https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/09/ilmastointihuolto-helsinkilasisille-ilmastointi-korjaus-autokorjaamon-palvelut-sivu-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

Luotettavat ILMASTOINTIHUOLTO

Autokorjaamo Magpal Oy:n Ammattitaitoinen ja Luotettava Palvelu

Autokorjaamomme on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua kaikille asiakkailleen. Yksi erikoisalaamme on laadukas ilmastointihuolto. Tiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, jotka ovat koulutettuja tunnistamaan ja ratkaisemaan kaikki mahdolliset autosi ilmastointijärjestelmään liittyvät ongelmat.

Varaa aika jo nyt ja saa luotettavaa palvelua nopeasti ja edullisesti.

Miksi ilmastointihuolto on tärkeä autoilijoille

Ilmastointihuolto ei ole pelkästään mukavuuskysymys kesähelteillä; se on merkittävä osa autosi yleistä suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä. Meidän autokorjaamo Magpal Oy Vantaalla tarjoaa laadukasta ja luotettavaa ilmastointihuoltoa, joka parantaa autosi ilmastoinnin suorituskykyä ja tehostaa polttoaineen käyttöä.

Ensinnäkin, ilmastointihuolto on tärkeä, koska se parantaa autosi ilmastointijärjestelmän suorituskykyä. Ilman säännöllistä huoltoa, ilmastointijärjestelmä voi menettää tehoaan, mikä johtaa huonompaan jäähdytystehoon ja korkeampaan polttoaineenkulutukseen. Huollettu ilmastointi pitää auton sisäilman viileänä ja miellyttävänä, erityisesti kesän kuumimpina päivinä.

Toiseksi, säännöllinen ilmastointihuolto auttaa pitämään autosi ilmastointijärjestelmän kunnossa, mikä voi pidentää sen käyttöikää. Huollossa tarkistetaan mm. kylmäaineen määrä, kompressorin kunto ja mahdolliset vuodot, jotta varmistutaan, että kaikki toimii optimaalisesti.

Autokorjaamomme on erikoistunut ilmastointihuoltoon. Koulutetut mekaanikkomme tunnistavat ja korjaavat mahdolliset ongelmat ilmastointijärjestelmässäsi, jotta voit nauttia miellyttävästä ja tehokkaasta ilmastoinnista autoillessasi. Auton ilmastoinnin huolto ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta.

Me ymmärrämme, miksi ilmastointihuolto on tärkeä autoilijoille. Siksi tarjoamme korkealaatuista palvelua, joka auttaa pitämään autosi ilmastointijärjestelmän parhaassa mahdollisessa kunnossa. Ota yhteyttä tai varaa aika ilmastointihuoltoon tänään ja koe ero itse.

Ota yhteyttä tai varaa aika ilmastointihuoltoon tänään ja koe ero itse.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-palvelu-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-taytto-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

ILMASTOINNIN TÄYTTÖ

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-korjaus-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

ILMASTOINTIHUOLTO TAI KORJAUS

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-vian-etsinta-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

ILMASTOINNIN VIANETSINTÄ

Palveluun sisältyy

 • Ilmastointilaitteen kylmäaineiden tyhjennyksen
 • Alipaineistuksen
 • Vuototestauksen
 • Ilmastoinnin kylmäaine uudelleentäytön
  • R134A, hinta 59€ – kylmäaine veloitetaan erikseen 10€/100g, yleensä 200g/täyttö
  • R1234YF, hinta 74€ – kylmäaine veloitetaan erikseen 27€/100g, yleensä 200g/täyttö
 • Ilmastoinnin väriaine
 • Ilmastoinnin voiteluaine
 • Ilmastointijärjestelmän testauksen

Tarkemmin huolloista

Ilmastointihuolto R134a

Ilmastointihuolto maksaa meillä 59e (sis. ilmastointilaitteen kylmäaineiden tyhjennyksen, alipaineistuksen, kylmäaineiden uudelleentäytön, järjestelmän testauksen. Hinta sisältää R134a-kylmäainetta ja tarvittavat öljyt ja väriaineet.

Normaalihuollossa keskikokoisella (noin 700g) ilmastoinnilla hinta on 59€.  Jos autossa on isopi ilmastointijärjestelmä veloiotamme huollosta 39€ + 10€ /100g täytetystä kylmäaineesta.

Jos ilmastointijärjestelmässä on todettu vuotoa, lain mukaan kylmäainetta ei saa täyttää. Kylmäaine on otsonikerrosta rikkova kaasu. Tässä tapauksessa tyhjentämme ilmastointijärjestelmän estääkseen kylmäaineen vuotoja ilmakehään ja eitämme asiakkaalle vianhakutarjouksen.

Jos järjestelmä on tyhjä, tai kylmäainetta puuttuu enemmän kuin 60%, vianmäärityksestä sovitaan erikseen. Meillä on kaikki tarvittavat välineet ilmastointijärjestelmien vianhakua varten.

Meillä on Tukesin asentajan lisenssi ajoneuvojen ilmastointihuoltotoimintaan.

Lisenssit ovat julkisia ja voi aina tarkastaa onko tarjouksen antajalla oikeus tehdä ilmastoinnin huollot.

Tarkastuksen voi tehdä tästä linkistä: LINKKI

Ilmastointihuolto R1234yf

Ilmastointihuolto uudelle kaasulle R1234yf maksaa meillä 49e (sis. ilmastointilaitteen kylmäaineiden tyhjennyksen, alipaineistuksen, vuototestauksen, kylmäaineiden uudelleentäytön, järjestelmän testauksen.)

Plus uusi R1234yf kylmäaine 25e/100g sisältäen tarvittavat öljyt ja väriaineet.

Normaalihuollossa keskikokoisella (noin 500g) ilmastoinnilla menee noin 100-300g.

Jos järjestelmästä puuttuu enemmän kuin 300g, on melko varmasti jossain vuoto ja täyttö tässä tapauksessa on turha.

Yhteensä siis 74e – 124e.

Meillä on Tukesin asentajan lisenssi ajoneuvojen ilmastointihuoltotoimintaan.

Lisenssit ovat julkisia ja voi aina tarkastaa onko tarjouksen antajalla oikeus tehdä ilmastoinnin huollot.

Tarkastuksen voi tehdä tästä linkistä: LINKKI

Meillä on laaja kokemus ilmastointijärjestelmien huollosta, vianmäärityksestä ja korjauksista.

Erityisesti korostamme öljyn lisäämisen tärkeyttä huoltoprosessissa. On olennaista tietää, kuinka paljon kompressori öljyä voidaan lisätä, jotta vältetään öljyn ylitäyttö. Jos jokainen huoltaja lisää liikaa öljyä säännöllisesti, se voi aiheuttaa kompressorille hydrauli-iskun ja vaurioittaa sitä. Tämän vuoksi tarkka huoltotyö ja oikea määrä lisättävää öljyä ovat keskeisiä tekijöitä ilmastointijärjestelmän tehokkaassa toiminnassa ja pitkäikäisyydessä.

Meillä on kaikki tarvittavat konstit ilmastoinnin vianmääritykseen, kuten typpiponnistuslaite, ultraviolettivalo ja niin edelleen.

Meillä on kokemusta ja osaamista ilmastoinnin vianmäärityksestä ja korjauksesta. Jos vuotoja ei ole, mutta järjestelmä ei silti toimi, tarkastetaan kompressorin toiminnan ja ohjauksen.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Autokorjaamo Magpal Oy:n Laadukas ilmastointihuolto Vantaalla

Autokorjaamomme on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua kaikille asiakkailleen. Yksi erikoisalaamme on laadukas ilmastointihuolto. Tiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, jotka ovat koulutettuja tunnistamaan ja ratkaisemaan kaikki mahdolliset autosi ilmastointijärjestelmään liittyvät ongelmat.

Laadukas ilmastointihuolto alkaa järjestelmään tarkastuksella. Me Magpal Oy autokorjaamossa tarkistamme järjestelmän paineen. Tämän jälkeen tyhjennämme kylmäaineen pois ja arvioimme sen määrän perusteella mahdolliset vuodot. Jos epäilemme vuotoja, tarjoamme asiakkaalle vianhaun. Jos vuotoja ei ole havaittu täytämme järjestelmän uudella kylmäaineella. Tämä varmistaa, että autosi ilmastointi toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Ilmastointihuoltomme pitää autosi ilmastointijärjestelmän optimaalisessa kunnossa, mikä vähentää suurempien ongelmien riskiä tulevaisuudessa. Hyvin huollettu ilmastointi säästää rahaa pitkällä aikavälillä vähentämällä energiankulutusta ja estämällä kalliit korjaukset.

Kun valitset meidän ilmastointihuollon, valitset paitsi laadukkaan palvelun, myös rauhallisen mielen. Olemme sitoutuneet siihen, että jokainen asiakas lähtee liikkeestämme tyytyväisenä, ja tarjoamme ammattitaitoista palvelua auton merkistä tai mallista riippumatta.

