswagen lujasta laadusta...)
Volkswagen Touran
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Vantaan Webaston huoltoasiantuntijatLuotettavaa osamäärää ja nopeaa palvelua

Meidän autokorjaamon Webaston huoltoasiantuntijamme ovat sitoutuneet tarjoamaan luotettavaa osaamista ja nopeaa palvelua.

Tiedämme, että tarvitset huoltoa, joka suoritetaan ammattitaidolla ja nopeasti, jotta voit palata tien päälle mahdollisimman pian. Kaikki mekaanikomme ovat erittäin hyvin koulutettuja ja käyttävät heidän tietämystään ja vuosien kokemustaan Webaston huolloista varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen palvelun.

Voit luottaa siihen, että Webaston huoltoasiantuntijamme tarjoavat sinulle laadukasta ja tehokasta palvelua, joka pitää Webaston järjestelmäsi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Mitä on Webasto (lisälämmitin)

Webasto on merkkituote, joka tunnetaan ajoneuvojen lisälämmittimien valmistajana. Se on vain yksi monista lisälämmittimien valmistajista mutta sanasta ”webasto” on tullut nimike kaikille lisälämmittimille Suomessa.

Webasto on saksalainen yritys, joka on erikoistunut lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin autoteollisuudessa. Webasto-lisälämmittimet on suunniteltu parantamaan auton lämmitysjärjestelmää ja tarjoamaan lisämukavuutta sekä säästöjä polttoainekustannuksissa.

Webasto-lisälämmittimet mahdollistavat auton esilämmityksen ennen matkaa. Ne asennetaan auton moottoritilaan ja ne käyttävät polttoainetta tai sähköä lämmön tuottamiseen. Esilämmityksen ansiosta auton sisätilat ovat miellyttävän lämpimät heti lähtiessäsi liikkeelle, eikä sinun tarvitse odottaa moottorin lämpiämistä. Tämä on erityisen hyödyllistä talviolosuhteissa, kun auto saattaa olla jäätynyt tai kylmä.

Webaston avulla voit myös pitää auton sisätilat viileinä kuumina kesäpäivinä. Jäähdytysjärjestelmä käyttää auton akkua tai polttoainetta tuottamaan viileyttä auton sisätiloihin. Tämä parantaa ajomukavuutta pitkillä matkoilla tai pysäköityjen autojen tapauksessa.

Webasto on tunnettu laadustaan ja luotettavuudestaan. Yritys on ollut alalla jo yli 80 vuotta ja on tullut merkittäväksi toimijaksi autoteollisuudessa. Webaston lisälämmittimien asennus ja huolto tulee suorittaa valtuutetun ja ammattitaitoisen autokorjaamon toimesta.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Webasto on luotettava ja innovatiivinen lisälämmitysratkaisu, joka tarjoaa mukavuutta ja tehokkuutta auton lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmään.

Volkkarin kellojousi korjattiin. Täydet pisteet hommasta. Mukava nähdä korjaamo, jolla on osaamista kirjaimellisesti korjata, sen sijaan että vaihdettaisiin vain uutta osaa tilalle.
Volkkarin kellojousi korjattiin. Täydet pisteet hommasta. Mukava nähdä korjaamo, jolla on osaamista kirjaimellisesti korjata, sen sijaan että vaihdettaisiin vain uutta osaa tilalle.
Volkswagen Touran
Kellojousen vianhaku
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika