https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png
Autokorjaamon hinnasto

AUTOKORJAAMO HELSINGISSÄ vs AUTOKORJAAMO MAGPAL VANTAA

Meidän autokorjaamomme on ylpeästi palvellut asiakkaita Helsingistä luotettavana ja ammattitaitoisena autokorjauspalvelujen tarjoajana. Olemme sitoutuneet tarjoamaan nopeaa, edullista ja laadukasta autokorjausta kaiken merkkisille autoille. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Varaa aika jo nyt ja saa luotettavaa palvelua nopeasti ja edullisesti.

Autokorjaamon hinnasto
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/06/Ilmastointihuolto-ilmastoinnin-vian-etsinta-Autokorjaamo-Magpal-Oy.jpg

HUOLLOT KAIKEN MERKKISILLE AUTOILLE

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/KYTKINREMONTIT-ilmastointi-korjaus-autokorjaamon-palvelut-sivu-Autokorjaamo-Magpal-Oy-8-640x640.jpg

KORJAUKSET KAIKEN MERKKISILLE AUTOILLE

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2023/05/Yrityksesta-autohuoltopalvelut-Autokorjaamo-Magpal-Oy-1280x1215.jpg

PALVELEMME VUODESTA 2008

Olemme hyvin kokeneita SUORITETTUJA HUOLTOJA JA KORJAUKSIA

18000+
Vianhakua
17300+
Erilaiset autohuollot
15500+
Erilaiset autokorjaukset
20000+
Asiakasta

Onnistunutta Autokorjausta

Onnistunutta Autohuoltoa

Tyytyväistä asiakasta

https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Autokorjaamo Magpla HelsinkiläisilleMiksi valita meidät?

Etsitkö luotettavaa autokorjaamoa Helsingistä? Haluatko kuitenkin tietää miksi meidän Autokorjaamo Magpal Vantaalla olisi parempi vaihtoehto? Tässä sinulle vertailu, joka auttaa tekemään päätöksen.

 1. Kilpailukykyiset hinnat: Ymmärrämme, että auton huollot ja korjaukset voivat olla taloudellisesti haastavia. Siksi tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja, jotka eivät tingi palvelun laadusta. Helsingin autokorjaamot voivat usein olla hintatasoltaan korkeampia, mutta meidän autokorjaamossa pyrimme tarjoamaan edullisia ratkaisuja laadusta tinkimättä.
 2. Sijainti ja helppo saavutettavuus: Vaikka sijaitsemmekin Vantaalla, olemme erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Helsingistä on helppo saapua meille esimerkiksi kehä kolmosen ja Tuusulan väylän kautta. Tarjoamme myös runsaasti parkkitilaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnistä.
 3. Laaja palveluvalikoima: Autokorjaamomme Magpal tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten webaston korjaukset, autosähkötyöt, jarruhuollot ja -korjaukset, ilmastointihuollot, moottoriremontit ja paljon muuta. Riippumatta autosi merkistä tai mallista, meillä on osaaminen ja kokemus huoltaa ja korjata se. Helsingin autokorjaamot eivät välttämättä tarjoa yhtä kattavaa palveluvalikoimaa.
 4. Asiantunteva tiimi: Meidän Autokorjaamomme Magpal ylpeydenaihe on asiantunteva ja hyvin koulutettu tiimi. Mekaanikkomme ovat kokeneita ja taitavia ammattilaisia, jotka pitävät huolta autostasi kuin omastaan. Heidän ammattitaitonsa ja huolellisuutensa takaavat laadukkaan ja luotettavan korjauspalvelun.
 5. Asiakaspalvelu ja tyytyväisyys: Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Pyrimme aina tarjoamaan ystävällistä ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi ja varmistaa, että olet tyytyväinen palveluumme.

Kun vertailet Autokorjaamo Magpal Vantaata ja Helsingin autokorjaamoja, huomaat, että meillä on paljon tarjottavaa. Luotettava palvelu, laaja palveluvalikoima, kilpailukykyiset hinnat ja helppo saavutettavuus tekevät meistä varmasti houkuttelevan vaihtoehdon. Valitse siis Autokorjaamo Magpal ja anna meidän huolehtia autostasi ammattitaidolla ja sydämellä.

Tarkasti laadittu tarjous, nopea ja ystävällinen palvelu, ammattitaitoisesti ja huolellisesti tehty huolto. Palveluun sisällytettiin myös ilmaisia toimenpiteitä (mm. rengaspulttien kiristys 100km ajon jälkeen). Huollon jälkeen annettiin tarkka raportti tehdystä työstä sekä selkeät toimintaohjeet. Jopa videokuvaa otettu tietyistä toimenpiteistä. Joten erittäin lämmin suositus minulta.
Kun on tottunut VW-merkkihuollon "Joo, ensimmäinen vapaa aika viiden viikon päässä" ja tämän tapauksen lähes 1000 euron hinta-arvioon (ei korjausta, vaan koko kellojousi-osa vaihtoon) niin kun nyt sai ajanvarauksen 40 minuutin päähän soitosta ja korjaus tehtiin 1,5 tunnissa sentilleen tarjouksen (30% - 50% VW:n antamasta hinnasta) alimman hinnan mukaisena, ei voi kuin antaa kaikki mahdolliset pisteet! Lisäpinnat vielä siitä, että teknikko vielä näytti valokuvasta, miten osa oli rikkoutunut ja miksi (hiukset(!!) rikkoivat - kiitos Volkswagen lujasta laadusta...)
KIA Picanto
Huollot: Ilmastointi, Renkaat
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-6.png

Tule tapaamaan meitäTERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE

Virkatie 5, 01510 Vantaa
040 664 2590
040 826 8842
info@magpal.fi
https://www.magpal.fi/wp-content/uploads/2021/10/img-bubbles-5.png

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttäVARAA AUTON KORJAUSAIKASI NYT   Vastuuvapauslauseke

   MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

   Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

   Yrityksen tiedot:
   MagPal Oy autokorjaamo
   Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

   Luotu: 10.11.2023

   OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

   • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
   • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
   • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

   Varaa aika

   RENGASTYÖT

   • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
   • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
   • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
   • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
   • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
   • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

   Varaa aika

   ALUSTAN KORJAUKSET

   Pyöränlaakereiden vaihto:

   • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
   •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

   Jousien, iskunvaimentimien vaihto

   Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

   Varaa aika

   MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

   • Öljynvaihtohuolto
   • Kausihuolto
   • Tarkastushuolto
   • Katsastushuolto

   Varaa aika