Auton ilmastoinnin korjaus vs. uuden asentaminen: Milloin korjaus on paras vaihtoehto?

27 huhtikuun, 2024by MagPal0

Auton ilmastoinnin korjaus vs. uuden asentaminen: Milloin korjaus on paras vaihtoehto?

Tervetuloa lukemaan artikkeliamme. Käsittelemme auton ilmastoinnin korjaamista ja uuden asentamista. Autamme sinua päättämään, kun ilmastointijärjestelmä tarvitsee huomiota.

Kesällä ilman ilmastointia auto muuttuu todella kuumaksi. Se voi olla hyvin epämukavaa. Siksi on tärkeää, että ilmastointi toimii hyvin.

Mietitkö, korjataanko vanha vai asentaa uusi ilmastointi? Tässä artikkelissa käymme läpi, milloin kannattaa valita korjaus. Pohdimme tekijöitä, jotka vaikuttavat päätökseen.

Keskeiset huomioitavat seikat:

 • Järjestelmän ikä ja sen vaikutus päätökseen
 • Vian vakavuus ja sen merkitys korjauksen kannattavuuteen
 • Korjauskustannukset ja asiakkaan budjetti
 • Osien saatavuus ja vaikutus korjausmahdollisuuksiin
 • Uuden järjestelmän asentamisen hyödyt ja haitat

Jatka lukemista, niin saat lisää tietoa näistä seikoista. Autamme valitsemaan oikean ratkaisun budjetillesi ja tarpeillesi. Katsotaanpa järjestelmän iän merkitystä.

Ilmastoinnin korjaus vs. uuden järjestelmän asennus: Kustannukset ja budjetti

Auton ilmastoinnin korjaaminen voi maksaa eri summia. Se riippuu vian suuruudesta ja korjauksen tarpeesta. Korjauksen hinta on usein halvempi kuin uusi järjestelmä. Tämä säästää rahaa, ja me tarjoamme alennuksia.

Pidämme korjaushinnat kohtuullisina. Näin voit säästää ja huoltaa ilmastointisi tarpeen mukaan. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ilman laadun heikkenemistä. Asiantuntijamme varmistavat, että ilmastointisi toimii hyvin.

Budjettisi on meille tärkeä. Halumme varmistaa, että saat arvoa rahoillesi ilmastoinnin korjauksessa. Tarjoamme eri vaihtoehtoja ja selkeät hinnat, jotta tiedät mihin rahasi käytetään.

Ilmastointihuollon hinta: saatavilla olevat tarjoukset

Me haluamme että olet tyytyväinen palveluumme. Siksi tarjoamme erikoistarjouksia ilmastointihuoltoon. Tämä pitää huollon hinnan alhaisena. Mikäli budjettisi on tiukka, meillä on vaihtoehtoja sinulle. Tule käymään ja katso tarjouksemme.

Auton ilmastoinnin korjaus

Korjaus Hinta (EUR)
Ilmastointihuolto peruspalveluna 75
Ilmastoinnin täyttö ja korjaus 150
Kompressorin vaihto 300 – 500
Putkien ja liittimien korjaus 100 – 250

Korjauskustannukset vaihtelevat. Pyrimme reiluun hinnoitteluun ja avoimeen viestintään. Tämä auttaa sinua tekemään päätöksen tiedostaen. Yhteydenotolla saat lisätietoa kustannuksista ja arvioista.

Auton ilmastoinnin korjaus: Järjestelmän ikä ja suorituskyky

Järjestelmän iällä on iso rooli, kun pohditaan auton ilmastoinnin korjausta. Vanhemmissa järjestelmissä voi olla vaikeampi löytää osia. Ilmastoinnin korjaaminen on kuitenkin usein järkevää.

Korjaus voi tehdä järjestelmästä taas tehokkaan. On tärkeää huolehtia, että auton ilmastointi toimii hyvin kaikenlaisessa säässä. Näin varmistetaan pitkäaikainen suorituskyky.

Ammattilaiset voivat korjata ilmastoinnin Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Korjaukset tehdään oikein, ja järjestelmä toimii niin kuin pitää.

Esimerkki taulukko:

Ikä Suorituskyky
2 vuotta Erinomainen
5 vuotta Hyvä
10 vuotta Kohtalainen
15 vuotta Heikentynyt

Auton ilmastoinnin korjaus

Ilmastoinnin korjaus vs. uuden järjestelmän asennus: Vian vakavuus

Ilmastoinnin vian vakavuus on tärkeä päätettäessä korjataanko vai asennetaanko uusi. Jos vika on vakava, uuden asentaminen voi olla parempi. Ammattilaisten apu on arvokasta vian vakavuuden arvioinnissa.

Ammattilaisten suositus auttaa päättämään, korjataanko laite vai asennetaanko uusi. Jos on vakavia vikoja, kuten kompressorin ongelma, laitteen korjaus voi olla vaikeaa.

Huomaa, että vakavan vian korjaus voi maksaa enemmän kuin uusi laite. Keskustele ammattilaisen kanssa ja kuuntele heidän neuvojaan. Näin teet taloudellisesti järkevän päätöksen.

Vaikutukset järjestelmän suorituskykyyn

Vakava vika ilmastoinnissa voi heikentää suorituskykyä. Se voi tuottaa vähemmän kylmää ilmaa tai toimia hitaammin. Myös lisämelu ja moottorin rasitus ovat mahdollisia.

Jos epäilet vikaa, tarkistuta laite ammattilaisella ajoissa. Oikeat korjaustoimet voivat estää isommat vauriot ja säästää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

 • Milloin ilmastointijärjestelmän vian vakavuus tulisi tarkistuttaa? – Tarkistuta heti, jos huomaat epätavallisia muutoksia, esim. lämpötilassa tai äänissä.
 • Mistä tiedän, onko vika korjattavissa vai pitääkö koko järjestelmä vaihtaa? – Ammattilainen arvioi ja suosittelee toimenpiteitä.
 • Miten vian vakavuus vaikuttaa korjauskustannuksiin? – Vakavampi vika saattaa vaatia enemmän työtä, mikä nostaa kustannuksia.

Vian vakavuus

Vian vakavuus Korjausmahdollisuudet Kustannukset
Vakava vika Rajalliset Kalliimpi korjata
Maadoitus- tai kytkentäongelma Korjattavissa Edullisempi korjata
Kompressorin vika Rajalliset Kalliimpi korjata

Yllä oleva taulukko näyttää eri vikojen vakavuuden ja niiden korjauskustannukset. Jokainen vika on erilainen, ja ammattilaisen neuvot ovat tärkeitä.

Vian vakavuuden ymmärtäminen auttaa sinua tekemään oikean päätöksen. Juttele asiantuntijoiden kanssa, jotta voit valita parhaan vaihtoehdon.

Ilmastoinnin korjaus vs. uuden järjestelmän asennus: Osien saatavuus

Osien saatavuus vaikuttaa ilmastoinnin korjaukseen ja uuden asentamiseen. Joskus tarvittavat osat ovat vaikeasti saatavilla tai puuttuvat kokonaan. Silloin uuden ilmastointijärjestelmän asennus voi olla viisaampi vaihtoehto.

Korjaajamme tarkistavat aina, onko osia saatavilla, ennen kuin ehdottavat korjausta. Heidän kokemuksensa auttaa valitsemaan parhaan vaihtoehdon. He neuvovat asiakkaita varaosien perusteella.

Yhteistyömme luotettavien toimittajien kanssa takaa tarvittavat osat korjaukseen. Autamme sinua nauttimaan toimivasta ilmastointijärjestelmästä ja viileästä sisäilmasta.

Osien saatavuus

Ilmastoinnin korjaus vs. uuden järjestelmän asennus: Korjausmahdollisuudet

Kun mietitään korjausta tai uuden ilmastointijärjestelmän asentamista, on tärkeää selvittää korjausmahdollisuudet. Joskus korjaaminen voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta. Silloin uuden järjestelmän hankkiminen voi olla viisaampi valinta.

Asiantuntijat voivat auttaa tunnistamaan, onko laitteen korjaaminen järkevää. Joissain tapauksissa ilmastointilaitteen vika voi olla niin monimutkainen, että korjaus ei ole mahdollista yleisesti saatavilla olevin osin.

Kun korjaaminen ei ole järkevää, voi uusi järjestelmä tarjota paremman ratkaisun. Uusi laite tarkoittaa parempaa toimintaa ja uusinta teknologiaa. Tämä lisää luotettavuutta.

Mitä voidaan tehdä, kun korjausmahdollisuudet rajoittuvat?

Jos ilmastonlaite on vaikea tai mahdoton korjata, uuden asentaminen voikin olla parempi vaihtoehto. Uusi järjestelmä toimii luotettavasti ja tuo uutta tekniikkaa käyttöösi. Lisäksi se voi olla taloudellisesti järkevämpää pitkässä juoksussa.

