https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/09/ilmastointihuolto-helsinkilasisille-ilmastointi-korjaus-autokorjaamon-palvelut-sivu-Autokorjaamo-Magpal-Oy-Vantaa.jpg

Luotettavat ILMASTOINTIHUOLTO HELSINKI

Autokorjaamo Magpal Oy:n Ammattitaitoinen ja Luotettava Palvelu

Autokorjaamo Magpal Oy on helppo ratkaisu Helsingissä asuville

Asutko Helsingissä ja tarvitset luotettavaa autokorjaamoa ilmastointihuoltoon? Autokorjaamo Magpal Oy on täydellinen valinta sinulle. Meidän korjaamomme sijaitsee Vantaalla Virkatie 5:ssä, hyvin lähellä Helsingin kaupungin rajaa, mikä tekee matkastasi mahdollisimman sujuvan.

Lisäksi hyvän tieverkon ja julkisen liikenteen yhteyksien ansiosta matka Helsingistä korjaamollemme on nopeaa ja vaivatonta, riippumatta siitä mistä kaupunginosasta tulet. Olitpa sitten lähtöisin Vantaalta, Espoosta tai Helsingin keskustasta, meidän autokorjaamollemme on näppärä päästä.

Varaa aika jo nyt ja saa luotettavaa palvelua nopeasti ja edullisesti.

Miksi Valita autokorjaamo Vantaalla eikä Helsingissä

Valitessasi autokorjaamo Magpal Oy:n, saat paitsi laadukasta ja luotettavaa ilmastointihuoltoa, niin säästät samalla myös arvokasta aikaa liikenteessä. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että autosi ilmastointihuolto suoritetaan ammattitaitoisesti ja tehokkaasti, jotta voit jatkaa päivittäisiä toimiasi mahdollisimman pienellä keskeytyksellä. Tämä tekee meistä houkuttelevan vaihtoehdon Helsingin asukkaille, jotka etsivät korkealaatuista ja nopeaa ilmastointihuoltoa.

Autokorjaamo Magpal Oy:ssä arvostamme asiakkaamme aikaa ja pyrimme aina tarjoamaan nopeaa ja laadukasta palvelua. Meidän joustavat aukioloajat ja monipuolinen palveluvalikoima tekevät meistä loistavan vaihtoehdon kaikille Helsingin alueen asukkaille.

Joten, älä anna sijaintisi Helsingissä estää sinua nauttimasta huippuluokan ilmastointihuoltopalveluistamme. Autokorjaamo Magpal Oy tarjoaa sinulle helpon ratkaisun ilmastointihuoltoon. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-palvelu-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-taytto-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

ILMASTOINNIN TÄYTTÖ

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-korjaus-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

ILMASTOINTIHUOLTO TAI KORJAUS

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-vian-etsinta-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

ILMASTOINNIN VIANETSINTÄ

Palveluun sisältyy

 • Ilmastointilaitteen kylmäaineiden tyhjennyksen
 • Alipaineistuksen
 • Vuototestauksen
 • Ilmastoinnin kylmäaine uudelleentäytön
  • R134A, hinta 59€ – kylmäaine veloitetaan erikseen 10€/100g, yleensä 200g/täyttö
  • R1234YF, hinta 74€ – kylmäaine veloitetaan erikseen 27€/100g, yleensä 200g/täyttö
 • Ilmastoinnin väriaine
 • Ilmastoinnin voiteluaine
 • Ilmastointijärjestelmän testauksen
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Autokorjaamo Magpal Oy:n Nopea ajanvaraus ilmastointihuoltoon Vantaalla

Tiedämme, että autonhuolto voi olla stressaavaa, erityisesti kiireisille Helsingin asukkaille. Tästä syystä meidän ajanvaraus on nopea ja helppo.

Usein Helsingin autokorjaamoissa ajanvaraus voi olla haastavaa. Korjaamoilla saattaa olla pitkät jonot, ja huoltoaikoja joudutaan usein odottamaan päiviä, joskus jopa viikkoja. Meillä Magpal Oy:ssa on tähän ongelmaan ratkaisu.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan nopeita aikoja ilmastointihuoltoon, jotta voit saada autosi takaisin tien päälle mahdollisimman nopeasti. Meidän joustava ajanvarausjärjestelmämme mahdollistaa, että voit valita itsellesi sopivimman ajan ilmastointihuoltoon. Tarvitsetpa sitten huoltoa kiireellisesti tai haluat suunnitella sen hyvissä ajoin etukäteen, meillä se onnistuu!

Käyttämällä verkkosivuamme voit varata ajan ilmastointihuoltoon milloin tahansa, missä tahansa. Ei enää odottamista puhelimessa tai pitkiä jonoja. Voit myös soittaa meille suoraan ja meidän ystävällinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua ajanvarauksessa.

Siis, ei ole väliä oletko Helsingistä tai mistä tahansa muualta, Autokorjaamomme Magpal Oy tekee autosi ilmastointihuollon ajanvarauksesta helppoa ja nopeaa. Kokeile itse ja huomaa ero!

Erittäin hyvä palvelu ja saimme auton työn alle heti, kuten toivoimme. Nopea työ ja kerralla kuntoon. Kiitoksemme, suosittelen!
Tekivät nopeasti sen mitä lupasivat ja tekivät samalla toisen asian minkä pyysin heitä tekemään. Todella ystävällistä sekä osaavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos teille kun on yksi huolenaihe vähemmän 🙂
Skoda Octavia

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA AUTON ILMASTOINTIHUOLTOJA

800+
Ilmastointivikoja löydetty
1500+
Ilmastoinnin huoltoja
1000+
Ilmastoinnin korjauksia
1700+
Ilmastoinnin täyttöjä

Onnistunutta ilmastoinnin korjausta

Onnistunutta ilmastoinnin huoltoa

Tyytyväistä asiakasta

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Kokeneet mekaanikkomme palveluksessasi

Olet sitten Helsingistä tai muualta, Autokorjaamossamme Magpal Oy:ssä kokeneet ja ammattitaitoiset mekaanikkomme ovat palveluksessasi. Me ymmärrämme, että autosi on sinulle tärkeä ja että se tarvitsee parasta huolenpitoa.

Auton ilmastointihuolto voi olla monimutkainen tehtävä, joka vaatii asiantuntemusta ja taitoa. Tämä on syy, miksi jokainen mekaanikko tiimissämme on koulutettu korkeimpien standardien mukaisesti ja heillä on vuosien kokemus auton ilmastointijärjestelmien kanssa työskentelystä. Tämä varmistaa, että autosi ilmastointijärjestelmä on huolella hoidettu ja toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Meidän mekaanikkomme ovat omistautuneet tarjoamaan sinulle  ja autollesi parasta palvelua ja hoitamaan autosi ikään kuin se olisi heidän oma. He ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja selittämään huoltoprosessin, jotta ymmärrät tarkalleen, mitä autollesi tehdään.

Luotettavuus on keskeinen osa toimintaamme. Voit luottaa siihen, että meidän mekaanikkomme suorittavat työnsä huolellisesti, tehokkaasti ja ammattimaisesti. He ovat omistautuneita laadun ja asiakastyytyväisyyden takaamiseen.

Kun valitset Autokorjaamomme Magpal Oy:n, valitset samalla kokemuksen, asiantuntemuksen ja luotettavuuden. Kokeneet mekaanikkomme ovat täällä palveluksessasi, tarjoten laadukasta ilmastointihuoltoa Helsingin alueen asukkaille. Anna meidän näyttää sinulle, miksi niin monet asiakkaamme luottavat meihin yhä uudelleen ja uudelleen.

Tekivät nopeasti sen mitä lupasivat ja tekivät samalla toisen asian minkä pyysin heitä tekemään. Todella ystävällistä sekä osaavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos teille kun on yksi huolenaihe vähemmän
Erittäin hyvä palvelu ja saimme auton työn alle heti, kuten toivoimme. Nopea työ ja kerralla kuntoon. Kiitoksemme, suosittelen!
Mercedes-Benz C
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Miksi Valita Autokorjaamo Magpal Oy:n IlmastointihuoltoEdullinen ilmastointihuolto Helsingin asukkaille

Autokorjaamomme Magpal Oy on omistautunut tarjoamaan parhaan mahdollisen ilmastointihuoltopalvelun parhaaseen mahdolliseen hintaan. Ymmärrämme, että hinta on tärkeä tekijä kun valitset autokorjaamoa, erityisesti Helsingin asukkaille, missä elämisen kustannukset voivat olla korkeat.

Helsingin autokorjaamoissa hinnat voivat olla korkeat, mutta meidän autokorjaamossamme olemme sitoutuneet pitämään hintamme kilpailukykyisinä. Haluamme tarjota laadukkaita palveluita kaikille asiakkaillemme, riippumatta heidän taloudellisesta tilanteestaan. Uskomme, että jokaisella on oikeus luotettavaan ja tehokkaaseen ilmastointihuoltoon.

Auton ilmastointijärjestelmän huoltaminen voi olla suuri sijoitus, mutta se on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Säännöllisesti huollettu ilmastointijärjestelmä parantaa auton suorituskykyä, lisää mukavuutta ajon aikana ja pidentää autosi käyttöikää.

Meillä Magpal Oy:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ilmastointihuollon parhaaseen hintaan. Tervetuloa Helsingistä tai mistä tahansa muualta ja anna meidän huoltaa autosi ilmastointijärjestelmä huippukuntoon. Voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua edulliseen hintaan.

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika