Autokorjaamon valinta: 5 avainasiaa, jotka tulisi ottaa huomioon

22 huhtikuun, 2024by MagPal0

Autokorjaamon valinta: 5 avainasiaa, jotka tulisi ottaa huomioon

Sanotaanko, että Suomessa on yli 2,5 miljoonaa rekisteröityä henkilöautoa1. Se tarkoittaa, että moni auto kaipaa huoltoa tai korjausta. Kun valitset autokorjaamoa, se on iso päätös. Sinun on löydettävä korjaamo, joka on sekä luotettava että taitava autosi kunnostamisessa.

Haluatko tietää, mitä kannattaa huomioida korjaamoa valitessa? Seuraavaksi kerron viisi tärkeää seikkaa. Ne auttavat sinua tekemään oikean valinnan autosi hyväksi.

Päätelmät

 • Autokorjaamon sijainti helpottaa huoltoja ja korjauksia.
 • Korjaamon palveluiden ja henkilökunnan osaaminen takaa laadun.
 • Oikea hinta ei aina tarkoita halvinta vaihtoehtoa.
 • Asiakasarvostelut antavat rehellistä tietoa korjaamon palveluista.
 • Varaosien ja laitteiden saatavuus määrittää korjauksen laatua.

Tutustu myös Vantaalla sijaitsevaan MagPal-autokorjaamoon. MagPal on tunnettu luotettavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. He tarjoavat korkealaatuista palvelua ja takuun töidensä laadusta. Lisäksi MagPalin hinnat ovat kilpailukykyiset, eikä yllätyskuluja tule. MagPal valitsemalla autosi on varmasti hyvissä käsissä.

Muista, autokorjaamon valinta vaatii harkintaa. Huomioi korjaamon sijainti, tarjotut palvelut, hinnat, asiakkaiden arvostelut ja varaosien saatavuus. Nämä seikat auttavat sinua valitsemaan sopivan korjaamon. Näin varmistat autosi parhaan mahdollisen toiminnan ja turvallisuuden.

1. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom: https://www.traficom.fi/fi/tietoja-meista/toimintaymparisto/tietoa-liikenteesta/autot

Autokorjaamon sijainti

Autokorjaamon valinnassa on tärkeää miettiä sen sijaintia. On parasta, jos korjaamo on lähellä kotia tai työpaikkaa. Tällöin auton huolto ja korjaukset ovat helpompia.

”Valitessani autokorjaamoa, autokorjaamon valinta ensimmäisenä kiinnitän huomiota sijaintiin. Haluan, että korjaamo on lähellä, jotta minulle ei koidu suuria vaivaa auton huollon tai korjauksen aikana.”

Lyhyt matka korjaamolle säästää aikaa ja vaivaa. Voit jättää autosi korjaukseen ja jatkaa omia askareitasi. Tämä tekee elämästäsi kätevämpää.

Lisäksi, voit piipahtaa korjaamolla helposti tarvittaessa. Sijainnin ansiosta autokorjaamon valinta on vaivatonta. Suosittelen valitsemaan helposti saavutettavan korjaamon.

Autokorjaamon valinta ja sijainti

Valitse korjaamo läheltäsi, etenkin jos autosi vaatii usein huoltoa. Tämä nopeuttaa korjauksia. Läheinen korjaamo säästää aikaasi ja vaivaasi.

Jos autosi hajoaa, lähellä oleva korjaamo tarjoaa nopean avun. Tämä voi pelastaa monesta tilanteesta. Lisäksi ajan varaaminen on helpompaa, kun korjaamo on lähellä.

Autokorjaamon palvelut ja osaaminen

On tärkeää tutkia, mitä palveluita ja osaamista autokorjaamo tarjoaa. Hyvän korjaamon valikoimaan kuuluu huoltoja, korjauksia ja varaosien vaihtoja. Korjaamon henkilökunnan taitotaso on myös merkittävä. Se kertoo korjaamon luotettavuudesta.

Valitse korjaamo, joka pystyy hoitamaan autosi tarpeet kattavasti. Varmista, että korjaamolla on kokemusta juuri sinun autosi huolloista ja korjauksista.

”Eri korjaamoilla on erilaisia palveluja. Hyvä korjaamo tarjoaa kaiken tarvittavan auton huoltoon ja korjaukseen.”

Diagnostiikka on osa hyvän korjaamon palveluita. Oikean diagnoosin avulla korjaus on tehokasta ja luotettavaa. Tämä vaatii oikeat laitteet ja osaamisen.

Laadukkaat varaosat ja modernit laitteet ovat must hyvässä korjaamossa. Ne takaavat, että korjaus on laadukas. Varaosien aitous ja laatu varmistetaan näin.

Korjaamon palvelut ja osaaminen autonkorjauksessa

Kun etsit korjaamoa, tarkista seuraavat palvelut:

 • Perushuollot ja öljynvaihdot
 • Jarruhuollot ja -korjaukset
 • Pakoputkiston huollot ja korjaukset
 • Auton sähköjärjestelmien vianmääritykset ja korjaukset
 • Ilmastointijärjestelmän huollot ja täytöt

autonkorjaus

Lisäksi hyvä korjaamo tarjoaa hinauspalvelun ja korvausauton käyttöön. Nämä palvelut ovat käteviä yllättävissä tilanteissa. Muista kysyä näistä etukäteen.

Autokorjaamon hintataso

Autokorjaamon hintojen vertailu on tärkeää. Tutki, mitä eri paikat veloittavat palveluista ja korjauksista. Muista, että edullisin hinta ei aina tarkoita parasta laatua.

Ennen huoltoa tai korjausta on hyvä pyytää hinta-arvio. Tämä auttaa sinua arvioimaan kustannukset. Korjaamot tarjoavat usein kiinteähintaisia paketteja, joihin kuuluu perushuoltoa tai varaosien vaihto.

Yllätysten välttämiseksi kysy, sisältääkö hinta kaiken tarvittavan. Näin tiedät, ettei laskussa ole odottamattomia kuluja.

Hinta on tärkeä, mutta ei ainoa asia, johon kiinnittää huomiota korjaamoa valitessa. Etsi luotettava ja pätevä korjaamo, joka tarjoaa hyvää palvelua. Laadukas työ varmistaa, että autosi on turvallinen ja toimii hyvin.

autokorjaamon hintataso

Huomaa: Hinnat voivat erota alueittain ja korjaamon mukaan. On viisasta tutkia ja kysellä muiden kokemuksia ennen valintaa.

Autokorjaamon arvostelut ja suositukset

On hyvä idea tutkia, mitä muut asiakkaat ovat sanoneet autokorjaamosta. Verkosta löytyy arvosteluja, tai voit kysellä tuttaviltasi. Näin saat käsityksen korjaamon laadusta ja palvelusta.

Arvostelut kertovat kokemuksista autokorjaamossa. Muista kuitenkin, että kaikki arvostelut eivät kerro koko totuutta. Siksi on viisasta vertailla monta arvostelua ja näin saada selkeä kuva palvelun tasosta.

”Olin erittäin tyytyväinen MagPalin palveluun. He korjasivat autoni nopeasti ja ammattitaidolla. Suosittelen ehdottomasti!” – Laura

”Löysin MagPalin arvostelut verkosta ja päätin kokeilla heidän palveluitaan. En ole katunut päätöstäni. Erinomaista työtä!” – Matti

Kun katsot kokemuksia, tärkeää on huomioida korjaamon asiakaspalvelu, ammattitaito ja hinta. Nämä tiedot auttavat valitsemaan oikean korjaamon.

autokorjaamon arvostelut

Muiden asiakkaiden suositukset

 • Verkkoarvostelut: Etsi autokorjaamon verkkosivustoilta tai sosiaalisesta mediasta arvosteluja ja suosituksia.
 • Tutut ja perheenjäsenet: Kysy suosituksia tutuilta ja perheenjäseniltä, jotka ovat käyttäneet autokorjaamon palveluita.

Autokorjaamon varaosat ja laitteet

On tärkeää tarkastella varaosien saatavuutta ja laitteiden laadukkuutta valitessasi korjaamoa. Hyvä korjaamo käyttää laadukkaita varaosia. He käyttävät myös modernia teknologiaa korjauksissaan.

Laadukkaat varaosat tekevät autostasi paremman ja kestävämmän. Kun auto tarvitsee uusia osia, hyvä korjaamo valitsee parhaat mahdolliset vaihtoehdot. Tämä takaa autosi parhaan mahdollisen toiminnan.