Uuden ilmastointilaitteen asennus parantaa laitteen suorituskykyä ja energiatehokkuutta. Usein se tulee myös pidemmällä takuulla. Tämä lisää mielenrauhaa tulevaisuutta ajatellen.

Puhe ammattilaisten kanssa auttaa päätöksenteossa. He osaavat neuvoa parhaan vaihtoehdon suhteessa tarpeisiisi ja talouteesi.

Ilmastoinnin korjaus vs. uuden järjestelmän asennus

Päätös ilmastointilaitteen korjauksesta tai uuden hankkimisesta vaatii harkintaa. Ammattilainen antaa arvion korjauksesta ja neuvoo parhaaseen ratkaisuun.

Ilmastoinnin korjaus: Ammattilaisen arvio

Ammattilaisen arvio on tärkeä, kun valitaan auton ilmastoinnin korjausta. Korjaajamme tarkastavat vian huolellisesti. He arvioivat korjauksen vaihtoehdot ja kustannukset.

Ilmastointijärjestelmän ongelmat voivat häiritä ajamista. Haluamme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.

ammattilainen ilmastoinnin korjauksen arviointi

Meidän korjaamossamme saat asiantuntijoiden täyden arvion ilmastointijärjestelmästäsi. Arviointiprosessimme on tarkka. Näin varmistamme, että tiedämme, mitä suositella.

”Ammattilaisen näkemys on tärkeä auton ilmastoinnin korjauspäätöksessä. Kokemuksemme ansiosta annamme tarkan arvion. Autamme sinua tekemään oikean valinnan.”

Ilmastointihuolto Oy:n asiantuntijat-

Miksi valita ammattilainen ilmastoinnin korjaukseen?

Ilmastoinnin korjaus vaatii asiantuntemusta. Me ymmärrämme auton ilmastointijärjestelmien monimutkaisuuden.

Ammattilaisena osaamme määritellä ja suorittaa korjaukset oikein. Tämä säästää aikaa ja vaivaa.

Voit nauttia hyvin toimivasta ilmastoinnista, kun luotat ammattilaiseen.

Ammattilaisen arvio korjauskustannuksista ja mahdollisuuksista

Ilmastointijärjestelmän korjaaminen maksaa. Ammattilaisena annamme selvän kuvan kustannuksista ja vaihtoehdoista.

Tarkastamme järjestelmäsi huolella. Sitten kerromme, mitä korjaukset maksavat. Pyrimme tarjoamaan hintansa arvoisen ratkaisun.

Korjauskustannukset Korjausmahdollisuudet
Ilmastoinnin korjaus Erikoistuneet ammattilaiset suorittavat korjaukset
Osien hinta Osat ovat yleensä helposti saatavilla
Kustannustehokkuus Ilmastoinnin korjaus voi olla edullisempi vaihtoehto kuin uuden järjestelmän asentaminen
Laatu Laadukkaat korjauspalvelut, jotka takaa ammattitaitoisesti tehtyjen töiden kestävyyden

Ilmastoinnin korjaus: Auton ilmastointihuollon hinta ja tarjoukset

Auton ilmastointihuollon hinta vaihtelee eri korjaamoissa. Voit löytää alennuksia, jotka auttavat säästämään. On viisasta vertailla hintoja ja tarjouksia.

Ammattitaitoinen korjaamo tarjoaa hyviä hintoja ilmastointihuoltoon. Tämä sisältää tarkastuksen, huollon ja mahdollisen täytön. Nämä parantavat ilmastointisi toimintaa ja lisäävät mukavuutta ajossa.

”Korjaamollamme on kilpailukykyiset hinnat ilmastointihuoltoihin. Tarjoamme sekä huollot että korjaukset. Haluamme tarjota laadukasta palvelua kohtuulliseen hintaan.”

Ilmastointihuollon hintaan vaikuttavat erilaiset tarjoukset. Korjaamot tarjoavat erikoistarjouksia, kuten alennettuja hintoja tai ilmaisia täyttöjä. Kannattaa pysyä ajan tasalla ja hyödyntää näitä etuja.

Kun valitset korjaamoa, vertaa hintoja ja tarjouksia huolella. Tarkista myös asiakasarvostelut ja korjaamon maine. Laatu on tärkeää.

Valitsemalla oikean ilmastointihuollon säästät rahaa ja saat autollesi parhaan palvelun. Muista, että hinta ja tarjoukset ovat tärkeitä, mutta myös korjaamon ammattitaito, luottamus ja osien laatu ovat olennaisia.

