Jarrujärjestelmän päivitys: Parannukset ja tekniikka, jotka voivat tehdä eroa

29 huhtikuun, 2024by MagPal0

Jarrujärjestelmän päivitys: Parannukset ja tekniikka, jotka voivat tehdä eroa

Hei siellä! Onko sinulle koskaan käynyt niin, että aika tuntuu pysähtyvän? Kun sinun pitää pysähtyä hetkeksi ja tuntea sydämesi tykytys. Nämä hetket muistuttavat turvallisuuden ja luottamuksen tärkeydestä elämässä. Autollakin ajaessa turvalliset jarrut antavat vastaavan tunteen.

Jarrujärjestelmä on auton turvallisuudessa avainasemassa. Luotettavat jarrut voivat pelastaa kriittisissä tilanteissa. Jarrujärjestelmän päivitys voi lisätä autosi turvallisuutta ja parantaa sen suorituskykyä. Päivitykseen kuuluu jarrujen tarkistus ja tarvittaessa osien vaihto. Näin jarrut toimivat, kun niitä eniten tarvitaan.

MagPal Vantaalla tarjoaa osaavaa jarrujärjestelmän päivitystä. Heidän asiantuntijansa tuntevat jarrujärjestelmät läpikotaisin. Luota heidän osaamiseensa ja paranna autosi turvallisuutta sekä suorituskykyä. He pitävät jarrusi kunnossa, jotta voit ajaa turvallisesti.

Pian kerromme enemmän jarrujärjestelmän päivityksen hyödyistä. Selvitämme, mitä päivitys kattaa ja miten parannetut jarrut vaikuttavat. MagPal Vantaalla auttaa sinua näissä päivityksissä. Seuraa mukana!

Keskeiset kohdat:

 • Jarrujärjestelmän päivitys voi parantaa auton suorituskykyä ja turvallisuutta.
 • Päivitys voi sisältää jarrujen korjauksen, jarrulevyjen ja -satuloiden vaihdon, jarruputkien ja -letkujen asennuksen, jarrunesteiden vaihdon ja ABS-järjestelmän päivityksen.
 • MagPal tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista jarrujärjestelmän päivityspalvelua Vantaalla.
 • Jarrujärjestelmän päivitys parantaa ajoturvallisuutta ja antaa sinulle mielenrauhaa.
 • Auta autosi jarruja suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla ja valitse MagPal jarrujärjestelmän päivitystä varten.

Miksi jarrujärjestelmän päivitys on tärkeä?

Jarrujärjestelmä on auton tärkeä turvallisuusosio. Sen täytyy toimia hyvin, jotta auto pysähtyy kun on tarve. Jos jarrut ovat huonossa kunnossa, onnettomuuden riski kasvaa. Siksi on tärkeää pitää jarrujärjestelmä kunnossa.

Vanhat jarrut voivat pidentää pysähtymismatkaa. Tämä tarkoittaa, että vaaraan jouduttaessa, auto ei ehkä pysähdy ajoissa. Jarrujärjestelmän päivittäminen varmistaa, että jarrut toimivat oikein.

jarrujärjestelmän päivitys

Ajoturvallisuus riippuu jarrujen kunnosta. Jos jarrut eivät toimi kuten pitää, se voi johtaa vaarallisiin tilanteisiin. Päivittämällä jarrujärjestelmän voidaan välttää monet ongelmat.

Päivitys säästää myös rahaa pitkässä juoksussa. Kunnolliset jarrut vähentävät kalliiden korjausten tarvetta. Hyvä jarrujärjestelmän hoito pidentää sen ikää ja takaa toimivuuden.

Jos haluat autosi olevan turvallinen, muista huoltaa jarrujärjestelmää. MagPal tarjoaa laadukasta huoltoa Vantaalla. Meidän ammattilaiset pitävät huolen, että jarrusi toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä jarrujärjestelmän päivitys voi sisältää?