”Laadukkaat varaosat ovat tärkeä osa hyvää autokorjaamoa. Ne varmistavat, että korjaus on kestävä ja turvallinen. Käytämme MagPalissa vain parhaita varaosia, jotta voimme taata asiakkaillemme korkeimman mahdollisen laatutason.” -Juha Laaksonen, MagPalin toimitusjohtaja

Korjaamon laitteiden laatu on myös tärkeää. Se vaikuttaa korjauksen laatuun ja nopeuteen. Esimerkiksi, huippuluokan laitteet löytävät viat nopeammin.

MagPal satsaa jatkuvasti uusimpaan teknologiaan. Tämä tarkoittaa, että heidän laitteensa ovat aina alan parhaita. Näin he voivat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Varaosat autokorjaamoon

Kun valitset korjaamoa, tarkista varaosien ja laitteiden laatu. Se takaa parhaan palvelun ja korjauksen autollesi. Valitsemalla MagPalin saat laadukkaat varaosat ja uusimman teknologian käyttöösi.

MagPal: Luotettava ja asiantunteva autokorjaamo Vantaalla

MagPal on autokorjaamo Vantaalla. Se tarjoaa monenlaisia palveluita auton korjauksissa ja huolloissa. He käyttävät aina laadukkaita varaosia ja uusinta teknologiaa.

Heidän henkilökuntansa osaa käsitellä eri automerkkejä ja -malleja. Autosi on siis hyvissä käsissä. MagPal tarjoaa asiakkailleen laadukasta palvelua ja tyytyväisyystakuun.

”MagPal on autokorjaamo, jossa voi luottaa siihen, että autosi on osaavissa käsissä. Heidän asiantunteva henkilökuntansa hoitaa kaikki korjaukset ammattitaidolla ja käyttää laadukkaita varaosia. Voin lämpimästi suositella MagPalia kaikille auton omistajille!” – Olli, tyytyväinen asiakas.

Laaja palveluvalikoima ja osaaminen

MagPalin valikoima on laaja. Heidän palveluihinsa kuuluvat huollot, korjaukset, vianmääritykset ja renkaiden vaihdot. Heillä on vahva osaaminen eri automerkkien korjauksissa.

MagPalin henkilökunta ratkaisee autosi ongelmat luotettavasti. He ymmärtävät auton tärkeyden elämässäsi. He tekevät kaikkensa, jotta autosi olisi turvallinen käyttää.

Positiiviset arvostelut ja suositukset

MagPal on saanut monta positiivista arvostelua. Asiakkaat kiittävät korjaamon palvelua ja nopeutta. Korjaamon maine on kasvanut vuosien saatossa.

”Valitsin MagPalin autoni huoltoon, ja olen erittäin tyytyväinen. Palvelu oli huippua ja korjaus tehtiin nopeasti. Suosittelen MagPalia kaikille, jotka haluavat hyvää palvelua.” – Laura, tyytyväinen asiakas.

MagPal on tunnettu asiakastyytyväisyydestään ja osaavasta palvelustaan. Autosi on hyvissä käsissä MagPalilla. Palvelu on aina parasta.

MagPal Edut
Monipuoliset palvelut ja osaaminen – Korjaukset ja huollot eri automerkeille
– Laadukkaat varaosat
– Ammattitaitoinen henkilökunta
Positiiviset arvostelut ja suositukset – Tyytyväiset asiakkaat
Luotettava ja asiantunteva palvelu
– Nopea ja laadukas toiminta

Luota MagPaliin Vantaalla ja valitse hyvä autokorjaamo, joka pitää autosi turvallisena ja toimivana.

MagPal - Luotettava ja asiantunteva autokorjaamo Vantaalla

Autokorjaamon merkkisidonnaisuus

Kun valitset autokorjaamoa, merkkisidonnaisuus on tärkeä. Monet korjaamot keskittyvät tiettyihin automerkkeihin. Varmista, että korjaamo osaa hoitaa autosi.

Autokorjaamojen takuut ja lisäpalvelut

Autokorjaamot tarjoavat erilaisia takuita ja lisäpalveluita. On hyvä selvittää nämä ennen korjaamon valintaa. Takuut kertovat korjauksen ja varaosien laadusta. Ne tuovat turvaa.