Palvelu Hinta
Ilmastointihuolto perushuolto ja täyttö XXX€
Ilmastointihuolto täydellinen huolto ja täyttö XXX€
Ilmastoinnin vianmääritys XXX€
Ilmastointilaitteen korjaus ja täyttö XXX€

Auton ilmastointihuolto

Ilmastoinnin korjaus: Ilmastointihuollon merkitys moottorin toiminnalle

Ilmastointijärjestelmän säännöllinen huolto on tärkeää. Se vaikuttaa moottorin tehoon ja polttoaineenkulutukseen. Tämä voi muuttaa ajokokemustasi ja lisätä kuluja.

Kosteus ja lika ilmastointilaitteessa aiheuttavat ongelmia ja korroosiota. Huolto poistaa nämä, pitäen järjestelmän kunnossa. Tämä vähentää vikojen riskiä.

Ilmastointijärjestelmän hyvä toiminta varmistaa optimaaliset olosuhteet autossa ja pitää sekä kuljettajan että matkustajat mukavina matkustettaessa erilaisissa sääolosuhteissa.” – Ammattilainen ilmastointihuollon alalla

Kun on kuuma tai pitkä matka, ilmastointihuollon tärkeys korostuu. Se pitää auton sisällä hyvät olot. Tämä auttaa kuljettajaa pysymään virkeänä ja kaikki viihtyvät paremmin.

Pitkäaikainen suorituskyky

Huollettu ilmastointilaite toimii paremmin ja tekee matkasta nautinnollisen. Huoltamalla laitetta säännöllisesti, sen käyttöikä pitenee. Se myös estää isommat korjaukset myöhemmin.

Tästä syystä säännölliset huollot ovat tärkeitä. Ne varmistavat moottorin ja ilmastointijärjestelmän parhaan toiminnan.

Ilmastoinnin korjaus moottorin toiminnalle

Ilmastoinnin korjaus: Turvallisuus ja ajomukavuus

Ilmastoinnin korjaus tekee ajamisesta mukavampaa. Tämä on totta varsinkin, kun sää on miellyttävä. Se parantaa turvallisuutta paremmalla näkyvyydellä ja keskittymisellä.

Auton ilmastointi pitää huolta hyvästä lämpötilasta autossa. Tämä tekee ajamisesta turvallista ja miellyttävää. Kunnossa oleva ilmastointi estää myös ikkunoiden huurtumisen.

Kun on kuuma, ilmastoinnin korjaus auttaa matkustamaan turvallisesti ja mukavasti.

Ilmastoinnin tärkeys liikenneturvallisuudelle

Hyvä ilmastointi auttaa keskittymään ajamiseen tarjoamalla miellyttävän ilman. Se vähentää äkillisten lämpötilan muutosten tai huurtumisen aiheuttamia riskejä.

Ilmastointijärjestelmän korjaus parantaa ajokokemusta. Se tekee sen turvallisemmaksi ja miellyttävämmäksi.

Ajokokemuksen parantaminen

Kun ilmastointi toimii hyvin, ajomatka on nautinnollisempi. Viileä lämpötila tekee matkustamisesta miellyttävää kaikkina vuodenaikoina. Tämä on erityisen tärkeää pitkillä matkoilla.

 1. Miellyttävämpi matkustus pitkillä matkoilla
 2. Vähemmän hikoilua ja epämukavuutta
 3. Ikkunoiden huurtumisen ehkäisy
 4. Auton arvon ylläpito

Ilmastoinnin korjauksen merkitys

Ilmastointi tekee ajosta turvallisempaa ja mukavampaa. Huollettu ja korjattu ilmastointi toimii oikein. Se takaa mukavat matkat tulevaisuudessakin.

Ilmastointihuolto

Johtopäätös

Auton ilmastoinnin korjaaminen voi olla hyvä valinta. Se voi sopia paremmin, kun mietit järjestelmän ikää ja vian vakavuutta. Huomioi myös kustannukset ja osien saatavuus.

Korjaajat voivat selvittää vian ja suositella parasta ratkaisua. Tämä voi säästää rahaa pitkässä juoksussa. Älä unohda ilmastoinnin säännöllistä huoltoa, se on tärkeää.

Säännöllinen huolto takaa ilmastoinnin toimivuuden. Se myös lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta. Valitse siis ammattilainen huoltamaan ilmastointijärjestelmäsi.

FAQ

Auton ilmastoinnin korjaus vs. uuden asentaminen: Milloin korjaus on paras vaihtoehto?

Auton ilmastoinnin korjaaminen on usein parempi valinta kuin uusi laite. Tämä pätee, kun ongelma on korjattavissa ja korjaaminen maksaa vähemmän. Monet tekijät vaikuttavat korjauspäätökseen. Tällaisia ovat esimerkiksi laitteen ikä, vian tyyppi ja korjauskustannukset.Ammattilaisen arvio auttaa tekemään oikean päätöksen. Näin ilmastointilaite toimii hyvin pitkään.

Ilmastoinnin korjaus vs. uuden järjestelmän asennus: Kustannukset ja budjetti

Ilmastointilaitteen korjauksen hinta vaihtelee. Se riippuu vian laadusta ja korjaustoimista. Usein korjaus on halvempi kuin uuden asentaminen. Budjetti on tärkeä asia, kun päätetään korjauksesta. Tarjoushintoihin ja alennuksiin kannattaa tutustua.

Auton ilmastoinnin korjaus: Järjestelmän ikä ja suorituskyky

Laiteikä voi vaikuttaa korjauspäätökseen. Vanhojen ilmastointilaitteiden korjaus voi olla vaikeaa. Saatavuus voi rajoittaa osien vaihtoa.Korjaus voi kuitenkin parantaa järjestelmän toimintaa. Näin laite kestää pitkään. Korjaukset hoituvat asiantuntijoilla Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Ilmastoinnin korjaus vs. uuden järjestelmän asennus: Vian vakavuus

Vian vakavuus on keskeinen tekijä. Joissakin tapauksissa, jos vika on iso, uusi asennus on parempi ratkaisu. Asiantuntijat voivat diagnosoida ja arvioida vian.

Ilmastoinnin korjaus vs. uuden järjestelmän asennus: Osien saatavuus

Osien saatavuus vaikuttaa päätökseen. Jos osia on vaikea saada, uusi asennus voi olla paras ratkaisu. Asiantuntijat voivat kertoa osien saatavuudesta.

Ilmastoinnin korjaus vs. uuden järjestelmän asennus: Korjausmahdollisuudet

Korjausmahdollisuudet ovat tärkeitä. Jos korjaus on vaikea tai mahdotonta, uusi laite voi olla parempi. Ammattilaiset antavat parhaat neuvot.

Ilmastoinnin korjaus: Ammattilaisen arvio

Ammattilaisen mielipide on tärkeä korjattaessa ilmastointia. Asiantuntijat tarkistavat laitteen ja kertovat korjausten hinnan. Luota heidän tietämykseensä päätöksenteossa.

Ilmastoinnin korjaus: Auton ilmastointihuollon hinta ja tarjoukset

Ilmastointihuollon hinnat vaihtelevat. Kannattaa vertailla ja etsiä parhaat tarjoukset. Valitse sitten luotettava korjaamo.

Ilmastoinnin korjaus: Ilmastointihuollon merkitys moottorin toiminnalle

Säännöllinen huolto takaa ilmastointilaitteen ja moottorin hyvän toiminnan. Huono ilmastointi voi haitata moottoria ja nostaa polttoaineenkulutusta. Huolto estää vikoja ja pidentää laitteen ikää.

Ilmastoinnin korjaus: Turvallisuus ja ajomukavuus

Korjaus lisää ajomukavuutta. Hyvä ilmastointi parantaa turvallisuutta ja helpottaa keskittymistä. Pidä laite kunnossa säännöllisillä huolloilla.

Lähdelinkit

Jaa Somessa

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissa
Jaa Linkdinissa
Jaa Pinterestista
Picture of MagPal

MagPal

MagPal Autokorjaamo tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua autojesi huoltoon ja korjaukseen. Olemme sitoutuneet varmistamaan asiakkaidemme ajoneuvojen turvallisuuden ja suorituskyvyn parhaalla mahdollisella tavalla. Luota meihin autosi hoitamisessa ja nauti huolettomasta ajokokemuksesta!

Saattaat kiinostua myös näistä julkaisuista

Jaa kommenti

Vastuuvapauslauseke

MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

Yrityksen tiedot:
MagPal Oy autokorjaamo
Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

Luotu: 10.11.2023

OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

 • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
 • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
 • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

Varaa aika

RENGASTYÖT

 • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
 • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
 • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
 • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
 • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
 • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

Varaa aika

ALUSTAN KORJAUKSET

Pyöränlaakereiden vaihto:

 • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
 •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

Jousien, iskunvaimentimien vaihto

Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

Varaa aika

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

 • Öljynvaihtohuolto
 • Kausihuolto
 • Tarkastushuolto
 • Katsastushuolto

Varaa aika