Webasto-lämmittimen tehokkuuden optimointi: Vinkkejä parempaan suorituskykyyn

29 huhtikuun, 2024by MagPal0

Webasto-lämmittimen tehokkuuden optimointi: Vinkkejä parempaan suorituskykyyn

Talvipakkasilla auton lämmittäminen voi tuntua haasteelta. Jokainen on varmasti joskus tärissyt kylmässä autossa. Mutta entä jos olisi keinoja tehdä Webasto-lämmittimestäsi tehokkaampi? Lue eteenpäin vinkkejämme!

Polttoaineen säästäminen ja lämmitysjärjestelmän tehostaminen ovat täysin mahdollisia. Oikeilla vinkeillä voit sekä säästää rahaa että parantaa ajokokemustasi. Samalla pienennät ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta. Tehokas lämmitin takaa lämpimän auton ilman hukkapolttoainetta.

Halutko oppia, miten saat Webasto-lämmittimesi kulkemaan parhaalla mahdollisella tavalla? Seuraa ohjeitamme ja saavuta lämmitysjärjestelmäsi huippupotentiaali.

Keskeiset tavoitteet

 • Webasto-lämmittimen tehokkuuden optimointi
 • Lämmitysjärjestelmän optimointi

Lämmitysjärjestelmän ajastustoiminnon hyödyntäminen

Ajastustoiminnon käyttö tekee lämmityksestä tehokasta. Voit asettaa lämmittimen päälle ennen kuin lähdet käyttämään autoa. Näin autosi on lämmin heti, kun astut sisään.

Webasto-lämmittimen ajastustoiminto säästää polttoainetta. Sinun ei tarvitse itse muistaa käynnistää lämmitintä. Lämmitys alkaa automaattisesti aikataulun mukaan. Tämä vähentää polttoaineen tarvetta ja säästää kuluissa.

Ajastustoiminto tekee autoilusta mukavampaa talvella. Ei tarvitse odotella lämmityksen alkamista. Autosi on lämmin ja valmis ajettavaksi heti.

Etusi: Ajastustoiminnon hyödyntäminen
Polttoainesäästö: Vähentää polttoaineen kulutusta optimoimalla lämmityksen ajoitusta
Käyttömukavuus: Miellyttävä lämpötila autossa heti ajaessasi
Aikasäästö: Odottamaton lämmitys automaattisesti

ajastustoiminnon hyödyntäminen

Webasto-lämmittimen ajastustoiminnon avulla säästät polttoainetta. Voit asettaa autoon lämpimän aikataulun. Auton lämpö tekee ajosta nautinnollista. Ajastustoiminnon käyttö on helppoa ja mukautuu tarpeisiisi.

Lämmittimen huolto ja energiatehokkuus

Säännöllinen lämmittimen huolto parantaa sen toimintaa ja energiatehokkuutta. On hyvä puhdistaa ilmanvaihtoaukot. Tarkasta myös, että lämmityselementti on puhdas. Lämmityslaitteen tulee olla vuotojen ja vaurioiden vapaa. Näin toimien säästät energiaa.

Lämmittimen huollolla ja tarkastuksella varmistat järjestelmän tehokkuuden. Tämä vähentää polttoaineenkulutusta ja suojaa ympäristöä.

Tässä muutamia vinkkejä huoltoon:

 1. Tarkista ja puhdista ilmanvaihtoaukot säännöllisesti.
 2. Puhdista lämmityselementti poistamalla pöly ja lika.
 3. Korjaa laitteen vuodot ja vauriot.
 4. Eristä ja tiivistä lämmitysjärjestelmä.
 5. Säädä lämmittimen tehoa tarpeen mukaan.

Nämä toimenpiteet auttavat pitämään lämmittimesi kunnossa. Samalla parannat energiatehokkuutta.

Ammattilaisen tekemä tarkastus on hyvä teettää säännöllisesti. Seuraa myös valmistajan huolto-ohjeita. Näin lämmitysjärjestelmäsi toimii luotettavasti ja pitkään.

Lämmittimen huoltotoimenpiteet ja energiatehokkuus

Huoltotoimenpide Energiatehokkuuden hyödyt
Puhdista ilmanvaihtoaukot Parantaa ilmavirtaa ja lämmityksen tehokkuutta
Puhdista lämmityselementti Poistaa esteet ja tehostaa lämmöntuottoa
Korjaa vuodot ja vauriot Pitää tehot yllä ja varmistaa hyvän toiminnan
Eristä lämmitysjärjestelmä Vähentää lämpöhäviötä ja säästää energiaa
Säädä lämmittimen teho Optimoi energiankäytön ja säästää kustannuksissa

lämmittimen huolto

Lämmityksen automatisointi

Webasto-lämmittimen tehokkuutta voi parantaa monin tavoin. Yksi keino on automatisoida lämmitysprosessi. Tämä onnistuu ohjausyksikön asentamisella, joka säätää lämmittimen toimintaa itsestään.

Ohjausyksikön käyttö mahdollistaa lämmityksen ajastamisen. Voit asettaa lämmittimen käynnistymään ennen kuin käytät autoa. Näin auto on lämmin, kun tarvitset sitä ja säästät polttoainetta.

Ohjausyksikkö ja lämmityksen ajastustoiminto auttavat automatisoimaan Webasto-lämmittimen. Tämä tekee lämmittimen toiminnasta tehokkaampaa. Lämmitin toimii optimaalisesti ja pitää autosi lämpimänä.

Automaattinen lämmitys säästää aikaa ja vaivaa. Lämmitin käynnistyy itsestään, eikä sinun tarvitse muistaa tehdä sitä. Ajastustoiminto hoitaa käynnistyksen puolestasi.

Ajastustoiminnon ansiosta lämmityksen automatisointi tekee käytöstä tehokkaampaa. Tämä vähentää polttoaineenkulutusta ja tekee ajamisesta mukavampaa.

Lämmityksen automatisoinnin edut:

 • Polttoaineen kulutuksen vähentäminen
 • Parempi energiatehokkuus
 • Ajansäästö ja vaivan vähentäminen
 • Optimaalinen lämpötila autossa

lämmityksen automatisointi

Lämmityksen automatisointi parantaa Webasto-lämmittimen tehokkuutta. Ohjausyksikön ja ajastustoiminnon käyttö antaa parhaat tulokset. Saat autostasi lämpimän ja nautinnollisen, optimoidussa lämpötilassa.

Lämmitysajat ja termostaatin säätö

Webasto-lämmittimen oikea käyttö tekee ajosta mukavampaa. Sinun pitää säätää lämmitysajat niin, että auto lämpenee ennen kuin lähdet. Vältä kuitenkin liian pitkää lämmitystä, jotta säästät polttoainetta.

Termostaatin säätö on yhtä tärkeä. Säädä se tasolle, joka tuntuu kaikille hyvältä. Tällä varmistat, että lämmitys on tehokasta.

Kun säädät lämmitysajat ja termostaatin oikein, säästät polttoainetta. Samalla auto pysyy lämpimänä talvella. Se tekee ajosta nautinnollista kaikille.

Lämmitysajat ja termostaatin säätö

Polttoaineen laatu ja huolto-ohjelma

Webasto-lämmittimen tehoon vaikuttavat polttoaineen laatu ja säännöllinen huolto. On tärkeää käyttää puhtaita ja hyvälaatuisia polttoaineita. Ne eivät tuki lämmitintä.

Laadukas polttoaine mahdollistaa tehokkaan palamisen. Tämä nostaa lämmitystehoa ja parantaa polttoainetaloutta. Huonolaatuiset polttoaineet voivat sen sijaan aiheuttaa toimintahäiriöitä ja ylimääräisiä kustannuksia.