Lisäpalvelut, kuten hinaus tai korvausauto, helpottavat arkea korjausten aikana. Ne ovat hyödyllisiä, jos joudut olemaan ilman omaa autoasi.

Ennen päätöstä selvitä, mitä takuut ja palvelut todella kattavat. Näin löydät parhaan palvelun tarjoavan korjaamon autollesi.

Tarkista autokorjaamon takuut

Valitse korjaamo, joka tarjoaa hyvät takuut. Ne kertovat työn ja varaosien laadusta. Jos ongelmia tulee, korjaamo auttaa.

Katso, kuinka pitkä takuu on ja mitä se sisältää. Hyvä takuu kattaa olennaiset osat ja työt. Kysy korjaamolta lisää takuusta.

Tutustu autokorjaamon lisäpalveluihin

Lisäpalvelut tuovat mukavuutta korjauksen aikana. Hinauspalvelu ja korvausauto ovat hyviä esimerkkejä. Ne ovat arvokkaita, jos et voi käyttää omaa autoasi.

Vertaile korjaamojen lisäpalveluita. Mieti, mitkä palvelut ovat sinulle hyödyllisiä. Huomioi myös mahdolliset lisäkustannukset.

Kun otat huomioon takuut ja lisäpalvelut, löydät parhaan korjaamon. Älä epäröi kysyä lisää palveluista. Näin teet oikean valinnan autosi korjauksessa.

MagPal: Takuu laadulle ja lisäpalveluita

MagPal takaa laatua ja tarjoaa monipuolisia lisäpalveluita. Korjaamme autosi huolellisesti ja käytämme vain parhaita varaosia. Näin voimme taata tyytyväisyytesi ja autosi moitteettoman toiminnan.

MagPal - autokorjaamo

Auton korjauksen yhteydessä saatavilla on myös lisäpalveluita. Tarvittaessa hinaamme autosi ja tarjoamme sijaisauton. Tämä helpottaa arkeasi korjauksen aikana.

MagPalia valitessasi lupaudumme antamaan parasta palvelua. Teemme korjaukset ammattitaidolla ja tarjoamme kattavat lisäpalvelut. Vieraile meillä Vantaalla ja koe huippupalvelumme. Autollesi annetaan paras mahdollinen huolto.

MagPal: Edullinen ja kilpailukykyinen hintataso

MagPal auttaa kaikkia asiakkaita auton korjausten ja huoltojen kanssa. Hinta ei ole este. Siksi palvelumme ovat laadukkaita ja hinta on kohtuullinen.

Meillä on selkeä ja oikeudenmukainen hinnoittelu. Piilokuluja tai yllättäviä maksuja ei ole.

Meidän tavoitteemme on antaa parasta rahalle. Korjauksen ei tarvitse olla kallista.

Meidän tiimimme on ammattitaitoinen. He tekevät työnsä hyvin ilman että hinta nousee tarpeettomasti.

”MagPalilla me uskomme, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus varmistaa autonsa kunto edullisesti ja luotettavasti.”

Hinnasto

Hinnastomme esimerkkejä on seuraavassa taulukossa:

Korjauspalvelu Hinta
Suuri huolto 150€
Jarrupalat vaihto 80€
Öljynvaihto 50€
Vianetsintä 30€/h

Auton merkki ja malli vaikuttavat hintaan. Samoin kuin tarvittava työ. Ota yhteyttä saadaksesi tarkat hinnat.

MagPal - Edullinen hintataso

MagPaliin voit luottaa, kun etsit edullisia hintoja. Laadukkaita palveluja tarjotaan kohtuulliseen hintaan.

Johtopäätös

Autokorjaamon valinta on iso päätös. Se vaikuttaa autosi huoltoon ja korjauksiin. Tärkeää on valita korjaamo, joka on luotettava ja tietää, mitä tekee. Esimerkiksi MagPal Vantaalla on hyvä valinta.

Autokorjaamoa valitessa monta asiaa pitää miettiä. Sijainti on oleellinen, jotta pääset helposti paikalle. Myös palveluiden laatu, hintojen vertailu, asiakkaiden arviot ja varaosien laatu ovat tärkeitä.

MagPal Vantaalla tarjoaa monipuoliset palvelut ja laadukkaat varaosat. Käyttävät uusinta teknologiaa. Heidän asiakkaansa ovat antaneet paljon positiivista palautetta. Voit luottaa MagPalin osaamiseen ja palvelun laatuun.

FAQ

Mitä tulee ottaa huomioon autokorjaamoa valittaessa?

Valitse autokorjaamo huolella. Tarkista sen sijainti, palvelut ja asiantuntemus. Huomioi hinta, asiakasarviot ja varaosien laatu.

Miksi autokorjaamon sijainti on tärkeä?

Lähellä oleva korjaamo tekee auton huolloista helpompia. Et joudu matkustamaan paljon.

Mitä palveluita ja osaamista tulisi tarkastella autokorjaamon valinnassa?

Etsi korjaamo, joka tarjoaa kattavat palvelut. Tämä sisältää huollot, korjaukset ja varaosat. Henkilökunnan ammattitaito on myös tärkeä.

Miten vertailla autokorjaamon hintatasoa?

Vertaile hintoja eri korjaamoissa. Katso mitä palvelut maksavat. Mutta muista, halpa ei aina ole paras.

Miksi muiden asiakkaiden arvostelut ja suositukset ovat tärkeitä?

Asiakkaiden kokemukset antavat rehellistä tietoa. Näin voit valita korjaamon, johon luottaa.

Miksi varaosat ja laitteiden laatu ovat tärkeitä?

Hyvä korjaamo käyttää vain laadukkaita varaosia. Se käyttää myös moderneja laitteita. Näin autosi korjataan oikein.

Miksi valita MagPal autokorjaamoksi Vantaalla?

MagPal on luotettava korjaamo Vantaalla. Se tarjoaa laajan palveluvalikoiman ja osaamisen. Käyttää laadukkaita varaosia ja uusinta tekniikkaa.

Miksi autokorjaamon merkkisidonnaisuus on tärkeä?

Jotkut korjaamot keskittyvät tiettyihin merkkeihin. Varmista, että valitsemasi korjaamo osaa hoitaa juuri sinun autosi.

Mitä takuita ja lisäpalveluita kannattaa tarkistaa autokorjaamoa valittaessa?

Selvitä korjaamon tarjoamat takuut ja lisäpalvelut. Tarkasta korjausten ja varaosien takuut. Katso onko tarjolla hinausta tai sijaisautoa.

Mitä takuita ja lisäpalveluita tarjoaa MagPal autokorjaamo?

MagPal antaa laadun takuun. Se tarjoaa ammattitaitoisia korjauksia ja varaosat. Saat hinauspalvelun ja sijaisauton, jos tarvitset.

Mikä on MagPalin hintataso?

MagPalin hinnat ovat edullisia ja kilpailukykyisiä. Se tarjoaa korkealaatuiset palvelut ilman yllätyksiä.

Miksi autokorjaamon valinta on tärkeä päätös?

Oikea korjaamo vaikuttaa autosi kunnossapitoon. Valitsemalla MagPalin voit luottaa saavasi laadukasta palvelua.

Lähdelinkit

Jaa Somessa

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissa
Jaa Linkdinissa
Jaa Pinterestista
Picture of MagPal

MagPal

MagPal Autokorjaamo tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua autojesi huoltoon ja korjaukseen. Olemme sitoutuneet varmistamaan asiakkaidemme ajoneuvojen turvallisuuden ja suorituskyvyn parhaalla mahdollisella tavalla. Luota meihin autosi hoitamisessa ja nauti huolettomasta ajokokemuksesta!

Saattaat kiinostua myös näistä julkaisuista

Jaa kommenti

Vastuuvapauslauseke

MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

Yrityksen tiedot:
MagPal Oy autokorjaamo
Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

Luotu: 10.11.2023

OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

 • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
 • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
 • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

Varaa aika

RENGASTYÖT

 • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
 • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
 • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
 • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
 • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
 • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

Varaa aika

ALUSTAN KORJAUKSET

Pyöränlaakereiden vaihto:

 • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
 •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

Jousien, iskunvaimentimien vaihto

Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

Varaa aika

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

 • Öljynvaihtohuolto
 • Kausihuolto
 • Tarkastushuolto
 • Katsastushuolto

Varaa aika