Jarrujärjestelmän päivitys parantaa jarrujen toimintaa monin tavoin. Se sisältää useita toimenpiteitä jarrujen tehojen nostoon. Esimerkiksi jarrupalat, -levyt ja -satulat saattavat vaatia vaihtoa.

Jarrujen korjaus

Jarrujen korjaus on merkittävä päivityksen osa. Kuluneet osat, kuten jarrupalat ja -levyt, vaihdetaan uusiin. Näin jarrut toimivat paremmin.

Jarrulevyjen ja -satuloiden vaihto

Uusien jarrulevyjen ja -satuloiden asentaminen nostaa jarrutehoa. Ne kestävät paremmin ja vähentävät jarrujen kuumenemista. Myös jäähdytys paranee.

Jarruputkien ja -letkujen asennus

Jarruputkien ja -letkujen uusiminen kuuluu myös päivityksiin. Ne tehostavat jarrunesteen virtausta. Tämä auttaa jarruja toimimaan kunnolla ja estää vuodot.

Jarrunesteiden vaihto

Jarrunesteen vaihto on tärkeää. Vanhan nesteen tilalle laitetaan uutta. Puhtaat nesteet parantavat jarrujen tehoa ja estävät vikatilanteita.

ABS-järjestelmän päivitys

ABS-järjestelmän päivityksessä voi olla uusi ohjelmisto. Se parantaa jarrutusta äkkitilanteissa. ABS pitää yllä jarrutehoa ja lisää turvallisuutta.

MagPalin asentajat Vantaalla toteuttavat nämä palvelut. He tekevät päivitykset ammattitaidolla. Voit luottaa, että autosi jarrut toimivat paremmin ja turvallisemmin.

Parannetut jarruosat: Hiilikuitujarrulevyt ja tehokkaammat jarruputket

Jarrujärjestelmän päivityksessä parannetut osat ovat avainasemassa. Harkitsemalla hiilikuitujarrulevyjä ja tehokkaampia jarruputkia, voit saada autollesi monia etuja.

Hiilikuitujarrulevyt ovat kevyempiä ja kestävämpiä kuin perinteiset teräksiset jarrulevyt. Niiden pienempi paino auttaa vähentämään jarrujen lämpenemistä ja parantaa jäähdytystä. Tämän ansiosta jarruteho pysyy parempana pidemmilläkin matkoilla. Lisäksi ne kuluvat vähemmän ja kestävät pitempään, tuoden luotettavaa suorituskykyä.

Tehokkaammat jarruputket puolestaan vahvistavat jarrujärjestelmää. Ne tarjoavat suuremman virtauskapasiteetin, mikä tuo vakaamman jarrutusvoiman. Tämä parantaa jarrutustuntumaa ja tekee pysähtymisestä luotettavampaa. Näin ollen kaikissa olosuhteissa voi olla varmempi autonsa pysähtymiskyvystä.

Hiilikuitujarrulevyjen ja tehokkaampien jarruputkien avulla jarrujärjestelmä paranevat merkittävästi. Ne auttavat saavuttamaan paremman pysähtymiskyvyn ja jarrutustehon. Kun päivität jarrut näillä osilla, ajokokemuksesi on turvallisempi ja luotettavampi.

Etujen yhteenveto: Hiilikuitujarrulevyt Tehokkaammat jarruputket
Tehokkaampi jarruteho Kyllä Kyllä
Pidempi kestoikä Kyllä
Parempi jarrujen jäähdytys Kyllä
Jarrutasapainon parantaminen Kyllä

Jarrunesteiden vaihto ja ABS-järjestelmän päivitys

Jarrujärjestelmän päivityksessä jarrunesteen vaihto on avainasemassa. Kosteus ja lika jarrunesteessä voivat aiheuttaa ongelmia. Ne heikentävät suorituskykyä. Puhdas neste parantaa jarrujen tehoa.

ABS-järjestelmän päivittäminen auttaa jarruissa hätätilanteissa. Se tuo turvaa odottamattomissa tilanteissa. Päivitykseen voi kuulua uusi ohjausyksikkö tai ohjelmisto, mikä parantaa ABS:n toimintaa.

Jarrunesteen vaihdolla ja ABS:n päivityksellä varmistetaan jarrujen toimivuus. Ne lisäävät auton turvallisuutta. Säännöllinen huolto takaa jarrujen parhaan mahdollisen toiminnan.

Jarrunesteiden vaihto ABS-järjestelmän päivitys
Puhdasta ja toimivaa jarrunestettä Parantunut jarrujen suorituskyky hätäjarrutustilanteissa
Estää jarrujärjestelmän toimintahäiriöt Lisäturvaa äkillisissä tilanteissa
Parantunut jarrujen tehokkuus Uusi ohjausyksikkö tai ohjelmiston päivitys

Jarrunesteiden vaihto ja ABS-järjestelmän päivitys

Jarrujärjestelmän huolto ja optimoitu säätö

Jarrujärjestelmän päivityksessä jarrujen huolto on tärkeää. Se varmistaa järjestelmän asianmukaisen toiminnan. Huoltoihin kuuluu tarkastus, puhdistus, voitelu ja vaurioiden korjaus. Säännöllinen huolto pitää jarrut kunnossa ja parantaa niiden tehokkuutta.

Optimoitu säätö taas maksimoi jarrujen suorituskyvyn. Se tarkoittaa jarrupalojen ja -levyjen asianmukaista asennusta, ilmanvaihdon parantamista ja tehokkuuden testausta. Näin jarrut toimivat tasapainoisesti ja pysäyttävät auton tehokkaasti. Optimoitu säätö parantaa ajoturvallisuutta.

Jarrujärjestelmän huolto ja optimoitu säätö ovat keskeisiä päivityksen osia. Ne takaavat jarrujen parhaan mahdollisen toiminnan ja suorituskyvyn.

Toimenpide Kuvaus
Jarrujen kunnon tarkastus Varmistetaan, että jarrut eivät ole kuluneet ja toimivat kunnolla.
Jarrujen puhdistus ja voitelu Poistetaan jarruista lika ja pöly sekä lisätään voitelua tarvittaessa.
Vaurioiden korjaaminen Korjataan mahdolliset jarruihin tai niiden osiin liittyvät vauriot.
Jarrujen optimoitu säätö Säädellään jarrujen tehokkuutta ja tasapainoa optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Jarrujärjestelmän huolto ja säätö ovat välttämättömiä auton jarrupäivityksessä. Ne takaavat jarrujen luotettavuuden ja tehokkuuden. Parantavat myös ajoturvallisuutta ja suorituskykyä.

jarrujärjestelmän huolto

Jarrujärjestelmän päivityksen edut: Parannettu turvallisuus ja suorituskyky

Jarrujärjestelmän päivittäminen on tärkeää autollesi. Se tekee ajamisesta turvallisempaa ja parantaa suorituskykyä. Tässä kerromme, miten se tehdään ja miksi se on hyvä idea.

Vältä onnettomuuksia paremmalla pysäytyskyvyllä ja lyhyemmällä jarrutusmatkalla

Kun parannat autosi jarruja, se pysähtyy nopeammin. Uudet jarruosat, kuten hiilikuitujarrulevyt, tekevät tästä mahdollista. Ne auttavat autoasi pysähtymään tehokkaammin, mikä lisää turvallisuutta.

Tasapainoinen jarrujärjestelmä ja parempi ajokokemus

Päivitys tekee jarruista tasapainoisemmat. Kun kaikki jarrut toimivat samalla tavalla, ajaminen on mukavampaa. Voit luottaa autosi jarruihin kaikissa tilanteissa, mikä tuo mielenrauhaa.

Kestävämmät jarruosat luotettavuuden ja kestävyyden takaamiseksi

Päivittämällä saat kestävämmät jarruosat. Hiilikuitujarrulevyt ja vahvat jarruputket kestävät kauan. Ne tekevät jarrujärjestelmästä luotettavamman ja turvallisemman pitkässä juoksussa.

Jarrujärjestelmän päivitys voi myös parantaa jarrujen jäähdytystä. Se voi sisältää ilmanvaihdon parantamista tai uusien teknologioiden, kuten elektronisten jarrujärjestelmien, asentamista. Nämä parannukset tekevät jarrujärjestelmästä vielä paremman.

jarrujärjestelmän päivitys

Jarrujärjestelmän päivityksestä on monia hyötyjä. Se parantaa turvallisuutta, suorituskykyä ja osien kestävyyttä. Jarrujen päivitys on viisas valinta autoilun parantamiseksi. Harkitse sitä, jos haluat tehdä ajamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa.

Jarrujärjestelmän päivityksen hinta ja aikataulu

Jarrujärjestelmän päivitys on tärkeä tehtävä. Sen hinta ja aikataulu voivat vaihdella. Tämä riippuu useista tekijöistä.

Hinta

Jarrujärjestelmän päivityksen hinta on erilainen riippuen auton mallista ja päivityksen laajuudesta. Auton merkki vaikuttaa varaosien kustannuksiin. Laajamittaisemmat toimenpiteet voivat nostaa hintaa.

Hintaan voi lisätä vielä jarrujärjestelmän säädön tai puhdistuksen. Nämä palvelut voivat olla hyödyllisiä.

Ota yhteyttä MagPalin asiantuntijoihin saadaksesi tarkan hinta-arvion. He voivat antaa reilun arvion autosi perusteella.

Aikataulu

Aikataulu riippuu päivityksen koosta ja varaosien saatavuudesta. Pienemmät päivitykset eivät vie kauaa.

Laajemmissa päivityksissä, kuten jarrulevyjen vaihdossa, menee enemmän aikaa. Se voi kestää päivän.

Yhteydenotto MagPalin asiantuntijoihin antaa tarkemman aikataulun. He arvioivat päivityksen keston autosi perusteella.

Jarrujärjestelmän päivityksen hinta ja kesto voivat vaihdella. Päivitys on tärkeä turvallisuuden ja tehokkuuden kannalta. MagPalin asiantuntijat Vantaalla tarjoavat laadukasta palvelua autosi jarrujen parantamiseksi.

MagPal: Ammattitaitoista jarrujärjestelmän päivitystä Vantaalla

MAGPAL on Vantaalla sijaitseva luotettava autokorjaamo, joka tarjoaa ammattitaitoista jarrujärjestelmän päivitystä. Autonhuollossa meillä on pitkä kokemus. Pyrimme aina parantamaan asiakkaidemme ajoturvallisuutta.

Jarrujärjestelmän päivitys parantaa auton turvallisuutta. Nykyaikaisilla työkaluillamme ja korkealaatuisilla varaosilla takaamme työn laadun. Tiimimme osaa päivittää eri automerkkien jarrut tarkasti.

MAGPAL tarjoaa monenlaisia jarrujärjestelmän päivityksiä. Korkealaatuiset varaosamme kestävät käyttöä. Päivitämme järjestelmän uusimmilla teknologioilla, mikä nostaa jarrujen tasoa.

MagPalin palveluihin kuuluvat muun muassa:

Korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Annamme kaikessa parhaamme, jotta autosi jarrut pysyvät huipputasossa. Kysy rohkeasti, jos sinulla on jarruista kysyttävää.

Jarrujärjestelmän päivitys Vantaalla

Halutessasi parantaa autosi jarrutehoa, ota meihin yhteyttä. Saat parhaan palvelun ja parannat autosi turvallisuutta. Tule käymään, niin tehdään autostasi parempi!

Jarrujärjestelmän päivitys ja säännöllinen huolto auton turvallisuuden takaamiseksi

Jarrujärjestelmän päivitys on tärkeä osa auton huoltoa. Se takaa, että jarrusi toimivat hyvin. Tämä auttaa ehkäisemään onnettomuuksia ja antaa paremman hallinnan.

Jarrujen päivitys parantaa niiden turvallisuutta. Voimme vaihtaa jarrulevyt ja asentaa uudet jarruputket. MagPalin asiantuntijat Vantaalla huolehtivat autostasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Jatkuvan jarrujärjestelmän huollon ja päivityksen edut:

 • Parannettu jarruteho
 • Lyhyempi jarrutusmatka
 • Parempi jarrujen tasapaino
 • Vähentynyt korjaustarve tulevaisuudessa

Säännölliset huollot takaavat jarrujen toiminnan. On tärkeää, että asiantuntija tekee päivitykset. MagPalin ammattilaiset auttavat sinua kaikessa.

Jarrujärjestelmän päivitys

Varmista autosi turvallisuus varaamalla huoltoaika MagPalissa. Näin jarrusi pysyvät kunnossa ja matkasi turvallisena.

Jarrujärjestelmän päivityksen hyödyt ja suositukset

Jarrujärjestelmän päivitys tekee autostasi turvallisemman ja parantaa sen suorituskykyä. Se lisää jarrutehoa, vähentää jarrutusmatkaa ja tekee jarrutuksesta tasaisemman. Nämä ovat tärkeitä hyötyjä jarrujärjestelmää päivittäessä.

 1. Parempi jarruteho

  Uudet jarruosat, kuten levyt ja satulat, parantavat autosi jarrutusta huomattavasti. Ne mahdollistavat nopeamman pysähtymisen kuin vanhat osat. Parempi jarruteho auttaa hallitsemaan autoa paremmin.

 2. Lyhyempi jarrutusmatka

  Jarrujärjestelmän päivityksen myötä autosi jarrutusmatka lyhenee. Paremmat osat mahdollistavat nopeamman pysähtymisen. Tämä on erittäin tärkeää hätätilanteissa ja voi auttaa välttämään onnettomuuksia.

 3. Tasapainoinen jarrutus

  Päivitys varmistaa tasaisen jarrutuksen. Se parantaa auton tasapainoa jarrutettaessa. Päivitetyt osat ja hyvin säädetyt jarrut takaavat tämän.

Jarrujärjestelmän päivitys tekee jarruista luotettavammat. Se auttaa tunnistamaan ja korjaamaan järjestelmän viat ajoissa. Tämä voi vähentää korjauskuluja tulevaisuudessa.

Auton jarrujen säännöllinen huolto ja päivitys on tärkeää. MagPalin asentajat Vantaalla ovat valmiita auttamaan sinua. Heidän asiantuntijansa takaavat työn laadun.

Jarrujärjestelmän päivitys

Jarrujärjestelmän päivitys on olennainen osa auton huoltoa. Se parantaa turvallisuutta ja ajokokemusta. Varaa aika meidän ammattitaitoisille asentajillemme Vantaalla.

Johtopäätös

Jarrujärjestelmän päivitys on huoltotoimenpide, joka lisää auton turvallisuutta ja suorituskykyä. Se varmistaa, että jarrut toimivat hyvin kaikissa tilanteissa. Päivitys voi käsittää monta toimenpidettä. Esimerkiksi jarrujen korjaus, jarrulevyjen vaihto ja jarrunesteiden vaihto kuuluvat näihin.

Hiilikuitujarrulevyt ja paremmat jarruputket voivat parantaa jarrutusta. Nämä päivitetyt osat lisäävät turvallisuutta ajaessasi. Auton jarrujärjestelmää pitäisi päivittää säännöllisesti, jotta se toimii parhaiten.

MagPal on Vantaalla sijaitseva autokorjaamo, joka tarjoaa asiantuntevaa jarrujärjestelmän päivitystä. Olemme omistautuneet tarjoamaan parasta palvelua. Asiakkaamme autot ovat turvallisina ja kunnossa. Meidän ammattilaiset hoitavat päivitykset huolellisesti ja käyttävät vain laadukkaita osia.

Usein kysytyt kysymykset

K: Miksi jarrujärjestelmän päivitys on tärkeä?

V: Jarrujärjestelmän päivitys pitää jarrut toimivina ja turvallisina. Se auttaa löytämään ja korjaamaan vauriot. Lisäksi se parantaa jarrujen tehoa.

K: Mitä jarrujärjestelmän päivitys voi sisältää?

V: Päivitykseen voi kuulua jarrujen korjausta ja osien vaihtoa. Se sisältää myös jarrunesteiden vaihdon ja ABS-järjestelmän päivityksen. Nämä toimet tekevät jarruista tehokkaammat ja turvallisemmat.

K: Mitkä ovat parannetut jarruosat ja millaisia etuja ne tarjoavat?

V: Parannetut osat, kuten hiilikuitujarrulevyt, parantavat jarrutehoa. Ne ovat kevyempiä, mikä parantaa jäähdytystä. Tehokkaammat jarruputket lisäävät jarrutehoa ja tasapainottavat jarrutusta.

K: Miksi jarrunesteiden vaihto ja ABS-järjestelmän päivitys ovat tärkeitä?

V: Jarrunesteiden säännöllinen vaihto pitää järjestelmän toimivana. ABS-järjestelmän päivitys parantaa jarrujen toimintaa hätätilanteissa. Se lisää turvallisuutta tien päällä.

K: Mitä jarrujärjestelmän huolto ja optimoitu säätö tarkoittavat?

V: Huollossa tarkistetaan ja korjataan jarrut. Optimoidussa säädössä parannetaan jarrujen tehokkuutta. Tämä tehdään esimerkiksi sopivilla asennuksilla.

K: Mitä etuja jarrujärjestelmän päivitys tarjoaa?

V: Päivitys lisää turvallisuutta ja parantaa suorituskykyä. Se tekee auton pysähtymisestä nopeampaa ja jarrutuksesta tasaisempaa. Päivitys myös vähentää korjauksia ja pidentää osien ikää.

K: Mitkä ovat jarrujärjestelmän päivityksen hinta ja aikataulu?

V: Hinta ja aikataulu riippuvat autosta ja päivityksestä. Kustannuksiin lisätään osat ja työ. Aikataulu määräytyy varaosien saatavuuden mukaan.

K: Mitä MagPal tarjoaa jarrujärjestelmän päivitykseen liittyen?

V: MagPal on asiantunteva autokorjaamo Vantaalla. He tarjoavat monipuolisia päivityspalveluita ja käyttävät laadukkaita varaosia.

K: Miksi jarrujärjestelmän päivitys ja säännöllinen huolto ovat tärkeitä auton turvallisuuden kannalta?

V: Ne takaavat jarrujen tehokkuuden ja luotettavuuden. Tämä auttaa ehkäisemään onnettomuuksia ja antaa varmuutta ajamiseen.

K: Mitä suosituksia ja etuja on jarrujärjestelmän päivityksen suhteen?

V: Suosittelemme huoltoa ja päivitystä turvallisuuden varmistamiseksi. Päivitys parantaa jarrutehoa ja lisää osien kestävyyttä. Se myös vähentää tulevia korjauksia.

Lähdelinkit

Jaa Somessa

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissa
Jaa Linkdinissa
Jaa Pinterestista
Picture of MagPal

MagPal

MagPal Autokorjaamo tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua autojesi huoltoon ja korjaukseen. Olemme sitoutuneet varmistamaan asiakkaidemme ajoneuvojen turvallisuuden ja suorituskyvyn parhaalla mahdollisella tavalla. Luota meihin autosi hoitamisessa ja nauti huolettomasta ajokokemuksesta!

Saattaat kiinostua myös näistä julkaisuista

Jaa kommenti

Vastuuvapauslauseke

MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

Yrityksen tiedot:
MagPal Oy autokorjaamo
Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

Luotu: 10.11.2023

OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

 • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
 • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
 • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

Varaa aika

RENGASTYÖT

 • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
 • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
 • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
 • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
 • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
 • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

Varaa aika

ALUSTAN KORJAUKSET

Pyöränlaakereiden vaihto:

 • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
 •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

Jousien, iskunvaimentimien vaihto

Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

Varaa aika

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

 • Öljynvaihtohuolto
 • Kausihuolto
 • Tarkastushuolto
 • Katsastushuolto

Varaa aika