”Polttoaineen laatu on tärkeä tekijä Webasto-lämmittimen toiminnassa. Puhtaat ja laadukkaat polttoaineet varmistavat lämmityslaitteen tehokkaan toiminnan ja pienemmän polttoaineen kulutuksen.” – Marko Virtanen, Huoltoasiantuntija

Valmistajan huolto-ohjeiden noudattaminen on tärkeää. Säännöllinen huolto pitää lämmittimen huippukunnossa. Tarkista huoltokirjasta huoltovälit ja tarvittavat toimet.

Näin lämmitin säilyy tehokkaana ja luotettavana pitkään. Ilman suuria ongelmia.

Polttoaineen laatu Huolto-ohjelma
Puhdas ja laadukas polttoaine Säännöllinen huolto valmistajan ohjeiden mukaan
Optimaalinen palaminen ja lämmitysteho Parempi suorituskyky ja pienempi polttoaineen kulutus
Huonolaatuinen polttoaine Ohjeiden laiminlyönti huolto-ohjelmasta
Heikompi lämmitysteho ja lisäkustannukset Epäluotettava toiminta ja mahdolliset viat

Laadukas polttoaine ja huollon noudattaminen parantavat Webaston toimintaa. Se tehostaa lämmitystä ja säästää polttoainekuluissa.

Ilmanvaihdon merkitys lämmityksen optimoinnissa

Hyvällä ilmanvaihdolla on iso rooli Webasto-lämmittimen tehokkuudessa. Varmista, että autosi ilmanvaihto toimii kunnolla. Puhdista lämmityselementti säännöllisesti.

Ilmanvaihto pitää auton ilmaston miellyttävänä ja terveellisenä. Siitä on paljon hyötyä meille kaikille.

lämmityselementin puhdistus

Ilmanvaihto on tärkeä lämmityselementtiä puhdistaessa. Pöly ja siitepöly voivat tukkia ilmanvaihtoaukkoja. Tämä vaikeuttaa ilman kiertämistä.

Tukkeutunut ilmanvaihto heikentää lämmittimen toimintaa. Lämmitys voi tulla hitaaksi ja vähemmän tehokkaaksi. Muista siis pitää ilmanvaihto puhtaana.

Puhdista ilmanvaihto säännöllisesti pitäen ilman virtausta hyvänä. Pehmeällä harjalla tai paineilmalla saat pölyt pois. Tämä takaa ilman esteettömän kiertämisen.

Hyvä ilmanvaihto auttaa vähentämään kosteutta ja hajuja. Puhdas ja laadukas lämmityselementti tehostaa lämmittimen toimintaa. Säännöllinen puhdistus pitää sisäilman miellyttävänä.

Ilmanvaihdon merkitys lämmityksen optimoinnissa:

 • Parantaa lämmityselementin suorituskykyä
 • Vähentää epämiellyttäviä hajuja auton sisätiloissa
 • Vähentää kosteuden aiheuttamia ongelmia
 • Pidentää lämmittimen käyttöikää

Ilmanvaihdon puutteet voivat heikentää Webasto-lämmittimen tehokkuutta. Ne vaikuttavat myös auton sisäilmaan. Huoltamalla ilmanvaihdon ja puhdistamalla lämmityselementin, teet lämmityksestä tehokkaampaa.

Edut Haasteet
Hyvä ilmanvaihto Pitää lämmityselementin puhtaana Vaati puhdistusta ja ylläpitoa
Puhdistettu lämmityselementti Optimoi lämmittimen suorituskyvyn Vaati säännöllistä puhdistusta
Mukava ja terveellinen sisäilma Vähentää hajuja ja kosteutta Vaati säännöllistä huoltoa ja puhdistusta

Jäähdytysjärjestelmän tarkastus

Webasto-lämmittimen toimintaan vaikuttaa auton jäähdytysjärjestelmän kunto. Järjestelmä auttaa lämmittämään auton ja sen pitää toimia hyvin. Tarkista, että jäähdytysaine on oikean määräinen. Vaihda jäähdytysnestettä, jos se on tarpeen.