Etsitkö luotettavaa ja laadukasta ilmastointihuoltoa Vantaalla? Ota yhteyttä meihin ja varaa aika tänään. Olemme täällä auttaaksemme ja varmistaaksemme, että autosi ilmastointijärjestelmä toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Tekivät nopeasti sen mitä lupasivat ja tekivät samalla toisen asian minkä pyysin heitä tekemään. Todella ystävällistä sekä osaavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos teille kun on yksi huolenaihe vähemmän
Tekivät nopeasti sen mitä lupasivat ja tekivät samalla toisen asian minkä pyysin heitä tekemään. Todella ystävällistä sekä osaavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos teille kun on yksi huolenaihe vähemmän 🙂
Mercedes-Benz C
Ilmastointihuolto

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA AUTON ILMASTOINTIHUOLTOJA

800+
Ilmastointivikoja löydetty
1500+
Ilmastoinnin huoltoja
1000+
Ilmastoinnin korjauksia
1700+
Ilmastoinnin täyttöjä

Onnistunutta ilmastoinnin korjausta

Onnistunutta ilmastoinnin huoltoa

Tyytyväistä asiakasta

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Ilmastointihuollon tärkeimmät edut

Autolle ja kuljettajalle

Ilmastointihuollon säännöllisyys on avainasemassa auton ja kuljettajan hyvinvoinnin kannalta. Meidän autokorjaamon tarjoama ilmastointihuolto Vantaalla tarjoaa useita etuja.

Hyvin huollettu ilmastointi parantaa auton sisäilman laatua, mikä tekee matkasta miellyttävämmän. Sen lisäksi, se säästää rahaa pitkällä aikavälillä vähentämällä auton polttoaineenkulutusta ja estämällä kalliit korjaukset.

– Ilmastointihuolto pidentää ilmastointijärjestelmän käyttöikää ja ehkäisee ennenaikaisia vikoja. Tämä tarkoittaa, että säännöllinen huolto voi todella säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Autokorjaamo Magpal Oy:n ilmastointihuolto Vantaalla auttaa varmistamaan, että autosi ilmastointijärjestelmä toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka usein auton ilmastointi tulisi huoltaa?

Auton ilmastointijärjestelmän huoltoväli riippuu monista tekijöistä, kuten auton iästä, käyttötavoista ja valmistajan suosituksista. Yleisesti ottaen, Magpal autokorjaamo suosittelee ilmastointihuoltoa tehtäväksi vähintään kahden vuoden välein. Tämä varmistaa, että järjestelmä toimii tehokkaasti ja auton sisäilma pysyy raikkaana.

Huolto kannattaa tehdä säännöllisesti, koska ilmastointijärjestelmä voi menettää vuosittain jopa 10% kylmäaineestaan. Tämä voi johtaa järjestelmän tehon laskuun ja lopulta jopa vaurioihin.

Vantaalla toimiva autokorjaamomme Magpal on erikoistunut ilmastointihuoltoihin. Meidän ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että autosi ilmastointi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Erittäin hyvä palvelu ja saimme auton työn alle heti, kuten toivoimme. Nopea työ ja kerralla kuntoon. Kiitoksemme, suosittelen!
Erittäin hyvä palvelu ja saimme auton työn alle heti, kuten toivoimme. Nopea työ ja kerralla kuntoon. Kiitoksemme, suosittelen!
Skoda Octavia
Ilmastointihuolto
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Miksi Valita Autokorjaamo Magpal Oy:n IlmastointihuoltoAsiakasarvostelut

Meidän autokorjaamo Magpal on ansainnut maineensa laadukkaana ja luotettavana autokorjaamona Vantaalla, ja tämä näkyy asiakasarvosteluissamme. Asiakkaamme arvostavat erityisesti ammattitaitoamme, asiakaspalveluamme ja ilmastointihuoltomme laatua.

Usein kysyttyä auton ilmastointihuollosta

Monet asiakkaamme Vantaalla esittävät usein kysymyksiä ilmastointihuollosta. Tässä on vastaukset joitakin yleisimpiin kysymyksiin
1. Kuinka usein auton ilmastointi tulisi huoltaa?

Yleensä suosittelemme ilmastointihuoltoa tehtäväksi vähintään kahden vuoden välein. Tämä varmistaa, että järjestelmä toimii tehokkaasti ja auton sisäilma pysyy raikkaana.

2. Mitä ilmastointihuolto sisältää?

Ilmastointihuolto sisältää järjestelmän paineen tarkistuksen, kylmäaineen poiston, vuotojen arvion kylmäaineen määrän perusteella, ja järjestelmän täyttämisen uudella kylmäaineella. Jos huollon aikana ilmastointijärjestelmässä todetaan vuotoa uutta kylmäainetta ei täytetään Suomen lainsäädännön takia. Sen sijaan asikkaalle tarjotaan vianhakua ja sen mukaisen korjaustajouksen.

3. Voiko ilmastointihuollon tehdä itse?

Vaikka jotkin ilmastointijärjestelmän perushuollot on mahdollista tehdä itse, suosittelemme kääntymään ammattilaisten puoleen. Meidän Magpal autokorjaamon kokeneet mekaanikot ovat erityisesti koulutettuja tunnistamaan ja korjaamaan kaikki ilmastointijärjestelmän mahdolliset ongelmat.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika