Auton sähköremontti – Ammattitaidolla Vantaalla

28 huhtikuun, 2024by MagPal0

Auton sähköremontti – Ammattitaidolla Vantaalla

Auton sähköremontti on tärkeä auton huollon osa. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua Vantaalla. Huolehdimme sähköjärjestelmän korjauksesta sekä huollosta, kaikenlaisille autoille.

Keskeiset huomiot

 • Auton sähköremontti on tärkeä osa auton ylläpitoa ja huoltoa.
 • Ammattilaisen tekemä sähköremontti varmistaa turvallisuuden ja laadun.
 • Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien diagnostiikka ja moottorin huolto.
 • Korjaamme ja vaihdamme sähköjärjestelmän osia, kuten akkuja.
 • Huollamme ja asennamme myös latausjärjestelmiä.

Kiinnostuitko auton sähköremontista? Miksi valita ammattilainen tähän työhön?

Miksi valita ammattilainen auton sähköremonttiin?

Ammattitaito on välttämätöntä auton sähköremontissa. Tämä työ vaatii erikoisosaamista, sillä sähköjärjestelmät ovat monimutkaisia. Valitsemalla ammattilaisen voit olla varma turvallisuudesta ja hyvästä lopputuloksesta.

Ammattilainen osaa hoitaa autosi sähköjärjestelmän kunnolla. Meidän teknikkomme Vantaalla ovat koulutettuja ja osaavat korjata sähköjärjestelmiä tehokkaasti. Työkaluilla ja taidolla he takaavat parhaan mahdollisen huollon.

Sähköautojen yleistyessä on tärkeää valita oikea asiantuntija. Ammattilaisilla on syvällistä ymmärrystä sähköautoista. He tietävät, miten erilaisia sähköautoja huolletaan oikein.

Turvallisuus ja laatu ovat meille tärkeitä. Valitse ammattilainen, niin autosi on turvallisissa käsissä.

Ammattitaitoa ja osaamista

Kokemuksemme sähköautojen parissa on laaja. Tunnemme kaikki tarvittavat toimet turvalliseen huoltoon. Huolehdimme sähköjärjestelmien korjauksista sujuvasti.

Varovaisuutta ja tarkkuutta

Sähköremontit vaativat huolellisuutta. Me tunnemme järjestelmien erityispiirteet ja teemme työn turvallisesti. Käytämme suojavälineitä, jotta työ on turvallista.

Kun valitset ammattilaisen, säästät aikaa ja vaivaa. Autosi sähköjärjestelmä toimii jälleen kunnolla remontin jälkeen. Luota osaavaan palveluumme Vantaalla.

Auton sähköremontti

Auton sähköremontin palvelut Vantaalla

Tarjoamme laajan valikoiman auton sähköremonttipalveluita Vantaalla. Osaamisemme ulottuu sähköajoneuvojen diagnostiikasta sähkömoottorin huoltoon saakka. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkeatasoista palvelua sähkö- ja hybridiautojen parissa.

Sähköajoneuvojen diagnostiikka kuuluu palveluihimme. Käytämme uusimpia työkaluja ja laitteita ongelmien löytämiseen. Tiimimme tekee perusteelliset tarkastukset ja selvittää, mitä huoltoja tarvitaan. Näin autosi toimii moitteettomasti.

Tarjoamme myös sähkömoottorin huoltotöitä. Tarkistamme ja korjaamme moottorin ongelmat. Ammattilaisemme varmistavat, että moottorisi on erinomaisessa kunnossa. Huolehdimme myös muista sähkö- ja hybridiautojesi huolloista.

Pyrkimyksemme on antaa asiakkaille parasta palvelua. Siksi kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja pysymme ajan tasalla alamme kehityksessä. Voit olla varma, että tekemämme sähköremontit ovat ensiluokkaisia.

Esimerkki palveluistamme:

Palvelu Kuvaus
Sähköajoneuvojen diagnostiikka Tarkka tutkimus ja havaitsemme mahdolliset viat ja ongelmat sähköjärjestelmässä
Sähkömoottorin huolto Tarkistamme ja korjaamme sähkömoottorin ongelmia
Sähköautojen ja hybridiautojen huolto ja korjaus Kattavat huolto- ja korjauspalvelut kaikenlaisille sähkö- ja hybridiautoille

Ota yhteyttä, niin huollamme autosi sähköjärjestelmät Vantaalla. Voit luottaa kokemukseemme ja asiantuntemukseemme. Autosi sähköjärjestelmä on turvallisissa käsissä.

sähköajoneuvojen diagnostiikka

Sähköjärjestelmän osien korjaus ja vaihto

Palvelemme asiakkaita korjaamalla ja vaihtamalla auton sähköjärjestelmän osia. Meidän kauttamme saa myös sähköauton akkujen vaihtopalveluita. Nämä toimet ovat tärkeitä sähköjärjestelmän turvallisuuden ja toimivuuden kannalta.

Vanhat akut voivat heikentää autosi tehokkuutta. Siksi akun vaihto on välttämätöntä. Me vaihdamme akkusi nopeasti ja ammattitaidolla, varmistaen että saat juuri oikeanlaisen akun autoosi.

sähköautojen akkujen vaihto

Kun sähköjärjestelmässä ilmenee ongelmia, me korjaamme ja vaihdamme tarvittavat osat. Teemme huolellisia tarkastuksia löytääksemme vikoihin syyn. Näin voimme huoltaa ja korjata sähköjärjestelmän eri osat perusteellisesti.

Olemme omistautuneet tarjoamaan ammattimaista palvelua. Käytämme aina parhaita varaosia. Työmme on huolellista, jotta autosi sähköjärjestelmä toimii aina kuten pitää. Voit luottaa meihin korjaus- ja vaihtoasioissa.

Sähköautojen latausjärjestelmien asennus ja huolto

Meiltä saat monenlaisia palveluja sähköautojen latausjärjestelmille. Olitpa sitten kotitalous tai yritys, asiantuntevat asentajamme varmistavat latauksen toimivuuden ja turvallisuuden.

Me huolehdimme, että saat juuri sinulle sopivan latausjärjestelmän. Voit olla varma, että järjestelmä on laadukas. Se lataa autosi nopeasti ja tehokkaasti.

Kuulumme myös latausjärjestelmien huollon ja tarkastusten piiriin. Tarkistamme järjestelmät säännöllisesti. Näin varmistamme niiden toiminnan ja turvallisuuden.

Valitessasi meidät olet turvallisissa käsissä. Tavoitteenamme on aina korkea asiakastyytyväisyys. Tarjoamme kattavan palvelun tarpeidesi mukaan.

sähköautojen latausjärjestelmä

Sähköautojen latausjärjestelmän edut:

 • Nopea lataus: Tehokkaan järjestelmän ansiosta auto latautuu nopeasti ja odotusaika lyhenee.
 • Turvallisuus: Latausjärjestelmämme ovat turvallisia. Ne takaavat riskittömän latauksen.
 • Joustavuus: Asennamme järjestelmiä sekä koteihin että yrityksiin. Näin voit ladata autoasi missä vain.
 • Tehokkuus: Järjestelmämme suunnitellaan maksimoimaan lataustehon ja optimoimaan energiankulutuksen.

Sähköautojen latausjärjestelmän huolto:

Sähköautojen latausjärjestelmät vaativat säännöllistä huoltoa. Se takaa niiden pitkän iän ja luotettavuuden. Huoltotoimet voivat sisältää:

 • Johdon kunnon tarkastuksen
 • Puhdistuksen ja ylläpidon, mikä takaa järjestelmän tehokkuuden
 • Latauskaapelin ja liittimien huollon
 • Kaikkien osien, kuten pistokkeiden, tarkastuksen.

Meiltä saat luotettavaa palvelua sähköautosi latausjärjestelmälle. Ota yhteyttä, niin autamme löytämään parhaan ratkaisun.

PALVELUT EDUT
Sähköautojen latausjärjestelmien asennus – Nopea ja turvallinen lataus
– Joustavat ratkaisut kotiin ja yrityksiin
– Tehokkaat latausjärjestelmät
Sähköautojen latausjärjestelmien huolto – Latausjärjestelmän tarkastus
– Puhdistus ja ylläpito
– Komponenttien huolto

Sähkömoottorin huolto ja korjaus

Sähkömoottorin huolto on tärkeä osa autojen huoltoa. Tarjoamme huolto- ja korjauspalveluja laadulla. Teemme tarkastukset ja puhdistukset, jotta moottori toimii hyvin.

Sähkömoottori on auton sydän. Panostamme sen huoltoon. Huollolla varmistamme moottorin tehokkuuden ja pitkän iän.

Sähkömoottorin huollon vaiheet:

 • Tarkastamme moottorin kunnon ja toimivuuden
 • Puhdistamme ja voitelemme moottorin osat huolellisesti
 • Korjaamme tai vaihdamme vialliset tai kuluneet osat
 • Teemme tarvittavat säädöt ja testit tehonvarmistuksen varmistamiseksi

Käytämme parhaita varaosia ja käytäntöjä huollossa. Tämä tekee työstämme luotettavaa. Näin moottorisi toimii varmasti.

Palvelemme ammattitaidolla sähkömoottorien kanssa. Voit luottaa osaamiseemme. Teemme kaikkemme, jotta autosi sähkömoottori pysyy kunnossa.

sähkömoottorin huolto

Kun valitset meidät, saat asiantuntevaa palvelua. Me huolehdimme sähkömoottorista. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaika.

Turvallisuus ja ammattitaito

Turvallisuus on meille todella tärkeää, kun korjaamme autosi sähköjärjestelmiä. Koulutetut ja kokeneet teknikkomme pitävät aina huolen turvallisuudesta.

Me noudatamme kaikkia turvallisuussääntöjä ja käytämme oikeita työkaluja. Näin varmistamme, että työskentely on turvallista sekä meille että sinulle.

Ammattilaistemme käsissä autosi sähköjärjestelmä on turvassa. He tietävät, miten huollot ja korjaukset tehdään oikein. Autosi toimivuus ja turvallisuus säilyvät näin hyvinä.

”Turvallisuus on meille aina etusijalla. Huolehdimme, että työmme pysyy korkeassa laadussa ja että sähköjärjestelmäsi toimii moitteettomasti ja turvallisesti”, sanoo huoltomme päällikkö Marko Virtanen.

Auton sähköremontti

Tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukasta palvelua. Luota koulutettuun tiimiimme, joka auttaa autosi sähköjärjestelmissä. Ota yhteyttä, niin autosi saa parhaan mahdollisen huollon Vantaalla.

Paikallinen autokorjaamomme Vantaalla

Toimimme Vantaalla ja autamme paikallisia autoilijoita. Tarjoamme monenlaisia sähköautojen ja hybridien huoltoja. Olemme ammattitaitoinen tiimi, joka haluaa tehdä parhaansa asiakkaiden eteen.

Miksi valita meidät?

Kun valitset meidät auton sähköremontin tekijäksi, saat ammattimaista palvelua. Olemme kokeneita sähkö- ja hybridiautojen sähköjärjestelmien huolto- ja korjaustöissä. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille erittäin tärkeitä.

Pyrimme aina antamaan parasta palvelua kaikille asiakkaillemme.

Meidän tietotaitomme takaa, että autosi on turvallisissa käsissä. Hoitamme sähköautojen huollot ja hybridiautojen sähköjärjestelmien korjaukset taidolla ja huolella.

Olemme sähköautojen huollon ja sähköjärjestelmien korjausten asiantuntijoita. Tiedämme alan parhaat käytännöt.

Seuraamme tarkasti valmistajien ohjeita. Käytämme työssämme tarvittavia laitteita ja työkaluja.

Näin varmistamme auton sähköremontin turvallisuuden ja tehokkuuden.

Laajan palveluvalikoiman ansiosta voimme tarjota:

 • Sähköautojen diagnostiikkaa ja vianmääritystä
 • Sähkömoottorin huoltoa ja korjausta
 • Sähköjärjestelmän osien korjausta ja vaihtoa
 • Sähköautojen latausjärjestelmien asennusta ja huoltoa

Auton sähköremontti

Tiimimme on valmiina palvelemaan sinua. Tavoitteenamme on vastata autosi sähköremontin tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Luovuta autosi meidän huoltoomme. Lupaamme palauttaa sen turvallisena ja luotettavana.

Edut Miksi valita meidät
1. Laadukas työnjälki Tarjoamme ammattitaitoista palvelua ja huolellista työn jälkeä
2. Kokemus ja osaaminen Meillä on pitkäaikainen kokemus sähköautojen huolto– ja korjaustöistä
3. Luotettavuus Olemme luotettava ja rehellinen autokorjaamo, joka pitää asiakkaistaan huolta
4. Kilpailukykyinen hintataso Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja auton sähköremonttipalveluissamme

Kun valitset meidät auton sähköremontin toteuttajaan, voit luottaa saavasi parasta palvelua. Ota yhteyttä, niin hoidamme autosi kuntoon.

Luota ammattilaisiin autosi sähköremontissa

Auton sähköremontti on vakava asia. Sähköjärjestelmät ovat vaikeita ymmärtää, ja turvallisuus on tärkeintä. Sinun kannattaa kääntyä koulutettujen asiantuntijoiden puoleen, kun autosi tarvitsee sähköremonttia.

Heillä on kaikki tarvittava kokemus ja työkalut. Tämän ansiosta he voivat tehdä huolellisia ja laadukkaita korjauksia. Luottamalla heihin säästät aikaa ja vaivaa ja voit olla huoletta.

Auton sähköremontti

Sähköjärjestelmän monimutkaisuus

Nykyaikaiset autot ovat sähköisesti monimutkaisia. Erikoistuneet ammattilaiset tietävät, miten ne toimivat ja osaavat korjata vikoja.

Tämän ansiosta autosi pysyy turvallisena ja toimintakykyisenä.

Ammattilaisten koulutus ja kokemus

Meidän sähköasentajamme ovat saaneet kattavaa koulutusta. Heillä on kokemusta kaikenlaisista sähkö- ja hybridiautoista.

He tietävät, miten eri autot toimivat ja osaavat korjata ne oikein.

”Tuomme pitkän kokemuksemme ja ammattitaitomme jokaiseen auton sähköremonttiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukasta ja turvallista palvelua, joka vastaa heidän tarpeitaan.”

Suosittelemme ammattilaisia

Ammattilaiselle antamasi auton sähköremontti takaa parhaan palvelun. Käytämme uusinta tekniikkaa ja tietoa.

Näin autosi sähköjärjestelmä toimii oikein ja turvallisesti.

Varmista aikaa ja vaivaa säästävä sähköremontti

Ammattilaisten avulla säästät aikaa ja energiat. Korjaukset itse yrittämällä voi syntyä suuria vahinkoja.

Me teemme työn nopeasti ja huolellisesti. Näin voit ajaa turvallisin mielin.

Tee viisas valinta

Kun autosi kaipaa sähköremonttia, valitse viisaasti. Meillä on tarvittavat taidot ja kokemus.

Ota yhteyttä ja varaa aika. Huolehdimme autostasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Johtopäätös

Auton sähköremontti on oleellinen osa auton kunnossapitoa. Ammattitaitoiset sähköasentajamme Vantaalla tarjoavat laadukkaita palveluita. He ovat erikoistuneet sekä sähköautojen että hybridiautojen huoltoon ja korjauksiin.

Luottamalla meihin voit olla varma autosi sähköjärjestelmän kunnosta. Ota yhteyttä, niin autosi saa parhaan mahdollisen sähköremontin Vantaalla.

FAQ

Mitä auton sähköremontti pitää sisällään?

Sähköremontti kattaa sähköjärjestelmän huollot. Myös sähköosien korjaus ja vaihto kuuluvat siihen.

Miksi valita ammattilainen auton sähköremonttiin?

Erikoisosaaminen on tärkeää auton sähköremontissa. Ammattilainen varmistaa turvallisuuden ja laatutason.

Mitä palveluita tarjoatte auton sähköremontin yhteydessä?

Palveluihimme kuuluu diagnostiikka ja sähkömoottorin huolto. Korjaamme ja vaihdamme sähköjärjestelmän osia. Asennamme myös latausjärjestelmiä.

Millaisia palveluja tarjoatte sähköjärjestelmän osien korjaukseen ja vaihtoon liittyen?

Palveluihimme lukeutuu sähköautojen akkujen vaihto. Tarvittaessa huollamme muita sähkökomponentteja.

Tarjoatteko palveluja sähköautojen latausjärjestelmien asennukseen ja huoltoon?

Kyllä, asennamme ja huollamme latausjärjestelmiä. Sekä kotona että yrityksissä.

Mitä sähkömoottorin huolto pitää sisällään?

Huollamme sähkömoottorin tarkasti. Suoritamme tarkastukset, puhdistukset ja korjaukset.

Miten huolehditte turvallisuudesta auton sähköremonttia suorittaessa?

Noudatamme turvallisuusmääräyksiä tarkasti. Käytämme oikeita työkaluja. Työskentelemme kokeneen henkilökunnan kanssa.

Missä paikassa toimitte ja keitä palvelette?

Palvelemme Vantaalla. Asiakkaamme ovat paikallisia.

Mitä etuja on valita teidät auton sähköremontin tarpeisiin?

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua. Huollamme sähkö- ja hybridiautoja. Pyrimme aina asiakastyytyväisyyteen.

Miksi on tärkeää luottaa ammattilaisiin auton sähköremontissa?

Ammattilainen takaa taidokkaat korjaukset. Luottamalla saat aikaa säästettyä. Turvallinen lopputulos on taattu.

Lähdelinkit

Jaa Somessa

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissa
Jaa Linkdinissa
Jaa Pinterestista
Picture of MagPal

MagPal

MagPal Autokorjaamo tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua autojesi huoltoon ja korjaukseen. Olemme sitoutuneet varmistamaan asiakkaidemme ajoneuvojen turvallisuuden ja suorituskyvyn parhaalla mahdollisella tavalla. Luota meihin autosi hoitamisessa ja nauti huolettomasta ajokokemuksesta!

Saattaat kiinostua myös näistä julkaisuista

Jaa kommenti

Vastuuvapauslauseke

MagPal Oy pyrkii ylläpitämään verkkosivustonsa sisältöä huolellisesti ja päivittämään sitä säännöllisesti. Verkkosivuilla esitetyt tiedot ovat kuitenkin tarkoitettu yleiseksi tiedoksi eivätkä sido yritystä. Ne eivät korvaa yksilöllistä neuvontaa korjaus- tai varaosapalveluja harkittaessa. Pidätämme oikeuden tehdä ajoittaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

Esitetyt hinnat eivät sido ja niissä voi olla virheitä. Tarkista hinnat aina suoraan MagPal Oy:n autokorjaamosta.

Yrityksen tiedot:
MagPal Oy autokorjaamo
Verkkosivusto: [www.magpal.fi]

Luotu: 10.11.2023

OPETUSPOLKIMEN ASENNUS

 • Poljin asennetaan reikiä poraamatta autoon. Ennen asennusta rakennetaan erillisen tukevan kiinnityspohjan ja poljin kiinnitetään siihen pohjaan eikä auton lattiaan.
 • Kun opetus päättyy, polkimen pohjan voi helposti irrottaa autosta pois, eikä jää reikiä.
 • Asennustarvikehinta muodostuu asennuspohjan materiaaleista (raudoista, vanereista, pulteista ja kumimatosta, jonka voi käyttää opetuksen aikana, ettei alkuperäistä mattoa tarvitse leikata).

Varaa aika

RENGASTYÖT

 • Jos renkaat ovat vanteilla, vaihdetaan ne hintaan 30e ja tehdään tasapainotuksen vaihdon yhteydessä hintaan 20e.
 • Vaihdon yhteydessä ilmapaineet tarkastetaan ja täytetään auton rengaspainetaulukon mukaan.
 • Pultit kiristetään momenttiavaimella.
 • Jos vanhat rengaspussit ovat huonossa kunnossa, laitetaan uusiin.
 • Tehdään rengastyöt, tasapainotuksen ja allevaihdon alk. 80e hinnalla. Meillä on uudet laadukkaat koneet ja kokemusta rengastöistä.
 • TPMS (Tire Pressure Monitoring System = Automaattinen rengaspaineen valvontajärjestelmä) koodaukset 30e hinnalla. Yleensä Opel, Nissan.

Varaa aika

ALUSTAN KORJAUKSET

Pyöränlaakereiden vaihto:

 • Mazdassa, Volvossa ja Fordissa asennus suoritetaan tähän laakeriin tarkoitetulla erikoistyökalusarjalla. Ilman erikoistyökalusarjaa tämäntyyppinen laakeri vaurioituu asennettaessa.
 •  Hondassa, Subarussa, Toyotassa, Citroenissa, Peugeotissa ABS-anturi on useasti vaihdettava laakerin vaihdon yhteydessä, koska vanha anturi on mahdoton irrottaa ennen laakerin prässäystä. Varaudutaan tähän etukäteen ja varmuuden vuoksi tilataan ABS-anturi valmiiksi (tarpeettomana palautetaan takaisin).

Jousien, iskunvaimentimien vaihto

Tukivarsien, pallonivelien, helojen, vakaajan yhdystankojen vaihto jne

Varaa aika

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

 • Öljynvaihtohuolto
 • Kausihuolto
 • Tarkastushuolto
 • Katsastushuolto

Varaa aika