Lämmittimen testaus on tärkeää. Tarkista, ettei siinä ole vuotoja tai muita vikoja. Puhdista lämmityslaite, jos se vaikuttaa likaiselta. Hyväkuntoinen laite lämmittää paremmin.

Jäähdytysjärjestelmä

Säännöllisen tarkastuksen hyödyt

Jäähdytysjärjestelmän säännöllinen tarkastus pitää Webasto-lämmittimen kunnossa. Se auttaa välttämään vikoja ja tuo turvallista lämpöä ajomatkoille. Tämä voi säästää rahaa ja estää lämmitysongelmat.

Jäähdytysjärjestelmän tarkistus on tärkeää laitteen turvallisuuden kannalta. Vuoto voi olla vaarallinen ja aiheuttaa toimintahäiriöitä. Ajoissa tehty tarkastus löytää ongelmat. Silloin niitä ehtii korjata ennen kuin ne pahenevat.

Jäähdytysjärjestelmän tarkastus – vaiheet

 1. Tarkasta jäähdytysaineen määrä ja laatu.
 2. Tarkista jäähdytysjärjestelmän visuaalinen kunto. Etsi vuotoja tai vaurioita.
 3. Puhdista jäähdytysjärjestelmä tarvittaessa.
 4. Tarkista lämmityslaitteen kunto ja puhdista tarvittaessa.

Ota yhteyttä asiantuntijaan, jos löydät ongelmia. Ammattilaiset tarkastavat ja korjaavat järjestelmän oikein. Näin varmistat, että autosi lämmitys toimii turvallisesti ja tehokkaasti.

Jäähdytysjärjestelmän tarkastus Säännöllisyys Energiatehokkuuden vaikutus
Jäähdytysaineen määrän tarkastus Vuosittain Varmistaa lämmityslaitteen optimaalisen toiminnan välttämällä jäähdytysnesteen puutetta.
Jäähdytysjärjestelmän visuaalinen tarkastus Säännöllisesti Ennaltaehkäisee vuotoja ja vaurioita, jotka voivat heikentää lämmityslaitteen suorituskykyä.
Jäähdytysjärjestelmän puhdistus Suositellaan säännöllisesti Puhdistaa mahdolliset epäpuhtaudet, jotka voivat estää jäähdytyksen ja vaikuttaa lämmityslaitteen toimintaan.
Lämmityslaitteen kunnon tarkastus Säännöllisesti Varmistaa, ettei lämmityslaitteessa ole vaurioita tai vuotoja, jotka voivat vaikuttaa sen tehokkuuteen.

Ohjausyksikön päivitykset

Webasto-lämmittimen päivitykset voivat tehdä siitä tehokkaamman. Varmista, että ohjausyksikössäsi on viimeisin päivitys. Näin lämmittimesi toimii paremmin ja säästää energiaa.

Ohjausyksikön päivitykset

Ohjausyksikön päivitys Energiatehokkuuden parannus
Päivitetty ohjausyksikkö Mahdollistaa paremman energiatehokkuuden lämmittimelle
Tarkista saatavilla olevat päivitykset Asenna päivitykset tarvittaessa
Päivitetty ohjausyksikkö Optimoi lämmittimen suorituskyvyn

Lämmitysveden kiertonopeus

Lämmitysveden kiertonopeuden säätäminen vaikuttaa Webasto-lämmittimen energiatehokkuuteen. Liian nopea tai hidas vesi voi heikentää lämmitystä. On tärkeää pitää kiertonopeus sopivana lämmittimen tehokkuuden kannalta.

Lämmitysveden kiertonopeus

Kiertonopeuden tasapainottaminen on avainasemassa. Liian nopea vesi kuluttaa turhaan energiaa. Jos taas vesi kiertää liian hitaasti, lämmitys ei ole tehokasta.

Webasto-lämmittimen ohjeista löytyy apua oikean kiertonopeuden määrittämiseen. Ammattilainen voi auttaa säädöissä, jos olet epävarma. Näin varmistat lämmitysjärjestelmän parhaan tehokkuuden.

Optimaalisen lämmitysveden kiertonopeuden edut

 • Parempi energiatehokkuus: Oikea kiertonopeus säästää polttoainetta ja parantaa lämmittimen tehokkuutta.
 • Tehokas lämmön jakautuminen: Tasainen lämmönjako tekee ajosta miellyttävämpää ja tehokkaampaa.
 • Paremman mukavuuden tarjoaminen: Sopiva kierrosnopeus pitää auton sisätilat mukavan lämpöisinä vuoden ympäri.

Lämmitysjärjestelmän tehostaminen ei ole vain kiertonopeudesta kiinni. Myös huolto ja ajastustoiminnot ovat tärkeitä. Ne auttavat saavuttamaan parhaan energiatehokkuuden ja suorituskyvyn Webasto-lämmittimellä.

Säästöpotentiaali ja käytännön hyödyt

Webasto-lämmittimen tehostaminen tuo suuria säästöjä. Tehokas lämmitin vähentää polttoaineen kulutusta. Tämä säästää rahaa ja suojaa ympäristöä. Parempi lämmitys tuo myös mukavamman ajon.

Kun lämmitin on energiatehokas, säästät polttoaineessa. Vähempi polttoaineenkulutus tukee kestävää kehitystä. Se vähentää myös hiilidioksidipäästöjä.

Lämmittimen optimization myötä sisätilat lämpenevät nopeammin. Tämä tekee aamuisin liikkeelle lähtemisestä helpompaa. Auton mukava lämpötila parantaa ajokokemusta talvella.

Webasto-lämmittimen tehokkuuden parantaminen on siis hyödyllistä monella tasolla. Säästät polttoainetta ja suojelet ympäristöä. Samalla ajokokemuksesi paranee. Optimointi on fiksu valinta taloudellisesti ja ympäristön kannalta.

Säästöpotentiaali

Johtopäätös

Webasto-lämmittimen teho on avainasemassa ajoneuvon mukavuudessa. Tehokkuutta parantamalla pienennämme polttoaineen kulutusta. Säännöllisellä huollolla ja ilmanvaihdon tarkastuksella voimme varmistaa lämmittimen parhaan toiminnan.

Ohjausyksikön päivitys ja ajastuksen käyttö tehostavat lämmittimen työskentelyä. Näin optimoimme sen suorituskyvyn.

Webasto-lämmittimen huolellinen säätäminen säästää rahaa ja suojaa ympäristöä. Mukava lämpötila autossa parantaa ajokokemusta. Tehokkuuden parantaminen hyödyttää kaikkia näitä seikkoja.

Webasto-lämmittimen tehokkuuden parantamiseksi keskitymme useisiin osa-alueisiin. Lämmittimen huollossa, tarkastuksessa ja säädöissä piilee avain parempaan suorituskykyyn. Näillä toimilla saavutamme lämmittimen optimaalisen tehokkuuden.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Mikä on Webasto-lämmittimen tehokkuuden optimoinnin tarkoitus?

Webasto-lämmittimen tehokkuuden parantaminen auttaa säästämään polttoainetta ja rahaa. Tämä tekee auton lämmityksestä tehokkaampaa. Näin auto on aina miellyttävän lämpimässä.

Miten voin hyödyntää lämmitysjärjestelmän ajastustoimintoa tehokkaasti?

Aseta lämmitin päälle ennen kuin aiot käyttää autoa. Näin auton sisätilat ovat lämpimät kun lähdet ajamaan. Tämä myös vähentää polttoaineen kulutusta.

Mitä tulee ottaa huomioon lämmitimen huollossa?

Varmista, että lämmittimen ilmanvaihtoaukot ovat puhtaat. Tarkasta myös lämmityselementti ja etsi vuotoja tai vahinkoja. Huolellinen huolto takaa lämmittimen parhaan mahdollisen toiminnan.

Kuinka lämmityksen automatisointi voi parantaa Webasto-lämmittimen tehokkuutta?

Ohjausyksikön avulla voit säätää lämmitystä automaattisesti. Näin lämmitys toimii aina oikein lämpötilan mukaan. Tämä tekee lämmityksestä tehokasta.

Miten lämmitysajat ja termostaatin säätö voivat vaikuttaa Webasto-lämmittimen tehokkuuteen?

Säädä lämmitysajat ja termostaatti oikein. Näin auton sisätilat lämpenevät nopeasti, mutta eivät kulu liikaa polttoainetta. Oikea säätö tekee toiminnasta tehokkaampaa.

Miten polttoaineen laatu ja huolto-ohjelma vaikuttavat Webasto-lämmittimen tehokkuuteen?

Käytä hyvälaatuista polttoainetta ja noudata huolto-ohjelmaa. Näin lämmitin toimii paremmin ja kestää pidempään.

Miksi hyvä ilmanvaihto on tärkeää lämmityksen optimoinnissa?

Puhdas ilmanvaihto auttaa lämmittimen optimaalisessa toiminnassa. Pidä ilmanvaihtoaukot ja lämmityselementti puhtaina. Näin saat miellyttävän ilmaston autoon.

Mitä tulee tarkastaa jäähdytysjärjestelmässä lämmittimen tehokkuuden varmistamiseksi?

Varmista, että jäähdytysjärjestelmä on kunnossa ja jäähdytysaine on sopivaa. Tarkista lämmityslaite vaurioiden varalta. Tällainen huolellisuus parantaa lämmittimen tehokkuutta.

Onko ohjausyksikön päivityksillä vaikutusta Webasto-lämmittimen tehokkuuteen?

Kyllä, päivitykset voivat parantaa lämmittimen energiatehokkuutta. Tarkista ja asenna päivitykset tarpeen mukaan.

Kuinka lämmitysveden kiertonopeuden säätäminen voi vaikuttaa Webasto-lämmittimen tehokkuuteen?

Sopiva kiertonopeus auttaa lämmityksen suorituskykyä. Tarkista, että kiertonopeus on juuri oikea autosi lämmitykselle.

Miksi Webasto-lämmittimen tehokkuuden optimointi on tärkeää?

Tehokkuuden optimointi säästää polttoainetta ja rahaa. Lisäksi se pienentää ympäristön kuormitusta ja parantaa ajokokemusta.

Mitä vinkkejä on otettava huomioon Webasto-lämmittimen tehokkuuden optimoinnissa?

Huolla lämmitintä, käytä ajastinta, säädä lämmitysajat ja termostaatti. Valitse laadukas polttoaine ja pidä ilmanvaihto kunnossa. Tarkasta jäähdytysjärjestelmä, päivitä ohjausyksikkö ja säädä lämmitysveden kiertonopeus. Näillä toimilla optimoit lämmittimen tehokkuuden.

Lähdelinkit

Jaa Somessa

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissa
Jaa Linkdinissa
Jaa Pinterestista
Picture of MagPal

MagPal

MagPal Autokorjaamo tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua autojesi huoltoon ja korjaukseen. Olemme sitoutuneet varmistamaan asiakkaidemme ajoneuvojen turvallisuuden ja suorituskyvyn parhaalla mahdollisella tavalla. Luota meihin autosi hoitamisessa ja nauti huolettomasta ajokokemuksesta!

Saattaat kiinostua myös näistä julkaisuista

Jaa kommenti

Vastuuvapauslauseke

MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

Yrityksen tiedot:
MagPal Oy autokorjaamo
Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

Luotu: 10.11.2023

OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

 • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
 • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
 • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

Varaa aika

RENGASTYÖT

 • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
 • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
 • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
 • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
 • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
 • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

Varaa aika

ALUSTAN KORJAUKSET

Pyöränlaakereiden vaihto:

 • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
 •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

Jousien, iskunvaimentimien vaihto

Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

Varaa aika

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

 • Öljynvaihtohuolto
 • Kausihuolto
 • Tarkastushuolto
 • Katsastushuolto

Varaa aika