Autokorjaamo MagPal Arvostelut

Tämä autokorjaamon arvostelusivu on tärkeä osa meidän asiakaspalvelua ja liiketoimintaa. Meidän asiakkaiden arvostelut antavat arvokasta tietoa siitä, kuinka tyytyväisiä he ovat saamaansa palveluun ja mitä asioita meidän autokorjaamolla tulisi kehittää tai parantaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, joten arvosteluiden ja myös palautteiden kerääminen ja niiden julkaiseminen on tärkeää osa meidän läpinäkyvää liiketoimintaa.

Tästä näet meidän aitojen asiakkaiden arvostelut meidän työstäASIAKKAIDEMME ARVOSTELUT

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-2.png

Asiallinen korjaamo!

5
Hinta takajarrupalojen ja -levyjen vaihdolle oli ylivoimaisesti halvin. Hinta-arvio oli eurolleen oikea ja työ tehtiin sovitussa ajassa.
Skoda Octavia

Tarkasti laadittu tarjous, nopea ja ystävällinen palvelu

5
Tarkasti laadittu tarjous, nopea ja ystävällinen palvelu, ammattitaitoisesti ja huolellisesti tehty huolto. Palveluun sisällytettiin myös ilmaisia toimenpiteitä (mm. rengaspulttien kiristys 100km ajon jälkeen). Huollon jälkeen annettiin tarkka raportti tehdystä työstä sekä selkeät toimintaohjeet. Jopa videokuvaa otettu tietyistä toimenpiteistä. Joten erittäin lämmin suositus minulta.
Ilmastointi, Renkaat
KIA Picanto

Suosittelen kaikille MagPal korjaamoa!

5
Sain täydellistä palvelua! Tulin tänne korjaaman Länsiautokorjaamon tekeleitä, kun niiden palvelun jälkeen joutuin viemään auton heti uudestaan korjattavaksi. Sain ajan seuraavaan arkipäivään yhteydenotosta ja vaikka tulin tuntia enne sovittua aikaa minut otettiin heti sisään. Korjaukseksi oli sovittu 2 tuntia, mutta homma oli hoidettu tunnissa. Ystävällistä ja ammattilaista porukkaa! Suosittelen kaikille 100%
Honda Insight

Erittäin laadukasta jälkeä

5
Homma toimi todella hienosti. Auton sai todella nopeasti tarvitsemaansa toimenpiteeseen ja palvelu oli hyvää . Hinta piti paikkaansa mitä oli ilmoitettu.
Moottori
Opel Mokka
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/11/img-quotes-h6.jpg

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT
  Vastuuvapauslauseke

  MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

  Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

  Yrityksen tiedot:
  MagPal Oy autokorjaamo
  Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

  Luotu: 10.11.2023

  OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

  • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
  • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
  • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

  Varaa aika

  RENGASTYÖT

  • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
  • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
  • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
  • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
  • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
  • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

  Varaa aika

  ALUSTAN KORJAUKSET

  Pyöränlaakereiden vaihto:

  • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
  •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

  Jousien, iskunvaimentimien vaihto

  Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

  Varaa aika

  MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

  • Öljynvaihtohuolto
  • Kausihuolto
  • Tarkastushuolto
  • Katsastushuolto

  Varaa aika